Acil motosiklet çalışmıyor!!

Ygz

Arkadaşlar merhaba motorum daha 17kmde marşı almıyo bi türlü kaç kere ayak marşı denedim çalışmadı sinirim bozuldu akşam akşam
Bilen biri yardım ederse çok sevinirim
Motordan 1-2 kere böf diye çalışacak gibi ses geldi durdu çalışmadı ama marş hiç çevirmiyor aküde sorun var motosikleti bi çalıştırsam halldeceğim ama bi türlü çalışmıyor

start stop düğmesini kontrol edin. karbüratörlü ise jikleyi kontrol edin. birde ayaklık açıkken çalıştırmaya çalışmıyosunuzdur umarım veya viteste.

Aldığın yere telefon et gelsinler baksınlar,niye dert ediyorsun
Motorun markası yok modeli yok yardım istiyorsun

Ygz

@zaferkarizma jikleyi açtım ama hiç gram ses yok
@oyunageldim hocam bajaj boxer motor akşam çıkayım dedim çalışmadı dün ilk marşta almıştı ondan diyorum

Ygz

benzin bitmiş olmasın benzinliğe uğradın mı?

Depo da fule yakın benzin var 40tllik benzin almıştım ilk gün
Deponun kapağını falan da açtom hava falan mı yaptı diye
Çözemedim bi türlü

Ayak marşıyla ilgili bilgi verebilecek olan var mı bi türlü çalışmadı geçen çalıştı aöa

Akünün içinde Endiksiyon bobinini dolduracak elektrik yoksa kalmadıysa çalışmaz Bujiyi söküp ateşleme varmı kontrol ederseniz ne derdi olduğu anlaşılır

Depo da fule yakın benzin var 40tllik benzin almıştım ilk gün
Deponun kapağını falan da açtom hava falan mı yaptı diye
Çözemedim bi türlü

Ayak marşıyla ilgili bilgi verebilecek olan var mı bi türlü çalışmadı geçen çalıştı aöa

Ayaklıktan indir motoru üstüne çık. sol ayağınla sağlam dur sağ ayağınla pedala kuvvetli, durmadan bas. motor boşta olsun, debriyajı sıkma. benzin musluğu yana doğru olmasın kapalı o zaman. jikle çekili olarak dene birde.

Ygz

Ayaklıktan indir motoru üstüne çık. sol ayağınla sağlam dur sağ ayağınla pedala kuvvetli, durmadan bas. motor boşta olsun, debriyajı sıkma. benzin musluğu yana doğru olmasın kapalı o zaman. jikle çekili olarak dene birde.

Yaptım onu olmadı hafif de gaz verdim çalışmadı bi türlü

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
motoru mu yıkadın eğer motoru yıkadıysan bujiler ıslanmışdır karbüratöre suda kaçmış olabilir tahliye vidasından tahliye ediver

yan ayağı kaldırmamış olabilirsin.
start stop düğmesi kapalı konumda olabilir.

dostum vurdurmayı dene.motoru start stop düğmesinden starta al. yokuş bir şey bul yada birisi seni iterek hızlan. vitesin 2de olsun. debriyaj çekili olsun. hızlandığında bir anda debriyajı bırak ve gaz ver. ikinci viteste olmayabiliyor bazen, olmazsa 1e alabilirsin.

17 km deki motosiklet için direkt servisi aramalısın. çünkü diğer tüm yöntemler anlatılmış.
start stop switch i
ayaklık ve boşta olma durumu
benzin
bunlar tamamsa 17 km deki motorun için arayacaksın gelecekler alacaklar motoru
ayrıca 17 km deki motorda ne akü arızası anlamadım.
ayrıca açtığın 5 başlıktan 3 ü (ACİL) başlıklı. acele etme sakin ol

Ygz

17 km deki motosiklet için direkt servisi aramalısın. çünkü diğer tüm yöntemler anlatılmış.
start stop switch i
ayaklık ve boşta olma durumu
benzin
bunlar tamamsa 17 km deki motorun için arayacaksın gelecekler alacaklar motoru
ayrıca 17 km deki motorda ne akü arızası anlamadım.
ayrıca açtığın 5 başlıktan 3 ü (ACİL) başlıklı. acele etme sakin ol

Hepsi tamam bi türlü marş gelmiyor aküden dediğim ondan ayakla marşa basarken lamba hafif yanıp gidiyo bi çalışmadı

marş gelmiyor diyorrsun hiçmi çevirmiyor ayaklıkla çalıştırmaya kalkarken lambalar hafif yanıyorsa sanırım sigortan atmış ayak marşınla düzgün vursan alması lazım genede bakmak lazım burdan anca tahminle gidilebilir bu arada aküsüz bile çalışması gerekir

Benzin musluğu açık mı kontrol et buji kablosu falan çıkmış olabilir ya da bujide sorun olabilir yoksa çalışması lazım hangi şehirdesiniz yardımcı olayım yakınsanız

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
17km de motor için internetten çare aramak saçma olmuş. Bilmiyorsanız yalan yanlış işler yapıp daha beter edebilirdiniz. Hiç dokunmayıp bayi-servisini aramanız gerekiyor. Arkadaşlar yardımcı olmak istiyorlar doğal olarak ama bu durumda belki fabrikasyon bir sıkıntı var bilemezsiniz. O yüzden şöyle yap böyle yap vurdur bilmem ne dememek lazım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar