15 saniye sonra, hareket devam ettiğinde alarm çalmaya devam ediyor değil mi?
Hiç o kadar çalmasına müsaade etmedim
15 saniye sonra, hareket devam ettiğinde alarm çalmaya devam ediyor değil mi?
Harika, çok memnun olurum. Msx varken, hiç hırsız korkum yoktu. Motoru değiştirdim. Nedense bir korku aldı beni. Bu kilitten almayı düşünüyorum. Çok teşekkür ederim. Beklemedeyim.Hiç o kadar çalmasına müsaade etmedim, ama bu akşam senin için deneyip yazarım cevabı.
Selam arkadaslar Abus Granit Detecto X-plus 8008 kullanan arkadaslar varsa yorumlarini almak isterim tskler..
8008 modeli daha güncel bi model. Güvenlik seviyesi 19. Kullanıcıları üzerinde led uyarı ışığının olmayışından bahsetmişler. Kilit 16mm çapında. 8077 modelinden az daha kalın (13 mm).Merhaba,
Abus 8008 modeli yeni sanırım. Bu model hakkında bilgisi olan var mı?
Ayrıca Abus GRANIT Detecto X Plus 8077 modeli alarmlı. Bu model'de alarmı istersek çıkartabiliyor muyuz?
Teşekkürler
Amazondan nasıl siparis verdiniz, Türkiye'yeshipping yok diye biliyorum.
Yeni motoruma detecto 8077 aldım, ağırlığı 1 kg, kilidi görünce fiyatını neden hak ettiğini anlıyorsunuz. Alarma hassas,en ufak harekette çalmaya başlıyor ve ses ciddi anlamda yüksek.
Alınabilecek en iyi disk kilidi. Tabsiye ederim. 470 tl ye Motardinn'den aldım,yurt dışı site. Tavsiye ederim.
Vay süper. Bilmiyordum. Eyw Bulut,göz atayım amazona neler var.
Amazondan nasıl siparis verdiniz, Türkiye'yeshipping yok diye biliyorum.
Yeni motoruma detecto 8077 aldım, ağırlığı 1 kg, kilidi görünce fiyatını neden hak ettiğini anlıyorsunuz. Alarma hassas,en ufak harekette çalmaya başlıyor ve ses ciddi anlamda yüksek.
Alınabilecek en iyi disk kilidi. Tabsiye ederim. 470 tl ye Motardinn'den aldım,yurt dışı site. Tavsiye ederim.
Arkadaşlar yaklaşık 3 ay önce Amazon'dan ABUS Detecto 7000 RS alarımlı disk kilidi aldım hiçbir darbe vs görmedi bugün baktım alarm çalışmıyor bilgisi olan varsa sevinirim garanti için yurt dışınamı yollamam gerekiyor ?
Pilini değiştirip denediniz mi?
Malum hırsızlıklar iyice arttı. Önlem olarak Abus Motosiklet Disk Kilit - 8077 Granit Detecto X-Plus (http://www.motosikletaksesuarlari.c...sk-Kilit-8077-GRANIT-DETECTO-X-PLUS_2448.html) alayim diyorum. Kaliteli ve guvenli bir urune benziyor. Siz ne dersiniz?