açık arttırmada Kawasaki, bence bi bakın..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
evet bu arkadas bu aleti altivi isimli siteden kazandı daha dusuk bı fıyata ......
insanın içi gidio dımı 5750 ye 650 burgman kazanmıstı baska bırıde

şimdi bu altivide sole acık artırma gıbı yukselıyor fıyat ama eger arada bı fıyaı verdıysen sen baska kımsenın vermedıgı bı fıyat oluyor bu sen o fiyata kazanıyorsun......
kumar yanı her teklıf ıcın bı ucret oduosun....
ornek en yuksek teklıf 10000
sen 6783 le kazanabılıyorsun ama kumar yanı hıcbı farkı yok

beyler yalnız motor fiyata gitmiş değil henüz.. Zira bu sitenin üyesiyim... ( Asgari fiyata ulaşmadı ) diye bir yazı var... Satan kişinin belirlediği minimum bir fiyat var . verilen teklif bu fiyatın altında kalırsa ürün satılmıyor...

şimdi bu altivide sole acık artırma gıbı yukselıyor fıyat ama eger arada bı fıyaı verdıysen sen baska kımsenın vermedıgı bı fıyat oluyor bu sen o fiyata kazanıyorsun......
kumar yanı her teklıf ıcın bı ucret oduosun....
ornek en yuksek teklıf 10000
sen 6783 le kazanabılıyorsun ama kumar yanı hıcbı farkı yok

sitenın tam adresnı verırsen sevınırım,merak ettım

dostlar bu olay cok ters bakın solıım sıze sıstemı cozdukten sonra mıllet kazanıyor benım işyerımden bı arkadas ufak ufak yapmaya basladı bısıler ama tehlıkelı bıldıgınız kumar bu ......
peşinen bunu soylemek isterim aman uzak durun amannnnnnn
sonra hastalık halıne gelıyor..
www.altivi.com

olayı tam çözemedım, herseyın bı fıytı var.. ee? acık arttırma gıbı değil sanırım. açıklaya bılıcen mı azcık.merak ettım

olayı kısaca ozetleye bılırmısın? yanı su fıyat arttırma olayı nedır?

Son düzenleme:
Bu bir satılsa kafadan %10 kar ediyor gittigidiyor. 1 milyar tek üründen kar. Açık arttırma sitesi mi yapsak ne yapsak :p

yok ya o motor yine degerine gelir bence 8 gün 18 s : 19 dk bide burda yayınladıktan sonra :p Prometheus
Daha orjinal birşey bulmak lazım millette artık donunu açık artırmayla satmaktan sıkıldı:p

Evet ya bu altivi.com da ne arablar motorlar gıdıyo kelepır fıyatlara :) adama bak 5 mılyara aldı o motoru satıyo off Allah ım akıl fıkır ver gercı bı yandan da adam cakal acayıp kar edıcek ama ben bınerdım o motora :)

Adam bıde kazandıktan sonra bunları demıs :)
Tarih: 22.03.2007
Araç: Kawasaki ER-6n
Kazanan Teklif: 4.780 YTL
Piyasa Değeri : 16.233 YTL

Hayallerimdeki Kawasaki motora inanilmaz bir fiyata, 4.780YTL'ye sahip oldum. Sitenize eğlence için üye olmuştum çünkü ihalelere katılmak ve teklif sunmak çok keyifli. Ancak sahip olmayı çok arzu ettiğim Kawasaki marka motoru vermiş olduğum teklifle kazandığımı öğrenince çok daha keyiflendim. Teşekkürler.

Yaw adam ıyı sallamıs hayalındekı motoru satıyoo kesın bu para ıle araba ıhalelerıne habıre teklıf vercek araba ıcın ugrasacak :)

Son düzenleme:
yav allah ıcın bırıs anlatsın şu siteyi, herkez teklif veriyor ama neden bu adamın verdığı teklif gecerli?

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Adam bıde kazandıktan sonra bunları demıs :)
Tarih: 22.03.2007
Araç: Kawasaki ER-6n
Kazanan Teklif: 4.780 YTL
Piyasa Değeri : 16.233 YTL

gençler versenize şu arkadaşa bi 10.500 teklif falan , kabul eder sanki, iki katı para kazancak nolsun , ikinci el fiyatına sıfır satmış olur :cherry: er6n isteyen varsa diye şeyettim tanımam etmem :cherry: , sahibinden de teli var

beş bin kişi iki şer kez teklif verse 20 ytl den.. 200.000 ytl.. arabanın parası iki kere çıktı.. bir de satıp alıyorsun zaten belli bi miktarını yine.. yok böyle hesaplama ile olacak iş değil bu. zenginin malı züğürdün çenesini yorar misali..

altivi.com tamamem şansa dayalı bir iş öyle garantileyebileceğiniz hiç birşey yok bmw320d var şu anda açık arttırmada 20000ytl verilebilicek maksimum teklif verilen teklif içerisinde en yüksek eşsiz teklifi veren kazanıcak yani sadece bir kişinin verdiği en yüksek teklif 20000ytlyi 15 kişi vermiş atıyorum 19999 u 10 kişi vermiş 19998i 1 kişi vermişse 19998 ytl kazanır ihaleyi ama bu bmw ihalesinde 8000 teklif olursa ihale kazananı çıkıcak 8000e ulaşmassa teklif sayısı bütün teklif verenler paralarını geri alıyor e 8000 teklif demek 20 ytl teklif başına 160000ytl para yapar 20000 ytlye yakında bir araba parası alıcak adamlar 180000ytl arabanın fiyatı 100000ytl temiz para yani böyle büyük ihalelere girebilmek için iyi paranızın olması ve de riske atabiliceğiniz paranızın olması önemli çok mantıklı birşey gibi gelmiyor bana

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar