Adam Nasıl ölmedi Hayret

[YT]<object width="425" height="355"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/dy1XjjM5GzE&hl=en"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/dy1XjjM5GzE&hl=en" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>[/YT] BU ADAM NASIL OLMEZ YAAAA:silent::silent:

hacı adam bi darbe almıo kı
motoru yatırıo ve suruklenıo saga sola da carpmıyo en kötü ihtimal yanmıştır eleman..:cyclopsan

hacı adam bi darbe almıo kı
motoru yatırıo ve suruklenıo saga sola da carpmıyo en kötü ihtimal yanmıştır eleman..:cyclopsan

YOK BE HOCAM adamın ustunden nasıda araba gecmıyo ben ona sasırdım allah korusun turkıye de olsa artık jıletle kazırlar adamı yerden:cyclopsan:cyclopsan

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
iyide olmedigini nerden biliyoruz ayaga kalkmiyoki:queen:

izlerken bile nasil heycanlaniyo insan düşmeseymiş iyi ilerliyodu herif peşinden de tirlar falan geliyo allah korusun düm düz

dikkat ettim de, oldukça iri bi cüssesi var..
sanırım biraz yuvarlak bi bedeni vardı ki kendi etrafında bikaç kere döndü.. öylece de kaldı :)

demekki neymiş kask takmak önemli ama yuvarlak bi bedenin olması daha önemli.. :)

YOK BE HOCAM adamın ustunden nasıda araba gecmıyo ben ona sasırdım allah korusun turkıye de olsa artık jıletle kazırlar adamı yerden:cyclopsan:cyclopsan

bak bu konuda katılıorum sana ya bızım buralarda bırak kaza yapmış motorcuyu efendi efendi yolunda giden motorcuyu bile eziyolar:pale:
hem o kadar dönmeye o kollar nasıl sağlam kaldı oda bi garip:silent:

afedersiniz ama bununkide tam mallık :p nasıl gidipte o kazayı yapıvermiş hayret konusu :p

allah denk getirir tequ..
basireti bağlanır insanın.. yada alt bilinci kötü bir şey yaptığının farkında olduğundan yakalanmak ister..

allah denk getirir tequ..
basireti bağlanır insanın.. yada alt bilinci kötü bir şey yaptığının farkında olduğundan yakalanmak ister..

usta doğru diosunda baştan ofsayt.. Güvenlik şeridinden yol alıyor ki yol tıklaı değil.. akan bir trafik mevcut. Önünde araba olduğu halde gaz açıyor ve nedenini anlamadığım şekilde son ana kadar kırmıyor direksiyonu.Sanırım aklı başka yerdeydi yada kafası güzeldi :p

şans eseri kafasına ve başka yerlerine darbe almamış sadece biraz asfalta sürtünmüş

Not:Kötüye bişey olmaz :)

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
verilmiş sadakası varmıs amerikada evsiz bol :p
120 mil ile gidiyordu diyor çarparkenki hızı değildir herhalde

valla o bu değil de adamlardaki suçlu bile olsa muameleye bak bizde olsa karga tulum ya taksiye yada polis arabasına atarlar :)

öndeki arabayı gidiyor sandı heral durdugunu anlayınca geç oldu tabi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar