ABUS Disk Kilidi Kullanan Var mı?

Onguard 8016 zincir ve onguard disk kilidi + bunlara Koç alliance eklenecek inş...

Abus Granit Detecto X Plus 8008 kullanıyorum gayet memnunum teknotakip ile kafam rahat tavsiye olunur.

Motosikleti
Yamaha Fazer 800 ABS 2011
https://www.youtube.com/watch?time_continue=281&v=Wimo09WV-rY

Bir de böyle bir durum var...

Ben 6.karta oturuyorum gece durduk yere çalıyor mu?
Çünkü 6.kattan inmek var susturmak için daha kötüsü odam arka tarafta mahalle uyanır.

Ben 6.karta oturuyorum gece durduk yere çalıyor mu?
Çünkü 6.kattan inmek var susturmak için daha kötüsü odam arka tarafta mahalle uyanır.

alarmı 30 sn çalıyor sonra susuyor, camlar kapalıyken duyuyorsun ancak çok rahatsız edici bir gürültü olmuyor, olur da kendi kendine çalarsa (benimki 2-3 kez bu şekilde çalmıştır.) camdan göz atıyorum, bir sıkıntı yoksa 30 sn sonra susuyor, pek bir rahatsızlık vermiyor çevreye.

Herkese merhaba,

Arkadaşlar dün disk kilidimi açmak isterken anahtarı içinde kırdım. Satın aldığım MOTOPLUS mağazasıda beni çilingire yönlendirdi. Fakat çilingir açamadı, mağazayı tekrar aradım bana disk kilidini kestirip motorumu o şekilde kullanabileceğimi söylediler. Neredeyse 1.000 lira olan bu disk kilidini haliyle kestirip hiç kullanamayacak duruma getirmek istemiyorum. Bilgisi yada tavsiyesi olan var mıdır?

Herkese merhaba,

Arkadaşlar dün disk kilidimi açmak isterken anahtarı içinde kırdım. Satın aldığım MOTOPLUS mağazasıda beni çilingire yönlendirdi. Fakat çilingir açamadı, mağazayı tekrar aradım bana disk kilidini kestirip motorumu o şekilde kullanabileceğimi söylediler. Neredeyse 1.000 lira olan bu disk kilidini haliyle kestirip hiç kullanamayacak duruma getirmek istemiyorum. Bilgisi yada tavsiyesi olan var mıdır?

başka bir çilingir dene. çıkarıyorlar içinden sonra yedek anahtarla açarsın

Herkese merhaba,

Çilingir uğraşmak istememiştir. anahtar içinde kırıldıysa motoplusın yapabileceği birşey zaten yok hızlı yardımcı olmak adına kesip kullanın demişlerdir. Bence bunu avantaja çevirin ve markadan intikam alın :) söyleyin eğer bana yeni kilit vermesseniz böyle video çekerim diye sonda abus nasıl kesilir diye video çekip yükleyin :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Abus 8008 granit detecto x aldım oh süper yes

kym

selamlar başlığı hortlatacağım ama, 8077 var bende. son 1 haftadır anahtarı cok zor çalışıyor. kilidi açabilmek için baya bir zorlamam gerekiyor. anahtar deliğine wd40 sıkmak çözüm olur mu? bir zararı olur mu?

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
selamlar başlığı hortlatacağım ama, 8077 var bende. son 1 haftadır anahtarı cok zor çalışıyor. kilidi açabilmek için baya bir zorlamam gerekiyor. anahtar deliğine wd40 sıkmak çözüm olur mu? bir zararı olur mu?

Ben ara sıra paslanmasın diye anahtar deliğine wd40 sıkıyorum, sorun yaşamadım henüz.

Daha kalıcı bir şey olarak silikon spreyleri vardır. İyisi uzun süre yağlamaya devam eder ve toz toplamaz. WD40 illa ki toz topluyor.

Daha kalıcı bir şey olarak silikon spreyleri vardır. İyisi uzun süre yağlamaya devam eder ve toz toplamaz. WD40 illa ki toz topluyor.

Evet toz topluyor ama pil değiştirdiğinde yada 4 5 ayda bir pil kısmına kadar cıkartıp temizlersen hiç sıkıntı yaşamazsın.
Bende de sıkışma oldu wd40 baya çözdü işimi.

Kurşun kalemin içerisindeki grafii ezip toz haline getirdikten sonra biraz anahtarınıza sürer, biraz da deliğin içine dökerseniz sorununuz büyük ihtimalle çözülecektir ve hiç toz toplama yapmayacaktır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar