Adana cross gezintileri

aramıza katılan abimiz ve ilk taklası
resim341ly2.jpg

ve inişlerimiz
resim348ds8.jpg

resim351jd3.jpg

ve yoladevam
resim354gv9.jpg

bisiklet gençlerle aynı patika yolu paylaşıyoruz
resim356ys6.jpg

sefa dayımız ve kınalısı
resim364pw1.jpg

ve benim XT.600
resim365iq5.jpg

sedat abi kınalısı
resim367re5.jpg

resim369mu5.jpg

crf 450 r
resim370ll6.jpg

ilhan abi ve crf 450 r
resim371gl6.jpg

uzun ve ince yola devam arkadaşlar
resim373xa7.jpg

yeni katılan arkadaşımız
resim375jw4.jpg

yola devam
resim378qn8.jpg

Patika yollar
resim379mh1.jpg

alican kardeşimiz yeni motoru 2009 crf 450 x ilk turları
resim376hm0.jpg

4. murat kardeşimiz ve yeni motoru xr.400 honda
resim382qt6.jpg

fatih kardeşimiz
resim383nw9.jpg
xl600 koca oğlan ertan kardeş
resim384fv6.jpg

eline sağlık

ferhat kardeşim bu güzel fotolar için ne denilebilr hepsi çok güzel daha güzel olan kros yaparken fedakarlık yapıp arkadaşları tektek fotoğraflamak bunun için teşekkür ediyorum eline sağlık

FERHAT ABİ HERKESİN EMEĞİNE SAĞLIK NEKADAR DÜŞÜLSEDE NE KADAR TAKLA ATILSADA HERŞEY ÇOK GÜZELDİ ÇOK GÜZEL EĞLENDİK. DARISI DAHA İYİ MACERALARA:):pr:

Herkesin eline dilene bileğine sağlık... şimdi mardindeyim inşallah hafta sonunna tekrarlarız arkadaşlar . Alican - Honda CRF450X

Son düzenleme:
birgün bir tekrarda mersinde yapın alican. özgürde kendine gelir hem bende motor almış olurum. ilkbaharda olur bu iş. herkese selamlar.

Ferhat kardeş, yine keçi gibi gezmişsiniz :mrgreen: Elinizi tekerinize sağlık :cat:

ferhat kardeşim bu güzel fotolar için ne denilebilr hepsi çok güzel daha güzel olan kros yaparken fedakarlık yapıp arkadaşları tektek fotoğraflamak bunun için teşekkür ediyorum eline sağlık
İLHAN ABİ YORUNLARIN İÇİN TEŞEKKÜRLER ABİ SAYGILAR:salut:

FERHAT ABİ HERKESİN EMEĞİNE SAĞLIK NEKADAR DÜŞÜLSEDE NE KADAR TAKLA ATILSADA HERŞEY ÇOK GÜZELDİ ÇOK GÜZEL EĞLENDİK. DARISI DAHA İYİ MACERALARA:):pr:
FATİH KARDEŞİM DEVAMI TAKLALARIN DEVAMI HAFTAYA HAZIRLAN KARDEŞ:rendeer:

yorucu ama güzel bir gündü,herkesin motoruna sağlık
ERTAN ABİ ARAZİ YORUCU VE YERLERDE ZORDU HAFTAYA JARZ OL:queen:

Herkesin eline dilene bileğine sağlık... şimdi mardindeyim inşallah hafta sonunna tekrarlarız arkadaşlar . Alican - Honda CRF450X
ALİCAN KARDEŞ HAFTAYA BEKLERİZ MARDİNDE KAYBOLMA YOLUN AÇIKOLSUN:queen:

birgün bir tekrarda mersinde yapın alican. özgürde kendine gelir hem bende motor almış olurum. ilkbaharda olur bu iş. herkese selamlar.
BORA KARDEŞ KISMET OLURSA MERSİNE GELMEYİ DÜŞÜNÜYORUZ AMA MERSİNDE PARKUR VE ARAZİ DURUMU NASIL ADANADAN SELAMLAR:queen:

Ferhat kardeş, yine keçi gibi gezmişsiniz :mrgreen: Elinizi tekerinize sağlık :cat:
MUZAFFER ABİ KEÇİĞİBİ GEZMESSEM SİTRES ATAMUYORUM SAYGILAR:rendeer:

Son düzenleme:
HERKEZE SELAMLAR..BEN 4. MURAT,KİMİNE GÖRE ÇILGIN MURAT EMİNİM TANIMIŞSINIZDIR ((XR400R buda son tiyom)) HAKİKATEN GÜZEL Bİ HAFTASONUYDU.TEKRAR BİRLİKTE OLMAK TEMENNİLERİYLE..BU ARADA RESİMLERDEN DOLAYI FERHAT ABİME TEKRARDAN TEŞEKKÜR EDİYORUM.FATİH ABİ SENDE HAZIRLAN AMA BU SEFER TAKLA ATMADAN SAĞLAM SAĞLAM CROSS YAPMAYA HAZIRLAN :) KENDİNE ÇOK İYİ BAK ABİMSİN..

çok güzel gezi olmuş tebrikler bu gezide bir SUZUKI eksik ilerliyen günlerde bende katılmak isterim aranıza

çok güzel gezi olmuş tebrikler bu gezide bir SUZUKI eksik ilerliyen günlerde bende katılmak isterim aranıza
BEKLERİZ KARDEŞ ARAMIZA GEL BUYUR:cat:

HERKEZE SELAMLAR..BEN 4. MURAT,KİMİNE GÖRE ÇILGIN MURAT EMİNİM TANIMIŞSINIZDIR ((XR400R buda son tiyom)) HAKİKATEN GÜZEL Bİ HAFTASONUYDU.TEKRAR BİRLİKTE OLMAK TEMENNİLERİYLE..BU ARADA RESİMLERDEN DOLAYI FERHAT ABİME TEKRARDAN TEŞEKKÜR EDİYORUM.FATİH ABİ SENDE HAZIRLAN AMA BU SEFER TAKLA ATMADAN SAĞLAM SAĞLAM CROSS YAPMAYA HAZIRLAN :) KENDİNE ÇOK İYİ BAK ABİMSİN..
4.MURAT HAZIRLAN KARDEŞ HAFTAYA:queen:

Son düzenleme:
merhabalar adanada yaşıyorum 17 yaşındayım a2 ehliyetim var cross ve motosiklet eğitimi aldım şu an cross motorumuda aldım . aranıza katılmak istiyorum .

Ferhat harika gezi olmuş ellerine sağlık.10 Nisan günü HATAY/Reyhanlı da düzenleyeceğimiz Enduro cross ve off-road gösterilerine siz ve arkadaşlarınızı bekliyorum.:mrgreen:Tlf num 0535 794 60 12

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar