Hocam Hoşgeldin aramıza.. Benim Söliceklerimi Herkes Sölemiştir Belki Eksik belki fazla benimde önerilerim bunlar..
*Korumalarını Tamamlamaya Bak..
*Motor ile Yavaş Gitmeye bak..
*Çabuk Gaza Gelme Yanından Gecen Motorlar Sana artistlik yapıcaktır gel kapısalım hesabı kafana takma yoluna bak..
*Trafiğe Cıkarken Dikkat Et Ana yollarda Sollamaya V.s. Şekilde Kendini Riske Atma vede Çok Şeritli Yolda Sürekli Sağ Şeridi Kullan Mecburi Kalmadıkça Şerit Değiştirme..
*Takım Taklavatını eksik Etme Bir Şekilde Yanında bulundur ..
-----------------------------------------------------------------------
Bunlar Benim aKLıma Gelenler..
Vede Bakımlarını yaptırmayı unutma..
Bu arada Ehliyetin ve motorun hayırlı olsun allah kazadan beladan uzak tuttsun.:rendeer:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:36 ----------
hahahaha ya Varya Aksam Aksam Kopardın beni aLLah iiliğini Versn aLLahta Seni Güldürsün :rendeer::mrgreen::queen::cherry:
*Korumalarını Tamamlamaya Bak..
*Motor ile Yavaş Gitmeye bak..
*Çabuk Gaza Gelme Yanından Gecen Motorlar Sana artistlik yapıcaktır gel kapısalım hesabı kafana takma yoluna bak..
*Trafiğe Cıkarken Dikkat Et Ana yollarda Sollamaya V.s. Şekilde Kendini Riske Atma vede Çok Şeritli Yolda Sürekli Sağ Şeridi Kullan Mecburi Kalmadıkça Şerit Değiştirme..
*Takım Taklavatını eksik Etme Bir Şekilde Yanında bulundur ..
-----------------------------------------------------------------------
Bunlar Benim aKLıma Gelenler..
Vede Bakımlarını yaptırmayı unutma..
Bu arada Ehliyetin ve motorun hayırlı olsun allah kazadan beladan uzak tuttsun.:rendeer:
---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:36 ----------
evet aile gibiyizdir , aile reisi de benim , burda ben ne diyosam o olur , seni de ışıklarda dilendirecemmm ...::sm_smile kardeslerin gibi para getireceksin bana para paraaaa::winkwink
hahahaha ya Varya Aksam Aksam Kopardın beni aLLah iiliğini Versn aLLahta Seni Güldürsün :rendeer::mrgreen::queen::cherry: