![]()
Filler tepişir, çimler ezilir :bounce:
ulen okadar mangal yapıp karnınızı doyurdum.hiçmi ben iltifatı haketmedimmm hıııı nankör herifler siziiiiiiiir:yusufcuğum kazasız sürüşler dilerim.hayırlı olsun:cat: allahım senin gibi cömert insanları iyilik sever motosikler tutkunlarını hep aramızda olmasını nasip etsin:rendeer:
ulen okadar mangal yapıp karnınızı doyurdum.hiçmi ben iltifatı haketmedimmm hıııı nankör herifler siziiiiiiiir:yusufcuğum kazasız sürüşler dilerim.hayırlı olsun:cat: allahım senin gibi cömert insanları iyilik sever motosikler tutkunlarını hep aramızda olmasını nasip etsin:rendeer:
maşallah Adana MT ye güzel bir gün gecirmişsınız resımletr güzel yeni motoru alan kardeşimize hayırlı olsun rabbim kaza bela vermesın ....
Gaziantep den selamlar olsun kucak dolusu...
allah muhabettinizi arttırsınn çok güzel bir gezi ve ortam olmuş. yusuf abi kuyruk çok güzel doğrulmuş egrilik falan kalmamış :mrgreen::bounce:
![]()
arkadaşlar sucukların bukadar güzel pişmesinin en güzel sebebi bu işin (artık yaş kemale ermiş) UZMANI boracığımın sucukları nekadar güzel bir şekilde soymasıyla TATLANMIŞTIR:queen::queen:boracığım işşallah çanakkale gezimizde seninle aynı ortamda(çadırımızda)bana yardımcı olursun dimiiii:cat:
Yusuf abi cidden gördüğüm en iyi kuyruk doğrultmalardan biriydi. Kazasız belasız inşallah. Bu arada benim eski lakabım artık senin olsun. Bundan sonra sana VFR Yusuf diyelim!
arkadaşlar sucukların bukadar güzel pişmesinin en güzel sebebi bu işin (artık yaş kemale ermiş) UZMANI boracığımın sucukları nekadar güzel bir şekilde soymasıyla TATLANMIŞTIR:queen::queen:boracığım işşallah çanakkale gezimizde seninle aynı ortamda(çadırımızda)bana yardımcı olursun dimiiii:cat:
yaw adaşım, sen malzemenin iyisinden anlıyon ya:mrgreen: ama bora kardeşde gerçekten bu işi iyi yapıyor, eeeeeee tecrübe tabiii :queen: Biz en iyisimi çanakkale gezimizde bora yı yanımızdan ayırmayalım:wiinkk:
fazerr;2042766arkadaşlar sucukların bukadar güzel pişmesinin en güzel sebebi bu işin (artık yaş kemale ermiş) UZMANI boracığımın sucukları nekadar güzel bir şekilde soymasıyla TATLANMIŞTIR:queen::queen:boracığım işşallah çanakkale gezimizde seninle aynı ortamda(çadırımızda)[B' Alıntı:bana yardımcı olursun dimiiii[/B]:cat:
Yusuf bey hayırlı olsun.
Adana mt Türkiye genelinde örnek bir grup.Tebrik ediyorum.