Acı kaybımız Gökçen Yılmaz

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
olamazzz böle bişi ya yukarda yazan doğru ise ve sizde bu arkadaşa neden bişiler söylemediniz nasıl olur bu kadar vurdum duymazlık arkadaşlar ????

Herkez motorsiklete binicek özendirilicek diye söylenmeyen bi kanun popilerite mi var haaa Motorsiklet kullanan az kim olursa olsun gelsin bumudur yahu????

Tabiii yukarda yazanlar doğru ise Ayrıca .Diyelimki yukarda yazdığı gibi oldu nasıl olmuş kaz peki?Bu arkadaş tek başına gitmedi değilmi oraya tanık yokmu ??

Hangi site o Karadeniz seyahati sitesini yapan?

yazanların hepsi dogru ama bizimde yola cıktıktan hatta kazadan sonra haberimiz oldu haberim olsaydı arardım gitme derdim ama olmadı olmadı OLMADI

Allah rahmet eylesin. Her haberde bir kez daha yıkılıyoruz.
Yakınlarına sabır dilerim.

mgu

Allah Rahmet Eylesin.Çok üzücü..
Gencecik bir insan,Allah ailesine sabır versin.
Emokta görmüştüm arkadaşı ne güzel demiştik bir bayan ve altında motor
ama .............................................

Motosikleti
Hyosung GT 250 Comet, Aprilia Scarabeo 200ie
Allah rahmet eylesin, yakınlarına sabır versin..

baska insanların suçu yok burda kafasına koymus ve gitmiş ayrıca kazayı aksam yapıyor bılmedıgın yabancı bır yol karanlıkta motorla yola cıkıyorsun en yanlısı bu zaten ayrıca kaza yapılan yerin özelliği gizli rampalardır siz arac yok diye cıkarsınız bir bakmıssınızki arac geliyor bir anda, sanırım aksam karanlıgında öle bir rampayı farketmeden sollamaya kalktı ve ne oldugunu anlamadan kazası olmus olabılır, bu yollar cok can aldı almaya devam ediyor umarım bır an once duble yol bıterde herkes rahat rahat gezer....cok yazık olmus 150cc den 650 ccye gecıyorsun 15 gun sonra karadenız gıbı zorlu bır uzun yol ve ölüm:pr:

forumda da çok var uzun surelı seyahatler yapıp motosıklet uzun yol kurallarına uymayan en son avrupa gezisinden dönen çift vardı aralıksız 10 saat yol yapmıslar ,abilerimiz var aralıksız molası 5 -6 saat giden, aksam istanbuldan yola cıkıp sabah antalyaya varan motorlu arkadaslarımız var onlarında haberlerını okuyabılırdık buralarda bunlar uzak durulması gereken hareketler, ancak cogu ınsan motor kullanma kurallarına uymuyor bunlar marifet degil arkadaslar...

arkadaşlar bence burada tartışmanın suçlu aramanın yeri ve zamanı değil sadece..taziyelerinizi bildirirseniz daha iyi olur...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
allah rahmet eylesin forumdanmıydı çok üzüldüm

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
baska insanların suçu yok burda kafasına koymus ve gitmiş ayrıca kazayı aksam yapıyor bılmedıgın yabancı bır yol karanlıkta motorla yola cıkıyorsun en yanlısı bu zaten ayrıca kaza yapılan yerin özelliği gizli rampalardır siz arac yok diye cıkarsınız bir bakmıssınızki arac geliyor bir anda, sanırım aksam karanlıgında öle bir rampayı farketmeden sollamaya kalktı ve ne oldugunu anlamadan kazası olmus olabılır, bu yollar cok can aldı almaya devam ediyor umarım bır an once duble yol bıterde herkes rahat rahat gezer....cok yazık olmus 150cc den 650 ccye gecıyorsun 15 gun sonra karadenız gıbı zorlu bır uzun yol ve ölüm:pr:

forumda da çok var uzun surelı seyahatler yapıp motosıklet uzun yol kurallarına uymayan en son avrupa gezisinden dönen çift vardı aralıksız 10 saat yol yapmıslar ,abilerimiz var aralıksız molası 5 -6 saat giden, aksam istanbuldan yola cıkıp sabah antalyaya varan motorlu arkadaslarımız var onlarında haberlerını okuyabılırdık buralarda bunlar uzak durulması gereken hareketler, ancak cogu ınsan motor kullanma kurallarına uymuyor bunlar marifet degil arkadaslar...
Dediklerinde tamamen haklısın.
Aralıksız 10 saat,5 saat yol yapmak kesinlikle marifet değil.aksine konstantrasyonu tüketmektir.Aynı hatayı 2 gün önce yaptım,bedelini ucuz ödedim.Sürat 1-2 km iken kaskın çenesi yere küt diye vurdu.:pale:
Motosiklet kullanmak otomobilden çok daha fazla konsantrasyon el ayak becerisi,zihin yetisi gerektirdiği gibi bedenen de hazır olmayı yani kondüsyonu gerektirir.
Yola çıkınca asıl unuttuğumuz bu.

Allah rahmet eylesin...Geride kalanları ve Bizleri böyle acı durmlardan muhafaza etsin...

ALLAH rahmet eylesın yakınlarına sabır versın diyecek söyleyecek birşey inanın bulamıyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar