Yarını bekleyelim birşeyler çıkabilir..
Ben bir gezi yazısı hazırladım ama bir iki ufak ayrıntısı kaldı..
Önce şunu sorayım kamping e gelebilecek olan varmı?
Çadırı olanlar kimler?
ben gelirim usta nereye gidecekseniz söyleyin geç kalmadan yarın yola çıkıcam çadırımı kurar sizi beklerim bu arada tekirdağ bölgesine gidersek harika olur. (alternatif)
arkadaşlar ben yarın öğlen yola çıkmak istiyorum pazar akşamına kadar çadır kurup eğlenmek kafamı dinlendirmek istiyorum hatta nasıl olacak bilmiyorum ama deli gibi yorulup dinlenmek istiyorum![]()
ehliyet otoban girişlerinde kontrol sırasında, radar çevirmelerinde ya da bir olay çıkarsa sorun olabilir, cezası arkadaşın dediği gibi oldukça fazla, silivri tarafında radar kontrolü vs herşey var, illa silivriye gitmeye gerek de yok, anadolu kavağına kadar geçen gün gitmiştik poyrazköy tabelasını görmüştük ama gitmemiştik, orası da olabilir, 06:30 çok erken değil mi? o saatte uyanmak da zorplan nedir? denize girilecek mi? kaçta dönülecek? kaç kişisiniz? yavaş gitmek sorun olmaz benim için ...
bir yer söyleyin uzak olsun oraya gidelim![]()
Selam arkadaslar benim msn email filan bilgileri eklerseniz hem sizinle yol yapar hemde güzel birkac yeri sizlere gösterebilirim.
En yakın süredde bi şile gezisi daha planlanmasını rica ediyorum gelemeyenlerin aşkına![]()
Bende bir acemi sürücü olarak motoruma daha fazla vakit ayırmak, tecrübe kazanmak istiyorum, bu sebepten istanbul çevresine fırsat buldukça trafiğin az olduğu zamanlarda çıkmak istiyorum.
yol yapmak isteyen arkadaşları, motorunu özlemiş tecrübeli arkadaşları da bekliyoruz ...
cumartesi akşamı kıyıköy var usta daha ne uzun yolu
Hoca, 2 gün + 2 posta mangal ve içeceklerle normal gibi..mesajların tarihlerine bakmak lazımkıyıköy çok pahalı olmuş, 25 tl + 7 tl
![]()