Acemi motorcu için öneriler nedir???

Hocam Hoşgeldin aramıza.. Benim Söliceklerimi Herkes Sölemiştir Belki Eksik belki fazla benimde önerilerim bunlar..
*Korumalarını Tamamlamaya Bak..
*Motor ile Yavaş Gitmeye bak..
*Çabuk Gaza Gelme Yanından Gecen Motorlar Sana artistlik yapıcaktır gel kapısalım hesabı kafana takma yoluna bak..
*Trafiğe Cıkarken Dikkat Et Ana yollarda Sollamaya V.s. Şekilde Kendini Riske Atma vede Çok Şeritli Yolda Sürekli Sağ Şeridi Kullan Mecburi Kalmadıkça Şerit Değiştirme..
*Takım Taklavatını eksik Etme Bir Şekilde Yanında bulundur ..
-----------------------------------------------------------------------
Bunlar Benim aKLıma Gelenler..
Vede Bakımlarını yaptırmayı unutma..
Bu arada Ehliyetin ve motorun hayırlı olsun allah kazadan beladan uzak tuttsun.:rendeer:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:36 ----------

evet aile gibiyizdir , aile reisi de benim , burda ben ne diyosam o olur , seni de ışıklarda dilendirecemmm ...::sm_smile kardeslerin gibi para getireceksin bana para paraaaa::winkwink

hahahaha ya Varya Aksam Aksam Kopardın beni aLLah iiliğini Versn aLLahta Seni Güldürsün :rendeer::mrgreen::queen::cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abi trafik alanları dışında alışmaya çalış.siteden kullanma tekniklerini oku ve dene.baharda da eğitim al en temizi.bende öyle yapacağım.hoşgeldin.

trafikte g.zekalı umursamaz taksi,münübüs ve otobüs şöfer parçalarından uzakdur abi.sağlarından geçmemye ve kornayı etkin kulanmaya bak

Mersin İl Temsilcisi
hoşgeldin, ama anlatmayla, okumayla olmaz bu iş. onbinlerce km yapacaksın hatta bir kaza yapacaksın binlerce km lik tecrübeden bile değerli olacak. velhasıl, sana bir tek tavsiyede bulunabilirim;

ne kada öğrenirsen öğren, hep acemisindir. çünkü her yol her an her motor her hız farklıdır!

ikt

ben geçen sene 2005 600 f aldım acemiydim ilk bindiğim motordu..2defa düştüm fakat yüksek ızlarda değil.yavaş yavaş alışmaya başlamıştım makineye.önce gaz ve ön freni yokladım onlara iyice alştım ardından debriyaj olayını serileştirdim.fakat 2 ay sonunda patladım nedeni de ben bu işi öğrendim dememdi ki ennn büyük hataydı.race makine de meğersem ustası diye bişey yokmuş.duydum ki ustayım diyenlerin hepsi mezardaymış..
kazasız,keyifli sürüşler dilerim bütün motorcu kardeşlerime

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar