[Adana-MT] 17.04.2011 Atdağ'ı gezisi

Etemham yağenim, resimler ve videolar süper olmuş ellerin dert görmesin :cat:

Teşekkür ederim arkadaşlar, daha iyileri sizlere nasip olsun :rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:53 ----------

Adaşımın "F" modu bozulduğundan gelemedi :pr:

Nedemek dayıı görevim bu benim :queen:

Etemhan kardeşim eline sağlık gerçekten çok güzel kareler yakalamışsın,geziye katılan tüm arkadaşlara özellikle ismail ustaya tatil olmasına rağmen ailesi ile okadar yol geldi teşekkür ederim.güzel fakat artçı ile biraz yorucu bir gezi oldu.

Arslan oğlum,
Resimler için bende teşekkür ediyorum. Ama haklı bir isynına katılıyorum. Senin hiç resmin yok. Ama diğer arkadaşlardan, özellikle İsmail kardeşimizin çektiği resim ve videolarda mutlaka varsındır.

Güzel geziydi, katılan tüm arkadaşlara, gelemesede yokluğunu telefonlada olsa aratmayan Muzaffer (Fazerr) kardeşime teşekkür ediyorum.

İsmail ustamıza Pazar günü bir kez daha şapka çıkardım.:cat:
Pazar günü motorumun arızası için onca yolu çıkıp geldi.:rendeer:
Bizlere sadece ustamız değil, aynı zmanda dost ve takım olduğumuzu bir kez daha gösterdi. Tekar teşekkür ederim.:cat:

Allah birlikteliğimizi bozmasın. Kaza ve belalardan korusun.

Etemhan kardeşim eline sağlık gerçekten çok güzel kareler yakalamışsın,geziye katılan tüm arkadaşlara özellikle ismail ustaya tatil olmasına rağmen ailesi ile okadar yol geldi teşekkür ederim.güzel fakat artçı ile biraz yorucu bir gezi oldu.

Rica ederim Eray abi :cat:
motorlar da kral gezi de :queen:

Teşekkürler:mrgreen:

Arslan oğlum,
Resimler için bende teşekkür ediyorum. Ama haklı bir isynına katılıyorum. Senin hiç resmin yok. Ama diğer arkadaşlardan, özellikle İsmail kardeşimizin çektiği resim ve videolarda mutlaka varsındır.

Güzel geziydi, katılan tüm arkadaşlara, gelemesede yokluğunu telefonlada olsa aratmayan Muzaffer (Fazerr) kardeşime teşekkür ediyorum.

İsmail ustamıza Pazar günü bir kez daha şapka çıkardım.:cat:
Pazar günü motorumun arızası için onca yolu çıkıp geldi.:rendeer:
Bizlere sadece ustamız değil, aynı zmanda dost ve takım olduğumuzu bir kez daha gösterdi. Tekar teşekkür ederim.:cat:

Allah birlikteliğimizi bozmasın. Kaza ve belalardan korusun.

Rica ederim babacım.. İsmail abide resimlerin olması pek bizim işimize yaramıyor ama elimize gectıgı yokkı o fotoların :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar