ABS'nin Kapitalist Sistemin Bir Oyunu Olması

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Aramizda cok fazla akli dengesi yerinde olmayan arkadas var :) ayaklariyla abs yapandan sonra ben bunu dah aiyi anladim

Azicik ilgi cekicem.diye super sacmalayan baya arkadas var

Bunu okuyan gibip kelaj gitsin yazicak :):)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Burada Abs yi öven olmazsa olmaz diyen arkadaşların alayı yağmurda ve ya kötü hava koşullarında motor kullanmıyorlar evlerinde sıcak çaylarını kahvelerini yudumluyorlar ya da arabaları ile devam ediyorlar. Lafa gelince çorbada bir katkıları eksik olur mu konuşacaklar tabi...

Nerden bildiniz kahve içtiğimi? Az önce yaptım. Sıcak sıcak yudumlarken ahkam keseceğim şimdi :)

"ABS olmasa da olur yahu, acemilere lazım" düşüncesinde olanlar daha ABS'nin faydasını yaşamamış olanlar.

Neden?

Şans. Bir ihtimal de belki rahmetli dedem gibi kullanıyorlar. :wiinkk:

Bu arada dedemin motosikleti yoktu. Eşeğe binerdi. İsmi de Fındık'tı. :)

Aramizda cok fazla akli dengesi yerinde olmayan arkadas var :) ayaklariyla abs yapandan sonra ben bunu dah aiyi anladim

Azicik ilgi cekicem.diye super sacmalayan baya arkadas var

Bunu okuyan gibip kelaj gitsin yazicak :):)

Bu lafı 100 imza toplayın forumu terkedicem diye konu açan birinin söylemesi de ne bileyim...
Biraz..
Şey...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Motosikletin heryerine sistemde taksanızda en iyi abs donanımınıda kullansanız garanti düşecek adamı abs ile kurtarmanızın imkanı yok. Bu şekilde anca kendinizi kandırırsınız. Motosiklet kullanıyormusunuz gerçekten ? Önceden düştüğüm durumda abs hayatımı kurtardı diye yazmışsınız. Bu inanılmaz gerçekten. Önceden düştüğünüz ile aynı pozisyonda olduğunuza ağırlık kütle ve zemini hesaplayarak karar verebiliyorsanız saygı duyulası bir kişiliğiniz var. Ben heralde 40 senedir motosiklete biniyorum böyle bir analiz yeteneğini beceremedim :)

Bu arada tekerin kitlenmesini engellemek için abs fren merkezine uygulanan basıncı geri iter.

Düşmeye niyeti olanın düşmek için motosiklete de ihtiyacı yok. Motosiklet kullanıcısının gerizekalı ve intihar eğilimli olmadığını varsayıyoruz :)

Evet, kullanıyorum motosiklet :)

Pardon, "Önceden düştüğüm durumda" yerine "Önceden düştüğüme benzer durumda" diye değiştirin lütfen... Aynı olması mümkün değil.

Son düzenleme:
turnusol kagidi gibi baslik olmus.
ne kadar iskembeden sallayan varsa ortaya cikmis.

Forumun amacı bu deyilmi konuşup tartısma uzlaşma uzlaşamama kavga etme genelde hep olur ben ise yeni motorcu oldugumdan buralardan biseyler ogrenmeye calisan birisiyim bilgim olsa bende yazardim bi kac sey.

Durduk yere bu konu ile alakalı bir video aradım, böyle bir şey çıktı karşıma. Arkadaş sürekli giydirmiş gerçi :)

https://www.youtube.com/watch?v=s12VHpDq10c

Başlık ; ABS'Lİ MOTOR ALMAYIN DİYEN CAHİLLER & ABS NEDİR ? GEREK VAR MIDIR ? :cyclopsan

Millet bayağı gergin bu konuda, biraz zorlasan çatışma çıkacak :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Millet bayağı gergin bu konuda, biraz zorlasan çatışma çıkacak :rendeer:
Gerginliğin sebebi ABS değil de aşağılık kompleksi; kendimizden farklı düşünme cüreti gösterenleri yerin dibine geçirme gayretimiz. Çünkü başkasının üzerine çıkmadığımız müddetçe küçük hissediyoruz kendimizi...

HUN

Motoru alırken ABS li verseler hayır demem param varsa ABS li olanını tercih ederim.abs faydalıdır iyidir işe yarar kesinlikle faydalı gereksiz bişey değil.faydalarini anlatamam anlatırsam anlamazlar yürekleri karalar.aglamaya mecalim yok bulutlar aglasinlar.

Bunu bitirince otomatik vitesli motorlar ya da kullanıcıları ile ilgili bi başlık bekliyorum. ABS meselesi klişe oldu. Keyless Go nun saçma oluşuna da değinilebilir. Ben gittiğim kafede hayleyimin anahtarını masanın üzerine Marlboro ile Shoei kaskımın yanına koyamayacaksam ne anladım bu işten. (Bu ayarda iddaa ve savunmalar çok keyifli oluyor).

İMZA: Gittiği kafede 2 masayı koruma ekipmanları ile dolduran motörcü.

Motosikleti
D400
DLyhwsHW4AAyIE0.jpg

Motosikleti
CBR 125 R 2014
Motosikleti
Suzuki Burgman 650
Abs iyi mi kötü mü bilemem ama OLMAZSA OLMAZ değildir nokta :bestmt:

Motosikleti
CBR 125 R 2014
Bunlar hep fakirlikten yoksa bizde biliyoruz abs siz goldwing almayı :d

Abs iyi mi kötü mü bilemem ama OLMAZSA OLMAZ değildir nokta :bestmt:

Bu işe yıllarını vermiş arge yapmış insanların yaptığı güvenlik argümanları insan hayatını ve alacağı muhtemel darbelerden korumak içindir.. Siz ingilterede sigorta şirketlerinin en çok neye tazminat ödediğini biliyor musunuz? Boyun zedelenme ve yaralanmalarına.. Türkiye de ne? Çamurluk, Tampon, Motor kaputu ve farlara ... ABS de tüm güvenlik ekipmanlarıda olmazsa olmazdır.. Hayata döndüreceği 1 tek insan bile çok çok değerlidir.. İnsan hayatına paha biçilmez.. Zaten AB ülkeleri standarda aldı bunu.. Bunu tartışmak abes ile iştigaldir..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar