poyrazköye gitmiyoruz, silivri, marmara ereğlisi o tarafa gidiyoruz, poyrazköye de sonra gideriz inşallah ...
biz 7.30 da 1.köprüden çıkışta mecidiyeköy girişinde osbourn ile buluşacağız, sonra merter ömür plaza önünde organizasyonu düzenleyen gruba katılacağız, 10 motor onlarmış, bizde 2 şimdilik ...
ereyli tarafına gidecez sabah 8 de buluşacaz yaklaşık 10 kişiyiz mangal yapıp denize girecez akşam 5 gibi dönüş için cıkıcaz :rendeer:
gezi var arkadaşlar, eğer yukarıdaki grup olur da gitmezse biz yine gideriz gidebildiğimiz kadarama 10 kişilermiş, iptal etmezler heralde ...
szman, osbourne ve ben OGLUMVE BEN Nickli arkadaşın düzenlediği geziye katıldık, tekirdağa gittik, 16 kişiydik, çok güzel bir geziydi, hem mangal hemde deniz keyfi yaptık, ekipte herkese göre motorlar vardı, cbr 1100 den 125 cc monero scooter!a kadar, isteyen gazladı, isteyen sabit hızla gitti, başka bir pazar yeniden birilerinin gezisine maydonoz olmak dileğiyle![]()
geziyi OGLUMVE BEN düzenlemedi yavyoksa düzenledimi? :mrgreen:
Keyifli ve inanılmaz yorucu bir geziydi..Ayrıntılar Etkinlik fotolarında..:cat:
hocam bir sürü olay olmuş güzelce sonrası, haberin var mı? biri kaza yapmış, birinin motor bozulmuş vs vs...
bu pazar gezmek istemıyorsunuz galiba