Acemi arkadaşlara pazar sabahı gezisi

eh şanslıymışsın..son durum için buraları takip edersin artık :cat:

poyrazköye gitmiyoruz, silivri, marmara ereğlisi o tarafa gidiyoruz, poyrazköye de sonra gideriz inşallah ...
biz 7.30 da 1.köprüden çıkışta mecidiyeköy girişinde osbourn ile buluşacağız, sonra merter ömür plaza önünde organizasyonu düzenleyen gruba katılacağız, 10 motor onlarmış, bizde 2 şimdilik ...

aksam kesınlesır gelıp gelemeyıcegım.

ereyli tarafına gidecez sabah 8 de buluşacaz yaklaşık 10 kişiyiz mangal yapıp denize girecez akşam 5 gibi dönüş için cıkıcaz :rendeer:

gezi var arkadaşlar, eğer yukarıdaki grup olur da gitmezse biz yine gideriz gidebildiğimiz kadar :) ama 10 kişilermiş, iptal etmezler heralde ...

o geziye tabiki katılmak isterim ama işlerimi yoluna koymalıyım eğer gıdemezsem her pazar yaptığım olağan gezilerımden bırını yapacağım gezi öğlene kadar sürüyor .durumum akşam sattlerinde belli olur .

gezi var arkadaşlar, eğer yukarıdaki grup olur da gitmezse biz yine gideriz gidebildiğimiz kadar :) ama 10 kişilermiş, iptal etmezler heralde ...

Ben canımın içine sözverdim yarın onu poyraz köye götürücem eğer planda bir değişiklik olursa 08:00 köprü girişinde buluşalım honda shadow ama olmadı siz gelemezde marmaraya giderseniz ben size poyrazı sizde bana marmarayı anlatırsınız en azında tecrübe olmuş olur :)
size iyi akşamlar ve yarın için iyi eğlenceler....:rendeer:

biz 7.30 da 1.köprüden çıkışta mecidiyeköy girişinde osbourne ile buluşacağız, sonra 8.00 de merter ömür plaza önünde organizasyonu düzenleyen gruba katılacağız, herkesi bekleriz...

Son düzenleme:
szman, osbourne ve ben OGLUMVE BEN Nickli arkadaşın düzenlediği geziye katıldık, tekirdağa gittik, 16 kişiydik, çok güzel bir geziydi, hem mangal hemde deniz keyfi yaptık, ekipte herkese göre motorlar vardı, cbr 1100 den 125 cc monero scooter!a kadar, isteyen gazladı, isteyen sabit hızla gitti, başka bir pazar yeniden birilerinin gezisine maydonoz olmak dileğiyle :)

szman, osbourne ve ben OGLUMVE BEN Nickli arkadaşın düzenlediği geziye katıldık, tekirdağa gittik, 16 kişiydik, çok güzel bir geziydi, hem mangal hemde deniz keyfi yaptık, ekipte herkese göre motorlar vardı, cbr 1100 den 125 cc monero scooter!a kadar, isteyen gazladı, isteyen sabit hızla gitti, başka bir pazar yeniden birilerinin gezisine maydonoz olmak dileğiyle :)

geziyi OGLUMVE BEN düzenlemedi yav :p yoksa düzenledimi? :mrgreen:
Keyifli ve inanılmaz yorucu bir geziydi..Ayrıntılar Etkinlik fotolarında..:cat:

geziyi OGLUMVE BEN düzenlemedi yav :p yoksa düzenledimi? :mrgreen:
Keyifli ve inanılmaz yorucu bir geziydi..Ayrıntılar Etkinlik fotolarında..:cat:

hocam bir sürü olay olmuş güzelce sonrası, haberin var mı? biri kaza yapmış, birinin motor bozulmuş vs vs...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gezi yazilarinizi bekliyorum.

bugünkü solo gezimden bir foto, şile ağlayankaya da bir plaj

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar