- Konu Yazar
Merhabalar Sayın Mt Üyelerii çoğunuz karla kışla yagmurla ugrasırken Biz burda mis gibi havada motorlarımızla yol keyfi yapıp cok guzel vakit gecırdıkkk
Sımdı 12 motor 13 kısının katıldığı bu güzel gezimizin resimlerini sizlerle paylasıyoruzz İyi seyirler :cat:
Lütfen Gözünüz Ve Gönlünüz Kalmasın :queen:
Sıgara Molası :farao:
Evden kaçıp geziye gelmenin mutlulugu yuzune yansımıs bu karede abi :queen: Aynı kareyi aksam eve döndüğündede görmeyi umud Ediyoruz :queen:
Yavaş yaşlı Kurtlar Yavaşşş Kaydırıvereceksiniz Şimdikk Allah Korusun :mrgreen:
İyiki Yavas dedik dimi Muzaffer amcacım (Fazerr)
Ohh Neyse indirdi geriii:bounce:
Şimdideee ayakları uyuşmuşş pozisyon değişiyor nediyimkiii :queen:
Yemek Yemege Geldik Ama Fiyatları Bizi Pek Tatmin Etmedii Gidiyoruz Burdan :farao:Bize Yermi Yoook:cat:
Bulduk Iste Baska Bıyer
Muzaffer Amca (muzaffer1968) Noluyor ne kactı bogazına bogulacaksınnn:silent:
Babam Ve Ben
Ohh Yedik yemeklerımızı... Rotamız Tarsus Bir tatlı yıyelım dedık Ama oranın resımlerı cekılmeyı unutulmus (makına Bende degıldı Ondan
)
Tatlıları yedık ama biz halaaa kurtlanıyoruzz.. Hadı adanada tekrar çay keyfı Yapmaya.. Rotamız Çatalan Köprüsü Karşısı :cat:
Guness Batıyor artık herkesscıkler evıneeee
Geziye katılan , emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum bir dahaki gezide görüşmek üzere :cat:
Adana Mt Foto Editör
Lütfen Gözünüz Ve Gönlünüz Kalmasın :queen:
Sıgara Molası :farao:
Evden kaçıp geziye gelmenin mutlulugu yuzune yansımıs bu karede abi :queen: Aynı kareyi aksam eve döndüğündede görmeyi umud Ediyoruz :queen:
Yavaş yaşlı Kurtlar Yavaşşş Kaydırıvereceksiniz Şimdikk Allah Korusun :mrgreen:
İyiki Yavas dedik dimi Muzaffer amcacım (Fazerr)
Ohh Neyse indirdi geriii:bounce:
Şimdideee ayakları uyuşmuşş pozisyon değişiyor nediyimkiii :queen:
Yemek Yemege Geldik Ama Fiyatları Bizi Pek Tatmin Etmedii Gidiyoruz Burdan :farao:Bize Yermi Yoook:cat:
Bulduk Iste Baska Bıyer
Muzaffer Amca (muzaffer1968) Noluyor ne kactı bogazına bogulacaksınnn:silent:
Babam Ve Ben
Ohh Yedik yemeklerımızı... Rotamız Tarsus Bir tatlı yıyelım dedık Ama oranın resımlerı cekılmeyı unutulmus (makına Bende degıldı Ondan
Tatlıları yedık ama biz halaaa kurtlanıyoruzz.. Hadı adanada tekrar çay keyfı Yapmaya.. Rotamız Çatalan Köprüsü Karşısı :cat:
Guness Batıyor artık herkesscıkler evıneeee
Geziye katılan , emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum bir dahaki gezide görüşmek üzere :cat:
Adana Mt Foto Editör