Adamın biri...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
adamın biri yüzünden polemik yapıyomuşum..(o kendini biliyo)

yuh bee abiii,öyle lönk diye söylenirmiii,gkn senden korkulur biladerr:cherry:

Adamın birinin motorunda servisten dolayı problem oluyo,gidip servise söylüyo servis adamı sallamıyo,sonra başka bi adam ,buna bi zarf gönderiyo diyoki,ilgili markanın ajan müşterisi seçildiniz ,çok gizli göreviniz, kullandığınız motor markasının servislerini denetleyeceksiniz ( evrakları gönderen arkadaş o markanın genel müdürünün ağzıyla yazılmış antetli kağıt hazırlıyo inandırıcı olsun diye ) rapor başı 25 ytl hesabınıza göndereceğiz diyoo,bizim ajan buna inanıyoo,bir gün sonra söz konusu servise gidiyo ve diyokii

Bakın ben gizli ajanımmm,aha buda evraklarımmm :queen:( dedim olm sen gizli ajansın zalakmısınn niye gidip gösteriyon bu nasıl gizlilikk):queen:

sonuçç söz konusu firmanın bu olaydan haberi oldu ve evrakları düzenleyenleri mahkemeye verdi sonuçu bekliyoruzz,bizim ajanın ağzının çok sıkı olmaması bi çuval inciri pok etti:queen:

İnanmıyorum başanızda patladı olay dimi :mrgreen:

Olayı öğrendiğimde bu kadar gülmemiştim :queen::queen::queen:

Adamın biri motorum çalışmıyo aküsü bitti herhalde diyip sitenin küçüğüne 1 km boyunca motoru ittiriyor.. Sonra bi bakıyoki acil stop düğmesini açmamış :mrgreen:

Son düzenleme:
adamın biri 1000 lik bi ss alıyo lakin hayatında ilk defa motora binecek

bi thisort bi kaskla motura biniyo 15 saatte ankaradan istanbula geliyo :p

yolda birileriyle tanışıyo birileri her 3 saatte bi arayıp sen daha ölmedinmi diyo :mrgreen:

yolda birileriyle tanışıyo birileri her 3 saatte bi arayıp sen daha ölmedinmi diyo :mrgreen:

Bak buna bayıldım işteee:queen::queen:

Pınar : Hiç sorma başımız yandı durduk yere,bide bizim ajan onu aradığımız telefon numarasınıda veriyo ilgili şirkete,şirketin avukatı arıyo bunu ,böyle böyle sizin tlfndan aranmış diyoo,bizimkii ne alakası var kardeşim yanlış numara kapat bi daha arama beni diyo adamın yüzüne kapatıyoo,halbuki şaka yapmıştık babaında bi özür dileseydi bizimde ömrümüz mahkemelerde hapislerde geçmeyecektii:queen::queen:

adamın biri 1000 lik bi ss alıyo lakin hayatında ilk defa motora binecek

bi thisort bi kaskla motura biniyo 15 saatte ankaradan istanbula geliyo :p

:queen::queen::queen::queen:

Adamın biri motorum çalışmıyo aküsü bitti herhalde diyip sitenin küçüğüne 1 km boyunca motoru ittiriyor.. Sonra bi bakıyoki acil stop düğmesini açmamış :mrgreen:

kimmiş o yaaaa bu sitedemi allahın aşkına sölermisin:cherry:

Motosikleti
Dl650vstorm
adamın biri motoru çalışmıyo arızalı muhtemelen subap kesmiş benden rica ediyo senin kamyonetin arkasına atalım tamirciye götürelim diye.tamam diyorum sen motorun üstünde dur devrilmesin kasada diyorum.motoru ve arkadaşı kasaya (kapalı kasa isuzu)yükleyip 45 dakikalık yol aldıktan sonra tamircinin önünde kasayı açıyorum tamirci abi subap kesmiş bide aküsü bitmiş diyo ,yav akü sağlamdı diyorum motorun sahibi ,abi kasada gelirken yavaş yavaş far söndü diyo. farı niye açtın aküyü bitirdin be adam diyince.
e gittiği yerde hep açık bitmiyo şimdi niye bitsin diyo:sunny:

adamın birine yahu senin bu motor çok ağır bunun önü kesin kalkmaz diye gaz veriyolar o adamda gaza gelip motorun önünü 90 derece havaya dikiyor sonra motorun arka çamurluk ve plaka yamuluyo sonra o adamın biri bir daha asla motorun önünü kaldırmıyo
gülmeyin ayıp oluyo..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yaw şu gözler ne möhim şeylermiş kimse tanıyamadı valla..::winkwink::winkwink::winkwink

bende öle bi topic hatırlıyorum sanki mete_han ın :p
Topicin aslı astarı aşağıda..

[EK]
gelelim sadede...saat 06.45...motor rölantide stop etmezmi...haydaa ne alaka dedim...ısınmış motör...neyse veriyom marşı yok abi almıyor gazı...motor boğulmuş sanki...allahım yarabbim nörüyo dedim..5 değil 10 değil 15 kere gaz veriyom yok almıyo...bir iki kişiye rica minnet ittirtim 2 ye taktım yeminli çalışmıyo...:pale:

abovvv:queen:ben uyandım...:ptaam dedim öyle yaptık kesin dedim...hemen Beşiktaşa uçtum düğmeyi açıp motoru stop etmişim...kafamdan çıkmış bu özellik...yani kendi hıyarlığımmış iyimi...:queen:
[/EK]

.
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/39427-yillarin-motorcusuyum-honda-tongaya-getirdi.html

.
Metedir o Meteeee..... :queen: :queen:

GKN

mete deil :mrgreen:
orda bi nüans var murat abi, site küçüğüne motoru ittirdim diyo:wiinkk:

Eee Gökhanım ...Oda Selçuk'tur beyaw...:p

Yoksa konuya fransız mı kaldık..:)

Selçukta ne küçüktür ama heee.

hahahahah gökhan olmasın:queen::queen::queen::p:p:p
Yok yok o kusunca gusül abdestinin bozulduğunu iddia eden kişiydi :mrgreen:
Şimdiki başka :)
adamın biri motoru çalışmıyo arızalı muhtemelen subap kesmiş benden rica ediyo senin kamyonetin arkasına atalım tamirciye götürelim diye.tamam diyorum sen motorun üstünde dur devrilmesin kasada diyorum.motoru ve arkadaşı kasaya (kapalı kasa isuzu)yükleyip 45 dakikalık yol aldıktan sonra tamircinin önünde kasayı açıyorum tamirci abi subap kesmiş bide aküsü bitmiş diyo ,yav akü sağlamdı diyorum motorun sahibi ,abi kasada gelirken yavaş yavaş far söndü diyo. farı niye açtın aküyü bitirdin be adam diyince.
e gittiği yerde hep açık bitmiyo şimdi niye bitsin diyo:sunny:
Heheheheee.. Bu çok iyiydi lütfen isim ver :mrgreen:
Evet Metehandrosta aynı cehaleti göstermiş :p
Ama bu başka bi abimiz :cherry:
Eee Gökhanım ...Oda Selçuk'tur beyaw...:p

Yoksa konuya fransız mı kaldık..:)

Selçukta ne küçüktür ama heee.
Site küçüğü olan Selçuğa ittirmiş pek küçük görmemiş o da belliki :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar