adana dan slm

slm ismim Tayfun KAMBER, 32 yaşındayım,meslek polis memuruyum,motora başlamada meslekde 3 sene gibi bir müddet istanbul da motorize ekiplerde çalışmakla başladı ondan öncesi yok açıkcası sonrasında ise şark görevi ve orda kendime ait olan 2007 model suzuki vstromla 1,5 senedir devam ediyor ve şuanda adanada ikamet ediyorum adana-mt gurubunun yeni üyesiyim ve bundan sonra daimi üyesi olmaya çalışacağım.tüm motorcu arkadaşlarımı allah kaza ve belalardan korusun:bounce::bounce::bounce:

Aramıza hoş geldiniz Kalıcı ve katılımcı olmanız dilegiyle:) Yolunuz hep açık olsun.Allahım kazadan beladan esirgesin:)

size her türlü trafkle ilgili soru sorabilirmiyiz
sitemizde Polis görmekten çok memnun oldum. devamlı olmanızı diliyoruz
kazasız belasız motor dolu günler diliyoruz ve son olarak bana ceza yazmamanızı diliyorum.
plaka mı veriyorum 80fj*** :queen::queen::queen:

A.s Abicim Hoş geldiniz?Bir şeyden haberiniz var mı?

öncelikle hoşgeldiniz dilekleriniz için teşükürler......birşeyden haberiniz varmı....derken anlayamadım açıklarsanız haberim olsun halilihsan

osmaniyeli trafikte hiç çalışmadım ondan dolayı sorularını tam cevaplayamssam kusura bakma

öncelikle hoşgeldiniz dilekleriniz için teşükürler......birşeyden haberiniz varmı....derken anlayamadım açıklarsanız haberim olsun halilihsan

osmaniyeli trafikte hiç çalışmadım ondan dolayı sorularını tam cevaplayamssam kusura bakma

Tabiki açıklarım ::tutkuy:: tekrar Hoşgeldiniz :rendeer:

aramıza hoşgeldin. güzel arkadaşım seni tanımaktan dolayı çok memnunum.tekerin hep düz bassın:rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tebrikler...bende şu an temaslardatım altyapısını oluşturuyorum bende adana ya katılabilirim inşallah ilerde

adana+bmw r 1200 gs+ben+motocu arkadaşlarım:mrgreen::queen:

hoşgeldin iyi muhabbetler
bi rica polisler neden motorluları çok çeviriyor diye topic açıldı onada bir yorum patlatırsanız sevinirim

( moderatör abilerim gördünüz aramıza sızdılar bi vakitte forum bi kontrol ediverin de hepimiz birden alınmayalım):mrgreen::mrgreen:

amirim ilk foto şahane =) hoşgelmişiniz..

Aramıza tekrar hoş geldin Tayfun abi; beraber nice km.lere inşallah

teşekürler gökhan çarşamba görüşürüz inşallah

tüm arkadaşlarımın güzel hoşgeldin temennilerinden ve sıcak karşılamalarından dolayı teşekür ederim allah hepimizi kazadan beladan korusun

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar