ADANA enduro(19mart) gezisi fotoları

19 mart gezisinde bu sefer kemalle diil bissürü motor gülek boğazı rotasına gittik..ancak malesef ben bu sefer çok foto çekemedim..diğer arkadaşlar da buraya ekler diye düşündüm..bu kadar motorla (ve farklı tip motorlarla) ilk defa çıktığımız için ufak tefek aksaklıklar oldu ama genel olarak süper eğlendik
photo00515xm.jpg

photo00521es.jpg

photo00535iw.jpg

photo00541ln.jpg

photo00557ts.jpg

photo00565zd.jpg

bendekiler bu kadar devamı kısa süre sonra burada.....

19 Mart gezi raporu

İyi gunler degerli motorseverler.

Teknik problemlerden dolayi internet baglantisi ancak suan saglanabilmis durumda. Geciken gezi raporu yuzunden kusura bakmayin.

19 Mart Pazar sabahi uyandigimizda bulutlu ve hatta yagmrulu bir havanin gezimizi sabote edecegi endisesiyle gune merhaba dedik. Gokyuzune baktigimizda ise moraller yerine geldi cunku hava aciyordu. Gezi icin onumuzde hicbir engel kalmamisti. Bu heyecanla hemen bulusma yerimize gittik. Sabah caylarimizi yudumlarken guzel bir sohbet esliginde grubun toparlanmasini bekledik.Aramiza Mersinden de motorseverler katildi. Depolarimizi doldurup 12 motor yola koyulduk.

im0004039bg.jpg

im0004047ja.jpg

dscn23046po.jpg

Bol bol mola vererek Camalan'a kadar otobandan ilerledik. Her molada gunesli ilkbahar havasinin tadini cikartip sohbet ettik.

im0004057zo.jpg

im0004090tp.jpg

im0004079ct.jpg

Sonrasinda Gulek yaylasi istikametine gidip Gulek kalesine dogru tirmanmaya basladik. Yolumuzun uzerinde kismen camurlu stabilize bir parkur vardi. Bu parkuru firesiz ve kazasiz gecerek en tepeye tirmandik.. Karsimizda muazzam guzellikte bir manzara vardi. Burada mola verip birkac hatira fotografi cektirdikten sonra Camalana dogru yolumuza devam ettik.

im0004161gw.jpg

im0004185kl.jpg

im0004202sa.jpg

Enduro ruhlu fazer'ler, CBF'ler, Mondial scooter'lar vb...

im0004234dz.jpg

im0004259ph.jpg

im0004292ln.jpg

im0004333fr.jpg

Kadincik Barajına gelmeden once barajin arkasinda ki dere yatagina inen yoldan biraz daha off-road yaptik. 100m yuksekliginde ve ortasi yarilmis, icinden su akan bir vadiden yuruyerek, barajin dere yatagina gecmis olduk. Karsimizda baraj kapaklarini gorunce hepimiz hayal gucumuzu kullanıp kapaklarin aniden acilma durumu ile alakali senaryolar kuruverdik (eger boyle bir durum olsaydi hepimiz vede motorlarimiz Tarsus ve Mersinin bilimum sulama kanallarindan cıkardik herhalde :) Buda benim senaryom). Cok huzur verici bir atmosfere sahip bu yerde biraz dinlenip muhabbet ettikten sonra gezimizin son duragina dogru yola koyulduk. Tabi bir cross'culuk oynamanyi da ihmal etmedik.

im0004534qs.jpg

Barajin dere yatagina gecmek sandigimizdan daha zordu...
im0004411el.jpg

Ama buna degerdi
im0004372ux.jpg

im0004513tj.jpg

Meshuuuur baraj kapaklari! Kacacak yer yok'tu.

im0004507sl.jpg

Gecer mi? Gecmez mi? Bence gecer abi! Ama acaba nasil doner? Siz varsiniz abi!
Bu diyalogun ardindan hoooop gecti! GS'imle ilk defa sudan gectim :)
10065700qw3kx.jpg

10065768he6ne.jpg

Sicak bir ortamda guzel guzel yemeklerimizi yedikten sonra Tarsus yolundan eve dogru donduk.Bir yandan gun batimi diger yandan daglarin arasinda suzulen virajli yollar cok keyifli bir suruse imkan verdi.

Daglarin arkasindan kaybolan gunes ve motor...
im0004647gc.jpg

Tarsus selalesini besleyen irmak...
im0004595kq.jpg

Donus yolunda gun batimini seyerttigimiz bir mola...
im0004611fe.jpg

Adana'ya gelip sicak sicak saleplerimizide icerek gezimize son noktayi koyduk.

Gezide (cok sukur) hicbir kaza olmamasi cok sevindiriciydi.
Gezi kafilesinden kimsenin diger suruculeri taciz edecek bir davranis yapmadiğini, hicbir trafik kuralini cignenmediğini ve tabi ki
KİMSENİN PLAKASİNİ SOKME İHTİYACİ DUYMADİĞİNİ gururla belirtmek isteirm !!! (Son zamanlarda artmakta olan " plakasiz motor kullanma " modasina gruptan kimsenin kapilmamis olmasi sevindiriciydi.)

Boylelikle insanlara bir mesaj verebildigimize inaniyorum
motorcu denince akla trafik kurallarini cigneyen, yayalara ve diger suruculere karsi saygisiz; trafik canavarlari gelmemeli. bu isi adabiyla yapan motorcularda var.
lutfen bir sandik domates icindeki birkac curuk domates yuzunden tum bir sandigi cope atmayin !!!

Herkese benzer geziler dilerim.

güsel heyecanlı ve adranalin li bi gezi olmuş
ben de bidene gs istiyorum ya cok güsel bu motorlar:salut:
ellerini ze saglık:cat:

fotolar sayesinde adanayıda görmüş oldum inşallah bir gün yolum düşer. gezi rotanız süpermiş bu arada::alkiis::

Ancak fotoğraflarda görülebilecek yerlere biz motorlarımızla gidip , insanların çıkmaya gözü kesmediği zirvedeki gizemli kaleye yine motorlarımızla çıkıp onu fetettik . Derelerden geçip ormanlarda yol aldık , kıvrım kıvrım uzanan yollarda adeta slalom yaptık . Güneşin kıp kızıl ışık oyunları yaparak dağlar arasında kayboluşunu hep birlikte izledik . Hayallerimiz gittiğimiz yerlerde kaldı....

abi 10 numara olmuş.. bizim buradada kıyıköy ve iğne ada gezilerimiz oluyor.. buyaz muhakkak gideceğiz yine.. katılmak isteyenlere önceden duyuracağım..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
mükenmel doğa mükenmel motorlar valla helal olsun size

saygılar

Ben hala o kaleye nasıl çıkdığımı düşünüyorum :). Küfrede küfrede çıkdım heheeh ama çok güzl oldu muhteşemdi Haftaya nereye gidiyoruz?

Gezinin en süper motoru bendeydi. :) Enduronun girdiği her yere girdi(Dere hariç). Bu kadar güzel motorların yanında komplekse giriyor insan:p . Çok keyif aldığım bir gezi oldu. Motoruma bakmadan beni de aranıza aldınız. Düzenleyene ve katılanlara çok teşekkür ederim. Daha nicelerinde sorunsuz bol keyifle gezmek dileğiyle...

Nomarka' Alıntı:
Gezinin en süper motoru bendeydi. :) Enduronun girdiği her yere girdi(Dere hariç). Bu kadar güzel motorların yanında komplekse giriyor insan:p . Çok keyif aldığım bir gezi oldu. Motoruma bakmadan beni de aranıza aldınız. Düzenleyene ve katılanlara çok teşekkür ederim. Daha nicelerinde sorunsuz bol keyifle gezmek dileğiyle...
Senin motosikletine hayran kaldım gerçekden güzeldi Belki birtane alırım fiyatıda çok uygun 1400 ytl dediler. Otoban için birşey diyemem ama senin scuter arazide 210 kiloluk cbf den çok daha iyiydi tepeye benden önce çıkdın baksana :).

yüreğinize sağlık,güzel gezmişsiniz ben evde pinekledim bu hafta misafirim vardı ama haftaya kopacam görürsünüz siz, makinemde herzaman yanımda birde uzun yol beni çok rahatsız ediyor malum bel fitiği var doktor motoru yasakladı kim takıyor motoru böyle giderse tarzı değiştirecem gibi geliyor şimdiden honda transalp ve Bmw Gs lere pazarlık yapıyorum

bu arada nomarka ve scooter'ı dağ tepe filan dinlemedi....bir diğer nokta da arkadaşımız her ne kadar scooter sürse dahi kaliteli bir kask, mont gibi güvenlik önlemlerini belki neredyse motosikletinin fiyatı kadar para ödeyerek almış... bırak scooter cıları birçok chopper ve racing sürücülerine bile örnek olması gereken bir davranış....birçok insan onun yaptığını yapmak yerine daha büyük motor alır uyduruk kask alırdı ....tebrik ederiz....her zaman aramızda görmeyi bekleriz

evet mesut abi bize fazer in enduroluk yapabilceğini kanıtlamıştı...nx4-falcon da cbf 'in gerekirse çamur filan dinlemiceni gösterdi....bakalım daha neler görcez.....

gezi fotolari devami

Eveeeet degerli motorseverler,

Resimlerle gezi anlatimina biraz daha devam edelim.

Otobanda ilerlerken nizami bir sekilde, birbirimizi tahrik etmeden, yarismadan efendi efendi ilerledik.

10064592ka.jpg

Gulek bogazinin tepesine Fazer'inden – Scooter’ina herkes tirmandi ve hep beraber hatira fotolari cektirdik

10065105qk.jpg

10064794qc.jpg

Bir mola daha. Sohbet etmek kadar guzeli yok

img19625ne.jpg

Daha sonra Kadincik baraji arkasina gecmek icin biryere kadar motorlarla ilerledik fakat sonra, duz duvara tirmanma misali, vadiden dere yatagina dogru ilerledik.

img19701of.jpg

10065328er.jpg

10065377yc.jpg

“olum el sallamayi birakinda, elinizi bir uzatin hayriniza...”

10065387we.jpg

Dere yataginda The Good, The Bad & The Ugly (tamam tamam cirkin olan benim)

10065525bl.jpg

Ders 1: Sudan gecis = Pek İyi
Ders 2: Motoru cevirme = Sekil A dan yeterli bilgi ediniliyor herhalde...

10065721ys.jpg

10065734of.jpg

“abi sunun ucundan bir tutun hele...”

10065747pm.jpg

“it kardes it pati cekiyo bu”

10065751xm.jpg

bir cross denemesi

10065775kg9pm.jpg

Kadincik baraj golunde hos bir supriz bizi bekliyordu.Ne kadar masumlar degil mi?

img19793ts.jpg

Adana’da salep molasi ve sanatsal bir calisma... Mesut abi benim motor nerde ya?!?

10066056hc.jpg

Darisi diger gezilere insallah
Herkese keyifli / guvenli surusler

Adana'daki ve çevre il ve ilçelerdeki bütün motorcu kardeşlerimizi ( özellikle crossçuları! ) önümüzdeki pazar yapacağımız geziye bekliyoruz . En geniş katılımlı gezimiz bu olsun . 26 Mart Pazar 9:30 da kulübün önünde buluşalım .
[email protected] - 0 532 607 81 76

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar