- Konu Yazar
İkilemde kaldığım çok güzel bir konuya değinmişsiniz.Evet hava filtresini hem değiştireyim hem de böyle kalsın diye gidip geliyorum.Aslında direk hava filtresini de aldım uygulamak için ama sonra böyle daha bir traktörümsü ve doğal geldi.Direk hava filtresini uyguladığım zaman bu kabalık elbette kalkacak ama denemek lazım.Gönlüm hala eskisinden yana.Şanzıman olarak motosiklet şanzımanı kullandım.Buraya gelene kadar belki Amerika'yı yeniden keşfetmedim ama hatırı sayılır bir para da çöpe attım bu şanzıman işinde.değişik güzel bir düşünceyi gerçekleştirmişin tebrik ederim dizel motorun özelliklerini ve markasını ayrıca sanzıman olarak ne kullndın merak ettim hava filitresini de estetik hale gwetirirsin sanırım.
istanbuldasınız sanırım Garaj Haremde böyle becerikli bir arkadaşımızın olmasını isterdim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:44 ----------
Teşekkür ederim.İşte becerebildiğim kadarıyla.tek kelımeyle helal olsun super muhtesem bı calısma![]()
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:51 ----------
Teşekkür ederim:thumleft:Helal olsun 10 numara :cat:
Son düzenleme: