aferin len anca anlatabildim kopyala yapıştır olayını sana öğreniyon vallanolmuş insan oğlu hatasız kul olmaz
![]()
kamptayız adamınbiri (pro) sucuk kızartmış bir parçasını ben aldım bir ısırdım ağzımda sucuğun kabuğu lem bu ne dedim sucuğun kabuğunu soymadın mı
adamın biri cevap verdi
- kabuğu soyuluyor muydu
:queen: :queen: :queen: :queen:
isim vermedim Onur dediğimi duydun mu hiç söylememde Onur olduğunu :queen::queen::queen: laf almaya çalışma boşuna ağzımdanabi isim verme ayıp![]()
isim vermedim Onur dediğimi duydun mu hiç söylememde Onur olduğunu :queen::queen::queen: laf almaya çalışma boşuna ağzımdan![]()
kamptayız adamınbiri (pro) sucuk kızartmış bir parçasını ben aldım bir ısırdım ağzımda sucuğun kabuğu lem bu ne dedim sucuğun kabuğunu soymadın mı
adamın biri cevap verdi
- kabuğu soyuluyor muydu
:queen: :queen: :queen: :queen:
Ulem ben onu soyulmuş sucuk sandım
Neyse, efendim adamın biri enduro almış. Ama ayakları yerde sürüyor hepBu adamın birini bir şeye bakması için hafif çamur olan bir yere gönderdik. Gözden kaybolana kadar motorla gitti. Sonra motoru bırakmış oraya, yürüyerek devam etmiş :mrgreen: Sonra da diyor ki "ayağıma kıramp girdi ondan ayaklarım açık sürüyorum" :mrgreen: Yersen kirşen :queen:
dolanma ayak altında sende ::144::adamın biri sürekli enseme tokat patlatıyor..::144::
dolanma ayak altında sende ::144::