adam tek başına flood'un kralını yapıyor lan ahahahahaha
Tuvalette kaka yapıyorum diye konu açan adam bide gelmişfren tekniği öğretiyor
![]()
Abi dünya abs lobisinin gizli üyesi felan mısın? Nerde görsem abs ile ilgili mesajın var.
Bu arada 2018 'de hala abs'nin önemi tartışan insanlar var o da ayrı bi konu. Abs dışında viraj abs'si ve çekiş kontrol benzeri sistemler de standart olmalı artık.
abs den nasıl bir beklentin var ki hayvan gibi asılıyorsun lastiği kitlemiyor fren tutmaya devam ediyor onun haricinde abs siz motor 5 metrede duruyorsa abs li motor 1 metrede durucak diye bişey yok yani öyle bir beklentin varmış vurduğuna göre
Yalnız bu çocuk bu forumda olmadığı zaman, forum bu kadar çıldırıp konular tavan yapmıyorAbs'siz bir motorda artçı yapıp freni göstermek lazım gibi
![]()
eğlenceli çocuk aslında. yalnız kafa abs'de takılı kalmış.
Kayımço 150cc
Abese
Pandik firen yok
Gıskananlar çatlasın
Lastiklerim laylon
Önde datli tabağı,Arkada çay tabagi kadar disk´im var
Yuro dört moturlu.
Maneti duttummu zınk diye durur.
Teker gram dönmez.
Gampana firen tarih oldu
Hd200 zamaninda ki unutamadigim tek motordur 170 cc ve 17 inc teker onda abs olsa satmazdim o mesela durmuyordur bende motorlar durmuyor saniyordum ne zaman kayinco motoru aldim zank diye duruyor kampanalar bu nasil durdu diyor
Yillarca insanlara yanlis bilgiler verdiniz sacma sapan limon sikma teknigi ile kac kisi kaza yapmistir
Yillarca insanlara yanlis bilgiler verdiniz sacma sapan limon sikma teknigi ile kac kisi kaza yapmistir
Her yeni baslayani ateslicem aldirmayacam kampana motor hepsi abs binsin pandik fren artik olmasin
Babam soz verdi oteli yaza kadar iks maks altimda olucak naberrr![]()
bak birgün durmaya zamanın olmayacak. prime time'da haberlerde baş sıralarda yer alacaksın. tabutunun üstüne abs markasının bayrağını serip gözyaşları içinde defin edecekler. helvanı yerken gözyaşları süzülecek fıstıkların arasına.