https://www.youtube.com/watch?v=xyRoWphwCy4
Hepsi açılıyorAma 3 4 dk oyalar yinede. Hırsız için ses sorunu bir sakıza bakar.
Teşekkürler akşam deneyecempil 3 ayda bitiyor. alarmi aktif ederken turuncu isik yanarsa pil azalmis kirmizi yanarsa bitmek uzere demek. 2 adet aaa pil lazim. degistirekte cok kolay, sensor topunun oldugu yerde ok isaretli bi yer var oraya anahtarin ucunu sokup cikartabilirsin.
Ben 6.karta oturuyorum gece durduk yere çalıyor mu?
Çünkü 6.kattan inmek var susturmak için daha kötüsü odam arka tarafta mahalle uyanır.
Herkese merhaba,
Arkadaşlar dün disk kilidimi açmak isterken anahtarı içinde kırdım. Satın aldığım MOTOPLUS mağazasıda beni çilingire yönlendirdi. Fakat çilingir açamadı, mağazayı tekrar aradım bana disk kilidini kestirip motorumu o şekilde kullanabileceğimi söylediler. Neredeyse 1.000 lira olan bu disk kilidini haliyle kestirip hiç kullanamayacak duruma getirmek istemiyorum. Bilgisi yada tavsiyesi olan var mıdır?
Herkese merhaba,
Arkadaşlar dün disk kilidimi açmak isterken anahtarı içinde kırdım. Satın aldığım MOTOPLUS mağazasıda beni çilingire yönlendirdi. Fakat çilingir açamadı, mağazayı tekrar aradım bana disk kilidini kestirip motorumu o şekilde kullanabileceğimi söylediler. Neredeyse 1.000 lira olan bu disk kilidini haliyle kestirip hiç kullanamayacak duruma getirmek istemiyorum. Bilgisi yada tavsiyesi olan var mıdır?
selamlar başlığı hortlatacağım ama, 8077 var bende. son 1 haftadır anahtarı cok zor çalışıyor. kilidi açabilmek için baya bir zorlamam gerekiyor. anahtar deliğine wd40 sıkmak çözüm olur mu? bir zararı olur mu?
selamlar başlığı hortlatacağım ama, 8077 var bende. son 1 haftadır anahtarı cok zor çalışıyor. kilidi açabilmek için baya bir zorlamam gerekiyor. anahtar deliğine wd40 sıkmak çözüm olur mu? bir zararı olur mu?
Daha kalıcı bir şey olarak silikon spreyleri vardır. İyisi uzun süre yağlamaya devam eder ve toz toplamaz. WD40 illa ki toz topluyor.