Bi de ABS'li motosiklet kullananlar eşcinsel oluyormuş diye bişey duymuştum. Ne kadar doğru bilmiyorum. N'olur n'olmaz deyip ABS'yi OFF yapıp yola çıkıyorum şahsen.
ayıp oluyor
Bi de ABS'li motosiklet kullananlar eşcinsel oluyormuş diye bişey duymuştum. Ne kadar doğru bilmiyorum. N'olur n'olmaz deyip ABS'yi OFF yapıp yola çıkıyorum şahsen.
daha önce de söyledim ABS hanım evlatları içindir
umarım bir gün özellikle ıslak bir zeminde 100 üzeri giderken aniden önüne biri atlar da o zaman hanım evladı mı hamam evladı mı olursun görürsün. lale seni
Abs aldigimdan beri zank diye duruyor motor![]()
onu diyenler de o eşcinsellere dibini dövdürüyordur muhtemelen rahat ol sen
yiyorsa 280 le giderken sağ şeritten önüne araç atlasın bakalım, abs önemlimi değil mi hanım evladı
salih kardeşim kusura bakma ama o kamyonun önüne MAL gibi atlamışsın. kamyon seni altına alıp çiğneyebilirdi. dua et, şanslı çocukmuşsun. keşke kamyon şoförü seni orada evire çevire bir güzel dövseydi. keşke o dayak yeme anların güvenlik kameralarına saniye saniye yansısa idi ve atv ana haberde ilk sırada seni izleseydik.
kamyonun sinyal vermese dahi sağa döneceği ayın 14'ü gibi ortada.
ha, bazen olur, insanın nutku tutulur, kafası başka yerdedir, dalgındır. bunlara lafım yok.
ezcümle, senin abs'nin a.... k......
Beni 3-4 kere ufak çaplı kazadan kurtardı hayvan gibi asıldım frenlere ama bu demek değil ki her zaman kurtarıcak çokta güvenmemek lazım abs ye
Beni 3-4 kere ufak çaplı kazadan kurtardı hayvan gibi asıldım frenlere ama bu demek değil ki her zaman kurtarıcak çokta güvenmemek lazım abs ye
"Körler sağırlar birbirini ağırlar"
ben ABS devreye girdiği için arabanın arka tampona geçirdim bi kerehalbuki ABS olmasaydı en fazla hafif bi stoppie ile dururdum. benim fikrim, ABS düşük hızlarda pek de beklendiği gibi çalışmıyor.