Ablam arabayla dürttü...

aaahh bu kadınlar diycem ama hepsininde günahını almak istemiyorum ki şimdi ::baaas:: :pr:

Ben de yetki olsa, ilk önce bütün kadınların ehliyetini iptal ederim.
İknci işim de kadınlara araç kullanmayı yasaklamak olur.

Ne bu ya...!
Aşırı temkinli davranıp trafiği felç eden onlar,
Ara yollardan önümüze çıkan onlar,
Yanlış yola girip motosikleti pert eden de onlar.
Başımıza "Ali kıran başkesen" oldular.

ben gayet güzel kullanıyorum bu kadınlar benden ders alsınlar...esaslı kadın sürücülerinde hakkını yemiyelim yani.

Seninki yine iyiymiş. Geçtiğimiz ay bu şekilde, benim üstüme bir belediye otobüsü çıktı. Tabi özür falan yok. Allahtan otobüsün yüksekliği benim tekerin yüksekliğinden fazla değilmiş de, paçayı kurtardık.

Bizim sürücülerimizde, takip mesafesi gibi kavramların yerleşmesi zaman alacak. Popo popoya gitmeye bayılıyoruz çünkü ama fazla muhabbet cildi bozar..:)

geçmiş olsun umarım son olur

sadece motor yada araba ile kaza yapılmıyor ki

dün akşam iş çıkışı yürüyorum bi kahvehane :) den bi adam nasıl çıktı bilmiyorum öyle bir çarptıki 3 4 adım sola dogru gittim sol diz kapagım şişti ve kafamın sag tarafı

yani her koşulda dikkatsiz insanlar yüzünden yaralanıp hayatımızı kaybedebiliyoruz. Bizim dikkatli olmamız yetmiyor

geçmiş olsun umarım son olur

sadece motor yada araba ile kaza yapılmıyor ki

dün akşam iş çıkışı yürüyorum bi kahvehane :) den bi adam nasıl çıktı bilmiyorum öyle bir çarptıki 3 4 adım sola dogru gittim sol diz kapagım şişti ve kafamın sag tarafı

yani her koşulda dikkatsiz insanlar yüzünden yaralanıp hayatımızı kaybedebiliyoruz. Bizim dikkatli olmamız yetmiyor

Bu da iyiymiş :) geçmiş olsun ....

helal size :p
sözümüz meclisten dışarı..
evet arkadaşlar www.ablamağdurlarıderneği.com a katılım bekliyoruz:p

İsim hakkını almanı tavsiye ederim ..Bu çok tutar...:queen::queen::queen:Düşünsenize...

Son düzenleme:
aslinda kadinlarin degilde erkeklerinkini iptal edicez abi(yanlis anlamayin kadin degilim) Sonra kadinlar iyice bi aliscak trafik duzene gircek nasil simdi trafigin kurallari magandaliksa o zamanda kurallar saygili olmak olur heralde boylece bizde kurtulmus oluruz be abi :p Sonucta kadinlarda kurallara uymamayi erkek suruculerden ogreniyo :mrgreen: (araba suruculeri icin gecerlidir:p)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar