Adamın biri...

aferin len anca anlatabildim kopyala yapıştır olayını sana öğreniyon valla :p nolmuş insan oğlu hatasız kul olmaz :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kamptayız adamınbiri (pro) sucuk kızartmış bir parçasını ben aldım bir ısırdım ağzımda sucuğun kabuğu lem bu ne dedim sucuğun kabuğunu soymadın mı
adamın biri cevap verdi
- kabuğu soyuluyor muydu
:queen: :queen: :queen: :queen:

kamptayız adamınbiri (pro) sucuk kızartmış bir parçasını ben aldım bir ısırdım ağzımda sucuğun kabuğu lem bu ne dedim sucuğun kabuğunu soymadın mı
adamın biri cevap verdi
- kabuğu soyuluyor muydu

abi isim verme ayıp :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Forumdan Uzaklaştırıldı
acaba konuyu açarken bir gün adamın birinin kendi olabileceği aklına gelmişmiydi acaba :silent: :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
adamın biri cevap verdi
- kabuğu soyuluyor muydu

söz ucar yazı kalır..:cherry:

adam isim vermemişki ben bişi duymadım..:cat:

kabuğu ile güzel oluyor napsın herif bende kabuğu ile yemiştim..:queen:

Ulem ben onu soyulmuş sucuk sandım :p

Neyse, efendim adamın biri enduro almış. Ama ayakları yerde sürüyor hep :) Bu adamın birini bir şeye bakması için hafif çamur olan bir yere gönderdik. Gözden kaybolana kadar motorla gitti. Sonra motoru bırakmış oraya, yürüyerek devam etmiş :mrgreen: Sonra da diyor ki "ayağıma kıramp girdi ondan ayaklarım açık sürüyorum" :mrgreen: Yersen kirşen :queen:

Geçen sonbahar Maltepe'de mt buluşması vardı...Büyük ihtimal mt üyesi olmayan adamın biri 1000RR'la o kadar motorcuya hava yapacam derken viraj çıkışında fazla gaz verdi, motorun arkası bir an vahşice çırpınca sağ ayağındaki spor ayakkabı fırlayıp gitti:) O adamın biri ayakkabısını almak için geri dönmedi :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ulem ben onu soyulmuş sucuk sandım :p

Neyse, efendim adamın biri enduro almış. Ama ayakları yerde sürüyor hep :) Bu adamın birini bir şeye bakması için hafif çamur olan bir yere gönderdik. Gözden kaybolana kadar motorla gitti. Sonra motoru bırakmış oraya, yürüyerek devam etmiş :mrgreen: Sonra da diyor ki "ayağıma kıramp girdi ondan ayaklarım açık sürüyorum" :mrgreen: Yersen kirşen :queen:

Güneş balçıkla sıvanmaz istediğin kadar çamur at :p

ddh

adamın biri sadece üzerinde 103 yazıyor diye 49 cc bisan mobiletlere 103 cc diye inat gidip vergisinin olmadığını iddia ederekten benle tartışıyordu.....

sonra adamın biri saat öğlen 12.05 i gösterirken beni aramış ve saat 13.30 daki dershaneye geç kaldığımızı söyleyip bana bağırmıştı meğer saate yanlış bakmış o adamın biri

Forumdan Uzaklaştırıldı
Adamın biri bir kamp alanından bahsediyor manzara çok güzel diyor ağaçaların arasından göl karşında diye bahsediyor :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: göl dediği yer Karadeniz :mrgreen: :mrgreen:
İlahi hobereytörümüz sen adamı öldürürsün :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
adamın biri sürekli enseme tokat patlatıyor..:p ::144::

GKN

admın biri, festival alanında temiz wc olmadığının muhabbeti üzerine gece wc ye gidiyor ve yanıma gelip' GKn (eliyle uzaktan göstererek) şurdaki wc kabini çok temiz istersen orayı kullanabilirisin' diyor..
ben bi giriyorum hepsinden leş.. meğer biizm arkadaş girene kadar temizmiş, kendisi klozet kapağını kaldırmayı unutunca kirlenmişşş:queen:

adamın biri beni festivale götürmedi .. (adamın biri : forumun festivale giden bütün üyeleri .. ) :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar