Adamın biri...

P

Selçuk senin yiyemeyeceğin bişey imal edildimi?? :mrgreen:

:queen::queen: YOk ablam ıcat edılmedı ama ınsallah sen ıcat etceksın :queen:

Bi tane var o da sensın ablam :queen: sana kıyamam sen bneım bi bi bitanecik ablamsın :queen::queen: :rendeer: :rendeer:

o görüş kişiden kişiye değişir :p
kopardın beni ya 6. vitese hiç gerek duymadın herhalde :mrgreen:

GKN

hatta gene bu hatunun biri, mercedes alamyıacağını bütçesiinin yetmeyeceğini anlamış, kapısını almış:queen::queen::p

Hatta o hatunun biri annesi "kızım sat motorları araba al" dediğinde "anne mercedes alamadım ama kapısını aldım" demiş..
Anneside "ahh kızım gerçektenmi? çok sevindim hadi hayırlı olsun demiş" :mrgreen::mrgreen:

Bu topic metehana yasaklansın :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
mt abi duman ettin bizi ama ne olursa olsun tayfanda olacam abi...:p

(yalakalık olarak algılanmasın çoh severim mt abimi gobekli abim benim):p:mrgreen:

Hatta o hatunun biri annesi "kızım sat motorları araba al" dediğinde "anne mercedes alamadım ama kapısını aldım" demiş..
Anneside "ahh kızım gerçektenmi? çok sevindim hadi hayırlı olsun demiş" :mrgreen::mrgreen:

hade bakalım fişekle proyu...:p..

Hatunun biri Gültepede oturuyor...Avatarında LEVENT yazıyor...mesela yani..:p

mt abi duman ettin bizi ama ne olursa olsun tayfanda olacam abi...:p

(yalakalık olarak algılanmasın çoh severim mt abimi gobekli abim benim):p:mrgreen:

müridler hazır kıta...:p

mete_han, ezo101'e yazdığım uyarıyı oku lütfen. Sonra da bu başlığı oku bir, hiç senin yazdığın türde bir şey yazılmış mı allasen :p Ulem bir göz atın en azından da okumadan yazdığınızı belli etmeyin bari :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
mt abi android demek istedin sanırsam..

mete_han, ezo101'e yazdığım uyarıyı oku lütfen. Sonra da bu başlığı oku bir, hiç senin yazdığın türde bir şey yazılmış mı allasen :p Ulem bir göz atın en azından da okumadan yazdığınızı belli etmeyin bari :p

kanka tamam haklısın...düzgün bir topik vesselam...ben cıvıtayım dedim heman...son mesıncırlarımı silebilirsin Rıfkıcım...:wiinkk::cherry:sorry sorry sir poro...:p

Yoo gerek duymamak değil, oturup saymadım, banane ha 5 ha 6 :p
Kişiden kişiye değişirmiş, höhhh diyorum sana pes vallaa :mrgreen:
hihi ,açıksözlülüğün takdire şayan :queen:
hatta gene bu hatunun biri, mercedes alamyıacağını bütçesiinin yetmeyeceğini anlamış, kapısını almış:queen::queen::p
::yanıyom-su-verin-smaylı::

kanka tamam haklısın...düzgün bir topik vesselam...ben cıvıtayım dedim heman...son mesıncırlarımı silebilirsin Rıfkıcım...:wiinkk::cherry:sorry sorry sir poro...:p

Rıfkı kim :cherry::cherry::cherry::cherry::cherry:

zinhar öyle bi fotom yok ,olmaz olamazzz :p

ulen yarım saat aradım ve buldum :):):):):) , saldırınnnnn :p ,
1408072151cz0.jpg

1408072144ud5.jpg

1408072145gq9.jpg

Son düzenleme:
adamın biri motosikletın egsozu sıcakken motosıkletın ustune brandayı koymus bı bakmıs brandanın bellı bölümü yoq ve egsoza brandanın parcaları yapısmıs yanmıs :salut:

Son düzenleme:
Evet çünkü faturalarımız artık Levent olarak geliyor :p
Sen kendi seyrantepe kırsallığına yan :mrgreen:

ya çaktırma bizim ana Cadde Şişliye bağlı...bizim sokak Kağıthane iyimi...ben 2005 ten beri yutturmuşum artık Leventi...:p

Smırno RIFKI bizim pronun rumuzu...:p

itirafname :p.................................

:cherry::cherry:

yok artık :mrgreen::mrgreen:

kaportacılığamı merak sardın bana bitane mercedes kapısı lazım elinizde varmıydı :p

Son düzenleme:
:queen::queen::queen:

o adananın sıcağında bot mu giyecekti adam alla alla sizde ya :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar