Adana Enduro Gezisi

Üstat yüksek rakımlı yerlerde yağmur yağma ihtimali kuvvetli. Gidecek arkadaşların buna göre giyinmelerini tavsiye ederim. Umarım hava güzel olur çünkü motoru yağmur yüzünden süremiyorum ve krizdeyim.

selam arkadaşlar

yarınki gezi ve bundan sonraki geziler için hava raporunu "motor" dan alabilirsiniz.kendisi incirlikte görev yaptığı için hava tahmin rp.ordan alıyor amerikalıların askeri üs için aldık ları hava tahminleri %98 çıkıyor.bu hafta için yagmur var diyordu zaten ama umarım yağmaz da hiç birimizin gezi hevesi içimizde kalmaz :) herkesin yolu açık olsun saglam gidelim sagalam dönelim :)

kanki sağolasın artık birde yeni görevim oldu,:mrgreen: hava tahmincisi:queen: internette yağış var diyordu ama saat 17:18 damla düşmedi suçlu kim şimdi burda ben sadece okuduğumu aktarırım net ne derse o ama bugün tutmadı:pr:

Yeni işin hayırlı olsun :mrgreen:
Bu arada görüşemeyoz be kanka neredesin

Havada güzeldi Gezide çok güzeldi. Ben O çamur ,toprak Dolu son 1 km lik yokuşu nasıl çıkdım Hala onu düşünüyorum.

MoToR' Alıntı:
kanki sağolasın artık birde yeni görevim oldu,:mrgreen: hava tahmincisi:queen: internette yağış var diyordu ama saat 17:18 damla düşmedi suçlu kim şimdi burda ben sadece okuduğumu aktarırım net ne derse o ama bugün tutmadı:pr:
ya kanki ilk görevinde rezil ettin bizi.
bidaha sna güvenmicem tahmin konusunda heheh

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar