Adamın biri...

Bu başlıkta isim vermeden, kendinizin ya da arkadaşlarınızın yaptığı saçmalıkları yazabilirsiniz. Hemen örnek vereyim:

- Adamın biri forumda arama yapıyor. Arama yaptığı kelime doğal olarak kırmızı çıkıyor vurgu olarak. Sonra bana gelip diyor ki, "benim mesajlarımı mı editliyorsun", "neden kırmızı yazdın o kelimeyi" :mrgreen:

- Bir başka adamın biri de iki zamanlı motor kullanıyor, motor ustası buna yağ eklemen lazım diyor benzinle birlikte. O da yağı motor yağına ekliyor, motor aşırı yağdan dolayı hava filtresinden yağ atıyor, arka tekere sıçrıyor vs. :mrgreen:

Eee, var mı sizde başka adamın biri? :queen:

abi adamin biri (ismini solesem para verislermi aceba:p) kaza yapio sebebine gelince aciklama yapiyoo..

ben sincik yolda gidiudum fites deistirem didim di... dibriaja bastum. ule asaumu yukarumu die dusuniudum arabaya komduydum.

:queen:

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Bir başlarsam buraya yazmaya,
forumda biz bize kalırız.
İyisi mi yazmayayım.:)

Geçtiğimiz yıl, bir üye PM attı bana.
Mealen şöyle diyordu; Hocam Keeway SL150 topiğini açmışsınız, ama Mondial kullanıyorsunuz. Biraz abes kaçıyor. Nasıl düzeltilebilir?
Böyle bir şeydi yazdığı mesaj.

Cevaben; Başlığı açtığımda motorumun olmadığını, sonradan da, paramın yettiği motoru aldığımı, ileride bunu da değiştireceğimi, marka / model topiği açanların, o motoru kullanmak gibi bir zorunluluğu olmadığını, bu düşüncesinin saçma olduğunu belirten, sıkıntısını yönetime bildirebileceğini hatırlatan bir cevap yolladım.

Düşüncesini "Saçma" bulduğum için teessüflerini ileten bir PM daha yolladı. :)

La havle, ve la kuvvete... diye başlayan bir dua ettim, ve duam kabul oldu. :)

adamaın birine motor yağının içine zeytin yağı ekle daha randımanlı olur diyorlar.adamda ekliyor sonra servise gidip bu motor ne kadar kötü 3 ayda motor bitti diyor.bire bir şahit oldum

HRC

adamın biri birilerinin ısrarıyla tekrar aranızdayım foruma geri döndüm demişti, ben takipçisiydim kendisinin ama uzun zamandır yok yine, eskilerden kendisi :)

GKN

adamın biri birilerinin ısrarıyla tekrar aranızdayım foruma geri döndüm demişti, ben takipçisiydim kendisinin ama uzun zamandır yok yine, eskilerden kendisi :)

anladım ben o adamın birini

adamın biri, kız arkadaşına köpek olmuş hatta kız tişörtünde bunu anlatan bi baskı taşıyordu:p:p
bkz:resim 1

sany0027ko4.jpg

:queen::queen::queen::queen:

yalnış anlaşılmasın, isim verilmicek dendi diye yüzlerebant çektim, kim olduğu anlaşılmasın yani :cherry:

Son düzenleme:

adamın biri, kız arkadaşına köpek olmuş hatta kız tişörtünde bunu anlatan bi baskı taşıyordu:p:p

sany0027ko4.jpg

yalnış anlaşılmasın, isim verilmicek dendi diye yüzlerebant çektim, kim olduğu anlaşılmasın yani :cherry:

ayrıyetten bu adamın biri lastiklerini boyadım diye teşekkür etmemiş egzostnu deleyim diye bana yalvarmıştır

sany0027ko4.jpg

Kimse anlamamıştır kim oldugunu:p

sany0027ko4.jpg

belde aşşağı vuruyorsunuz.. :p
Allah için söleyin kim buu kim buuu :p

bu adamın biri muharrem diyebirisi olabilermiydi acaba :queen::queen:

yuh bee abiii,öyle lönk diye söylenirmiii,gkn senden korkulur biladerr:cherry:

Adamın birinin motorunda servisten dolayı problem oluyo,gidip servise söylüyo servis adamı sallamıyo,sonra başka bi adam ,buna bi zarf gönderiyo diyoki,ilgili markanın ajan müşterisi seçildiniz ,çok gizli göreviniz, kullandığınız motor markasının servislerini denetleyeceksiniz ( evrakları gönderen arkadaş o markanın genel müdürünün ağzıyla yazılmış antetli kağıt hazırlıyo inandırıcı olsun diye ) rapor başı 25 ytl hesabınıza göndereceğiz diyoo,bizim ajan buna inanıyoo,bir gün sonra söz konusu servise gidiyo ve diyokii

Bakın ben gizli ajanımmm,aha buda evraklarımmm :queen:( dedim olm sen gizli ajansın zalakmısınn niye gidip gösteriyon bu nasıl gizlilikk):queen:

sonuçç söz konusu firmanın bu olaydan haberi oldu ve evrakları düzenleyenleri mahkemeye verdi sonuçu bekliyoruzz,bizim ajanın ağzının çok sıkı olmaması bi çuval inciri pok etti:queen:

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
adamın biri ilk motosiklet aldığında gözü yemediği için dönüş yolunda motosikletini kaldırımdan süre süre eve getiriyo, hatta karşıdan karşıya geçmesi gereken durumlarda yaya geçidini kullanarak motosikleti itiyo..

gülmeyin uleyn keserim allamaa :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar