Adana Enduro Gezisi

Degerli motor severler,

19 Mart Pazar gunu Adanada ikamet eden motorseverler bir araya gelip doganin bakir kalmis yerlerine bir motor gezisi yapalim.

Karaisali istikametine gidip, Karaisalidan Doguya dogru Hacili Koyu istikametine devamederek Catalan baraj golunun Kuzey Ucuna geldigikten sonra Kuzeye donerek
Ormanin icinden, Eglence Cayina paralel ilerleyip daha sonra
Eglence Cayinin aktigi vadide bir mola vererek birseyler yedikten sonra,
Bati istikametinde asfalt yoldan devamedip Cukur ve Gildirli Koylerinden gecip Kizildag istikametinde karli cam agaclari altinda, donulen her virajda Adana ve tüm Cukurovanin adeta ayaklarimizin altinda kaldigi bir manzarayi seyrederek yol bitene kadar ilerledikten sonra (muhtemelen Kizildag Yaylasi icinde kardan yollar kapanmistir) bir mola daha verip Adanaya dogru asfalt yoldan geri donebiliriz.

katilmak isteyenler lutfen bana mail atsin
[email protected]

Degerli iki teker uyerli, Adana ve civar il / ilcelerde ikamet eden tum motorseverler;

"Topluma ve dogaya saygi " ana temasi ile duzenlemekte oldugumuz 2006'nin ilk gezisi olan Kuzey Karaisali Gezisine tum motorseverleri davet ediyorum.

Daha once de niyetlendigimiz fakat kimilerimizin teknik, kimilerimizin saglik problemleri nedeni ile katilamadigi;
katilan arkadaslarin hava muhalefeti yuzunden tamamlayamadigi gezi hakkinda biraz daha bilgi vermek isterim.

Bu gezide ne yok ki!

Virajli asfalt yolar
Orman yollari
Dere yataklari
Toprak dag yollari

Muthis bir manzara, doganin en bakir kalmis yerlerini gezme sansi, medeniyetten uzak koyler ve belkide en onemlisi motorsever insanlar olarak verecegimiz mesaj " topluma ve dogaya saygi !!! "

Simdiden ajandalariniza gereken notu dusmenizi ve bu geziyi planlariniza almanizi tavsiye ederim

Teknik problemlerden dolayi halen fotograf yuklemeyi beceremedim.Bu problemi asmamla beraber rotamiz uzerinden cekilmis fotograflar ve gezi sonrasi raporlari sizlerle paylasabilecem.Simdi bir deneme yapiyorum.Umarim fotograf cikar.

Adana civarındaki tüm endurocuları bekliyoruz..bu gezileri kemal düzenliyor ve çevre gezi rotaları konusunda çok deneyimli... dolayısıyla bol virajlı ve manzaralı olmayan yer yok...çevredeki endurocuları bekliyoruz...

Moderatör tarafında düzenlendi:
abii endurom olsaydı gelirdim bu geziye ama malesef
ben çapır'cıyım abi o yüzden size iyi eglenceler şimdiden

abi adanalıyım hem de karaisalı'dan endurocuyum da ama gel gör ki izmir'deyim... bilmem anlatabildim mi...

arkadaşım sana mail attım ama yine yazıyorum bir araya gelip böyle bir ativitede bulunmak iyi olur bizlerde adanadan üç krosçuyuz sizlerle tanışıp daha başka gezilerede imza atmak dileğiyle

tintinopsella2' Alıntı:
Degerli iki teker uyerli, Adana ve civar il / ilcelerde ikamet eden tum motorseverler;

"Topluma ve dogaya saygi " ana temasi ile duzenlemekte oldugumuz 2006'nin ilk gezisi olan Kuzey Karaisali Gezisine tum motorseverleri davet ediyorum.

"Tüm motorseverler" demişsiniz. Valla ben anlamam, gelecem. :)

ya gs ci filan diil arkadaşlar herkese açık.. şu an ekipte 6 BMW GS, 2 fazer600 1 suzuki dl-vstorm bir klr250 hatta bir cbr125r var herkese açık...ööle gs şeysi filan yok

bu gezi de stabilizede gidebilen herkes gelir...araziye filan girmicez.

hatta aynı yola şubatta VFR ve Hornet900 le gitmiştik

tintinopsella2' Alıntı:
ya gs ci filan diil arkadaşlar herkese açık.. şu an ekipte 6 BMW GS, 2 fazer600 1 suzuki dl-vstorm bir klr250 hatta bir cbr125r var herkese açık...ööle gs şeysi filan yok
Kusura bakmayın ama siz motorcu falan degilsiniz siz gs cisiniz

eger gerçekten sizde iki teker ruhu olsa
Adanada açılmış bir kulüp var.ve sizler onun önünden selam bile vermeden geçip gidiyosunuz.
Bu mu sizce motorculuk ruhu, bumu iki teker ruhu :))))
Biz kulüp olarak ayrım yapmadan herkesi davet edip hemen hemen 1.5 aydır gezilere gidiyoruz ve aramızda kroslar bile var ama her neden se sizden kimse selam bile vermiyor kulübün önünden geçerken .

gerçi hiç önemi yok isteyen istediği yere takılır genede siz hep iki teker üstünde kalın yolunuz hep açık olsun:)
Haaa buara bişey eklemeyi unutmuşum .bizde yani kulüpte racing lerde var .biz gezilere beraber çıkıyoruz onlar gereken yerlerde hız zevkini alıyorlar ama guruplar gene bir arada yemekler beraber yeniyor sohbetler beraber yapılıyor. biz insanları motorlarının markasına veya gidebiliceği yola göre seçmiyoruz.atındaki makinanın degerine markasına göre itibar görmüyor kimse sonuçta hepsi iki teker insnların gücü neye yetiyosa ona binebiliyor ama içinde harbiden iki teker ruhu var tertemiz ve dürüstçe.
belki çok agır eleştirdim ama doğru şeyler söylediğime inanıyorum ve bu siteyi çok severek takip ediyorum umarım sıtenin düzenini bozacak kelimeler yazmamışımdır .eegr öyle kelimeler sarf etimişsem özür dilerim herkesten
aslında bizim amacımı çok olması degil kaliteli insanlar olsun az olsun (bunu yazarken sizin kişiliğiniz le ilgili bişey ima etmedim bunuda yanlış anlamayın dostum)

Son düzenleme:
Adana civarındaki tüm endurocuları bekliyoruz.
Bizler endurocu değilizki bizler motorcuyuz birde iki teker ruhumuz var üzgünüz gelemeyiz:farao:

Süper Moderatör (BBRR)
Ahada 2. izmir vakası
kılıçbalığı na katılıyorum zaten adana da devamlı geziler düzenleniyor aralarında scoterde oluyo crossta chopper da ben bu güne kadar bir ayrım yaptıklarını hiç görmedim ama dediğim gibi şu an adana ya uzağım
Arkadaşada haksızlık yapmadan konu çözülebilir oda her motorcuyu davet etmiş ...

dostum,yukarıda ben pek beceremedim alıntı yapmayı (Adana civarındaki tüm endurocuları diyor)bizler motorcuyuz abicim endurocu değil ne yapalım sağlık olsun.Bizim city de ayırım yok motoru olan katılır birde iki teker ruhu olan:rendeer:

Arkadaşın bence enduro demesinin nedeni yolların genellikle stabilize olacağıdır.Yoksa motosiklet türleri arasında bir ayrım falan yaptığına ihtimal bile vermiyorum.OF off!!!Zaten Adana'da sayımız az,bir de insaların birbirleriyle bu sekilde atışması beni cok uzuyor.

pazer' Alıntı:
Arkadaşın bence enduro demesinin nedeni yolların genellikle stabilize olacağıdır.Yoksa motosiklet türleri arasında bir ayrım falan yaptığına ihtimal bile vermiyorum.OF off!!!Zaten Adana'da sayımız az,bir de insaların birbirleriyle bu sekilde atışması beni cok uzuyor.
Dostum yollar stabilze olabilir doğrudur
her motor aynı yola gidemez oda doğrudur

yalnızzzzz adana da bulunan tek motor sporları kulübü nün önün deki yol gayet iyi yapılmış asfalttır.
ordan geçerken 3-5 motorun selam vermemesi için yolda herhangi bir sorun yok :)

aslında biz boşuna çene yoruyoruz selam verenin selamını alırız.
vermeden geçenlerde kendi bilir allaha şükür dostlarımız çokkkkkkk

:))):cat:

Abi ben geçerken selam vermiştim benden bahsetmiyon di mi :queen: :queen:

arkadaşlar lütfen kızmayın.... biz gs ci filan diiliz.. enduro dememizin sebebi gideceğimiz parkurlarda genelde iki alternatif yolumuz oluyo..biri normal yoldan diğeri aralardaki kötü orman yolları...eğer başka tip motorlar gelecek ise yolu normal yol olarak değiştiriyoruz. enduro muhabbetinin sebebi bu ...ne klube ne kimseye bir problemimiz yok...adana da bir klubun olması hepimizi çok sevindiriyor.. klüple ilgili bazı pürüzlerin de halledildiğini geçenlerde öğrendim ve çok sevindim. kimseye selam vermeme gibi bir durum da yok o nereden çıktı onu da annamadım...

tintinopsella2' Alıntı:
ki benim de klübe uğramışlığım yok diil..
selam dostum
benim kimseye şahsi veya gurup olarak gıcıgım falan yok

ama adanada sizlerden başka gs gurubu varmı benim bildiğim yaok

geçen hafta degil ondan önceki hafta kulübün önünden geçtiniz 6-7 gs bizde kulüp önünde yaklaşık 20-25 motor vardı karışık marka model farklı

ve içinizden bitanesi bile ne selam verdi nede bir korna selamı verdi

ben yanlış hatırlamıyorum ve o anda orda olupta sitede olan birçok arkadaşım var.

Bizlerde istiyoruz ki madem hep iki tekerliyiz(arada tek teker gidenler dahil:))

hep bir arada olalım çoğunluk oluşturalım sesimizi duyuralım araçlar bizi saysın araç yerine koysun.gerçek motor ruhunu taşıyan insanlar olarak kendimizi gösterelim
ve insanlar bize canavar gözüyle degilde gıptayla baksınlar.
amaç nekadar bu ruhta insan varsa bir arada olalım.

bu akşam hepinizi kulüp e davet ediyorum buyrun misafirimiz olun .

aslında yanlış yazdım dimi siz misafir falan degilsiniz sizde o kulüb ün içinde olamsı gereken insanlarsınız sizde evsahibisiniz aslında orası hepimizin :)

adana da yapılan bu gezi proğramlarını tüm tr imrenerek izliyor ve bizi takdir ediyor

bu güzellikleri bozmayıp devam ettirelim

kendinize ii bakın tüm 2 tekerliler :)

Süper Moderatör (BBRR)
aslında yanlış yazdım dimi siz misafir falan degilsiniz sizde o kulüb ün içinde olamsı gereken insanlarsınız sizde evsahibisiniz aslında orası hepimizin
Pehlivan kardeşimi canı gönülden tebrik ediyorum 50 cc today binende 1800 cc goldwing binende dostumuz kardeşimizdir bu kadar basit gün geçtikçe Adana ismine yakışan organize olup bir lokal kuran tüm motorcuları tebrik ediyorum....

BBRR' Alıntı:
Pehlivan kardeşimi canı gönülden tebrik ediyorum 50 cc today binende 1800 cc goldwing binende dostumuz kardeşimizdir bu kadar basit gün geçtikçe Adana ismine yakışan organize olup bir lokal kuran tüm motorcuları tebrik ediyorum....
Dostum teşekkür ederim yazdıkların için

Burası sadece adana da ki motorcu arkadaşlarımın degil tüm motorcuların kulübü bizim kapımız herkese açık bunu hiç kimse unutmasın.motoru olmasa bile içinde taşıdığı ruh önemli bizim için.
Sonuçta herşey imkan meselesi arkadaşlarımın neye gücü yetiyosa ona biniyor.gücü olmayıp ta motora binemeyen arkadaşlarımı aramıza almamak olurmu.
Hatta burda kulüp üyesi olupta motoru olmayan hatta hatta hiç motor almayı bile düşünmeyen insanlar var nedeni hepimiz gibi aklı başında efendi insanların bir araya gelip toplanması insanları buraya çekiyor
"biz aranızda olalım bize yeter "diyorlar.
Dün akşam çiğ köfte partisi vardı kulüb ün ikramı :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar