Bu bisikletler için U kilit. Bu zaten demir makasıyla kesiliyor. Bu kadar uğraşmasına gerek yoktu.
Sonuçta her kilit bir şekilde kırılır tabi ama arkadaşın gösterdiği kilidin bu kadar kolay açılabileceğini tahmin etmiyorum.
------------
Bu kilit iyi görünüyor.
İnceleme Videosu: (İnceleme videosu
[YT]l7hqHGqRPMo[/YT]
Onguard kilit (yabancı forumlarda el üstünde tutuluyor)
[YT]PcEXOCNs-qs[/YT]
Evde deneyeyim dedim de 5-6sn sonra dayanamadık anahtarla kestim hemen alarmıEvdeki kedi de birkaç saat ortalıkta dolaşmadı sonra sesten korkup eheh
onguard 8016 beast kullanıyorum. kilidi aldığım ilk gün hırsızlarım tarafından test edildi ve kalitesi onaylandı. Ama taşınmıyor hayvan 7.5 kg ağırlığı var, sayesinde kas yaptım.
Yaw millet konuyu hortlatmak zorundayım. Bu gece acıbadem'de ninja zx636 ABUS Granit kilitleri kesilerek ve Abus disk kilidi de kırılarak çalınmış. Motorun sahibi arkadaş kesilen kilitlerin resmini koyacakmış...
Nasıl ya ? Bu bir Alman Efsanesinin çöküşü mü demek oluyor şimdi ? ABUŞ a da güvenemeyeceksek neye güveneceğiz ? Kasko şart oldu artık.
Yaw millet konuyu hortlatmak zorundayım. Bu gece acıbadem'de ninja zx636 ABUS Granit kilitleri kesilerek ve Abus disk kilidi de kırılarak çalınmış. Motorun sahibi arkadaş kesilen kilitlerin resmini koyacakmış...
Almax olabilir mi üstat?
Beyler abus granit 8077 aldım. Ama benim cbf 150' nin ön diskine girmedi ne yapayım diski tornacıda deldireyim mi? Yoksa kilidi iade mi edeyim?
kasko evet kaskoo 3500 tl dediler. sizce biir abus kilide 900 tl yi bir defa vermek mi mantıklı yoksa her sene 3500 tl mi mantıklı.Kilit için bu kadar para vermektense kasko yaptırmak daha mantıklı değil mi?
Sesi kendi sitesinde yazdığına göre 15 saniye boyunca en az 100 dB alarm. Ben kullanırken yeterli buluyorum. 100 dB'de rakamsal olarak iyi