Acil Lastik Yardim

Arkadaslar, lastik patladi on arla degistiricem ama michelin pilot mu yoksa pirelli mi almaliyim? Istanbul yagmur camur icin en ideali hangisi olur?

Pirelli kadikoyde satan bir yer var mi?

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:22 ----------

Yoldayim telefonun sarjida bitiyor o nedenle konu actim. Bi yonlendirirseniz halletmek istiyorum

Yagmurda pilot daha iyi diye okumustum bende cbr 250 pilot street var on arka ani frenlemede yagmurda kuru zeminden daha iyi tutus sagliyor. Diablo rosso yumusak hamurlu kuru zemindr daha iyi pilottan ama yagmurlu havada bir fikrim yok

Ben daha yeni pirelli dura traction aldım. Güzel lastik hemde dişli

Pirelli'yi kullanmadım ama pilot street zamk gibi yapışıyor yere.Tek eksisi toprak yola hiç gelmiyor.

Yagmurda pilot daha iyi diye okumustum bende cbr 250 pilot street var on arka ani frenlemede yagmurda kuru zeminden daha iyi tutus sagliyor. Diablo rosso yumusak hamurlu kuru zemindr daha iyi pilottan ama yagmurlu havada bir fikrim yok

Ben daha yeni pirelli dura traction aldım. Güzel lastik hemde dişli

Pirelli'yi kullanmadım ama pilot street zamk gibi yapışıyor yere.Tek eksisi toprak yola hiç gelmiyor.

Arkadaşlar teşekkürler, o gün şarj bitti geri dönüp bakamadım,

Metzeller ME22 90/90-18 ve 2.75-18 takım lastik aldım, Kadıköy ZEN motordan. Gayet ilgili ve uygun fiyata konuyu hallettim.

Lastiklerden çok memnunum haliyle çünkü bir önceki lastiklerim nylon lastiklerdi. Şu an motosikletteki titreşim %25/30 civarı azaldı ve kalkış, duruş çok çok daha iyi.

Michelin yağmur için kanalları yetersiz geldi gözüme, pirelli de yoktu bende bunları aldım.

Teşekkürler ilgilenen arkadaşlara...

Arkadaşlar,

Metzeller lastiklerimle ilgili biraz bilgi vereyim belki almayı düşünen vardır.

Yağmurda tabiki nylon lastiklere göre daha iyi ancak çok aman aman bir güven vermedi bana, belki benim yağmur ile ilgili tedirginliğimle alakalıdır, bilemiyorum. Yine de güzel tabi.

Kuru havada ise mükemmel diyebilirim. Ebatlara göre ki gayet ince sonuçta yere sağlam yapışıyor. Viraj hızım ve konforum çok arttı. Gaz tepkisine de çok etki etti. Gayet memnunum tavsiye ederim.

Arkadaşlar,

Yağmurda tabiki nylon lastiklere göre daha iyi ancak çok aman aman bir güven vermedi bana, belki benim yağmur ile ilgili tedirginliğimle alakalıdır, bilemiyorum. Yine de güzel tabi.

Kuru havada ise mükemmel diyebilirim. Ebatlara göre ki gayet ince sonuçta yere sağlam yapışıyor. Viraj hızım ve konforum çok arttı. Gaz tepkisine de çok etki etti. Gayet memnunum tavsiye ederim.

ya ne adamsın bende allah dedim yagmurda yagıyor napcak bu çocuk dedim lastiği patlamış korkttum,

honey badger yeni lastikeri ile mutlu demekki :)
keyifli surusler..

Arkadaşlar,

https://www.youtube.com/watch?v=AA9W4UnmWuA sava marka mc32 arka ön mc25 arka kışlık önlük yaz :d sonuç ortada ::)

:) ya kaç zaman olmuş iş temposundan ilk defa bakıyorum foruma :)

yagmur altında 100 110 ile giderken ön lastik güm :queen: bi turlu yine yasamayı basardım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar