A'dan Z'ye 0'dan bobber adı da Biber hem de dizel

elinize emeğinize sağlık çok güzel olmuş, motor kısmını görünce aklıma
http://www.youtube.com/watch?v=WIwCzyTcqXU bu video geldi :)
Teşekkür ederim bobbers20.Video için de teşekkürler

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:52 ----------

Evet arkaşlar biraz daha astar ve boyaya geçiş.Yahu kapalı alanda dumanaltı oluyorsun resmen boyarken.Fısfısfısssss:pl:

v560h.jpg
[/url][/IMG]
Arkadaşlar buarada ilk defa boya tabacasıyla boyama işlemi yaptım.İlk için bence pürüzsüz ve temiz bir boya oldu.
v562m.jpg
[/url][/IMG]

Evet,yeni fotoğraflarla karşınızdayım.
vbj2f.jpg
[/url][/IMG]
vbj34.jpg
[/url][/IMG]
Jantları customize yapalım biraz.
vbj3p.jpg
[/url][/IMG]
Astar olmazsa olmaz.
vbj42.jpg
[/url][/IMG]
Biraz da renklendirelim.
vbj4h.jpg
[/url][/IMG]
Şimdi gene maskeleyelim.
vbj51.jpg
[/url][/IMG]
İkinci rengi de vuralım.
vbj5q.jpg
[/url][/IMG]
Maskeleme bandını iyi almak gerekiyormuş,iş bitince öğrendim.:queen:
Sonuç:
vbj7b.jpg
[/url][/IMG]
vbj8l.jpg
[/url][/IMG]
Görüşmek üzere arkadaşlar.

Hemen takibe aldım konuyu, elinize, emeğinize sağlık.. Maşallah..

oncelıkle merhaba

konuyu bastan sona okudum desem yalan olur fakat bastan sona resdımlerı ınceledım :D

bence super gıdıyorsunuz basarılarınızın devamını dılerım .

Tebrikler bayağı ilerlemişsiz kendi el emeğinizin olması çok güzel. Bu arada dövde siyah ağırlıklı olacaksa sedefli boya tavsiye ederim

Hemen takibe aldım konuyu, elinize, emeğinize sağlık.. Maşallah..
İlginiz için teşekkürler.

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:53 ----------

oncelıkle merhaba

konuyu bastan sona okudum desem yalan olur fakat bastan sona resdımlerı ınceledım :D

bence super gıdıyorsunuz basarılarınızın devamını dılerım .
İyi dilekleriniz için teşekkürler.Becerebildiğimiz kadar birşeyler yapıyoruz.

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:55 ----------

bir takipçi olarak yolda gidişini de görmek isterim. :cat:
Siyah duman ata ata gidiyoruzzz.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:57 ----------

Bitti mi bizim tortor? :)
Tortor mu taktör mü orası meçhul:mrgreen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:00 ----------

Tebrikler bayağı ilerlemişsiz kendi el emeğinizin olması çok güzel. Bu arada dövde siyah ağırlıklı olacaksa sedefli boya tavsiye ederim
Sedefli siyah gayet hoş durur ama artık çok geç.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:02 ----------

Eveeet arkadaşlar yavaş yavaş kurma aşamalarını göstereyim.Yahu foto.çekerken ışığı da hiç iyi kullanamadım.:p.Buarada seleyi de güzel yapmışım.:mrgreen:
vn659.jpg
[/url][/IMG]

Merhaba arkadaşlar fotoğrafları eklemeye devam.
w23n1.jpg
[/url][/IMG]
w23p2.jpg
[/url][/IMG]
w23ps.jpg
[/url][/IMG]

On numara beş yıldız bir proje başarılar dilerim.
Son eklediğiniz fotolar gözükmüyor.

Son düzenleme:
değişik güzel bir düşünceyi gerçekleştirmişin tebrik ederim dizel motorun özelliklerini ve markasını ayrıca sanzıman olarak ne kullndın merak ettim hava filitresini de estetik hale gwetirirsin sanırım.
istanbuldasınız sanırım Garaj Haremde böyle becerikli bir arkadaşımızın olmasını isterdim.

değişik güzel bir düşünceyi gerçekleştirmişin tebrik ederim dizel motorun özelliklerini ve markasını ayrıca sanzıman olarak ne kullndın merak ettim hava filitresini de estetik hale gwetirirsin sanırım.
istanbuldasınız sanırım Garaj Haremde böyle becerikli bir arkadaşımızın olmasını isterdim.

abi videoda gördüğüm kadarı ile şanzuman olarak cg motoru var motorun arkasında ona bağlantı yapmış bende bu sistemi merak ettim anlatırsa abi sevinirim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar