acaba saftrik miyim?

Aynısı birkaç kere benimde başıma geldi :) Bende sizin gibi sonradan pişman oldum ama birde düşününce yanında arkadaşları olmasaydı siz ona vursaydınız ne geçicektiki elinize belki kafasını çarpıp ölücekti bile. Böylelerini kafaya takmaya değmez...

Ama arabadan inmen hakkaten gereksiz olmuş be :)
evet gereksiz kesinlikle

Herhalde kötü bir günündeydin. Çünkü, üstüste hatalar yapmışsın. Yola giren bir yaya ne kadar hatalı olursa olsun onu korumak zorundasın. Bir insan hata yaptı diye onu tehlikeye atmak hiçbir açıdan doğru değil. İkinci hatayı arabadan inip onlarla konuşmaya kalkmakla yapmışsın. Olumsuz şeyler olabilirdi. En iyisi konuyu unut gitsin.

haksızım evet.gerçekten çok berbat bir günümdeydim.unuttum zaten teşekkürler.

size küfredenin seviyesine düşmeye gerek yok... en iyisini yapmışsınız ama ben olsam özür dilemezdim. durmazdım da... olmuş artık olan sıkmayın canınızı:rendeer:

Mersin İl Temsilcisi
peki, kavga ettin ve dövdün hepsini... sonra?

peki, öpüşüp, toklaşıp birbirinizdem özür dileyerek ayrıldınız.... sonra?

asıl bir sorum daha var. o gençler kendi aralarında senin ne kadar kişilikli ve olgun olduğunu konuşmammışlar mdı?
arkadaşlarına, keşke küfretmeseydin demişler midir?
bir dahaki trafik olayında, senle olan diyaloglarını anımsayıp, ona göre davranmayacakmıdır? hem de sözlü tartışmaya bile girmeden, elleriyle bir işaret yapıp karşılıklı "kusura bakma" demeleri en yüksek ihtimal bence.

hani deriz ya, bir defalığına yol ver. gör bak herkes birbirine yol vermeye başlayacaktır...

hatayı yapmak acemiliktir ama hatayı kabullenmek olgunluk ve erdemdir.

seni kutluyorum genç. seninle aynı forumda olmaktan gurur duyuyorum artık :)

Yayalar haklı haklı. Trafiğin kuralı gereği her zaman "Sağa dönerken yaya'ya yol ver" kuralını çiğnemişsin.
Böyle bir kural olmasa dahi onlar YAYA ve insan sen onları gördükten sonra onlara zarar verme ihtimali olan hiç bir harekete girişmemelisin.

neyse fazla düşünme aklına geldikçe şimdi sinirlenirsin. unutmaya çalış o olay orda kaldı . bu itlere başkaları birgün hadlerini bildirir.. ama temennim inşallah bi garibanın başını yakmazlar kendi başlarını yer itler..

ozgurakman , raif34 : teşekkür ederim.unuttum zaten sağolun.

yürekçe : teşekkür ederim ben de olaya o açıdan baktım ancak biraz fazla iyi niyet gösterdim.zaten insanın doğasında var.iyi niyet gördüler mi ezmek istiyorlar

UNdocab : evet haksızlığımı kesinlikle kabulleniyorum ama ortada hiçbir neden yokken küfür etmesi,beni biraz düşündürdü.( hızım 5 bile değildi )

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar