Ablam arabayla dürttü...

selamlar,

Geçen gün motorla feriköyden fulyaya inmem gerekti ben de karıştım trafiğe yavaş yavaş gidiyorum... (daha 350-400 km geçmişim var. günlük güzergah dışına çıkınca tedirgin oluyorum zaten) Nişantaşındaki ışıklara geldim, trafik durdu ben de durdum. vitesteyim, bir el debriyajı sıkıyo, öteki freni sıkıyo ve önüm açılsın diye bekliyorum. derken motosiklet sol öne doğru gitmeye çalışmaya başladı. ben de acemiyim ya daha nooluyo yahu :silent: dedim "acaba debriyajı mı bırakmaya başladım farkında olmadan" diye düşündüm ama "niye sola gitsin ki" dedim. sağ arkama bi baktım albea lı bi abla sol tamponunu benim sağ çantaya dayamış mütemadiyen ittiriyo. :cyclopsan sağ elimi bırakıp "nooluyo" anlamında salladım. :silent: abla bana baktı, motora baktı, direksiyonu sağa kırdı. 10 m ilerde yanyana geldik camı açmasını işaret ettim ve "hanfendi biraz dikkat etsenize düşecektim" dedim. :farao: koltuğa sinip en küçük harflerle "yaaa, özür dilerim" dedi ve kafasını önüne eğdi. :pr:

daha pek taze motorcu olduğumdan başıma gelen ilk ekşını (action) paylaşayım istedim. umarım sizlerle paylaşacağım en kötü anı böyle olur ve daha kötülerini sizler de yazmazsınız...

kalın sağlıcakla...

Her gecen gun " Ablaların " karikaturler konu olabilicek davranislarindan bir tanesine daha sahit oluyoruz , insallah bu sinirda kalirlar :)

Durdugun yerde arkadan vurmalar has olaylardan biri zaten. Arabanin onu ile motorun arkasi arasinda ki mesafe anlasilmiyormudur nedir, bende bunu anlamiyorum.

senin ki gene iyi ne ablalar var hem suçlu hem güçlü...

Durdugun yerde arkadan vurmalar has olaylardan biri zaten. Arabanin onu ile motorun arkasi arasinda ki mesafe anlasilmiyormudur nedir, bende bunu anlamiyorum.

Arabanın önü ile motorun arkasındaki mesafe değil gözün gördüğü yerdeki şeylerin önemi ve hassasiyeti anlaşılmıyor. Bir ayna temasının ya da tamponun sürtmesinin iyi ihtimalle bir kırık olduğu idrakinde değil kafesçiler.

Çok geçmiş olsun.
Umarım anlatacak tek tehlikeli anın bu olur.

Suç kadınlarda değil. Onalra ehliyet verende :p Şaka bi yana ben bir bayanın kullandığı arbaya binmemeye özen gösteriyorum :D. Başıma gelen kötü olaylardan dolayı hafif bir tırsma oluyor.. huzursuz oluyorum :D

bugüne kadar atlattığım kazakarın %75 bayan sürücüler yizinden oldu normal karşılıyorum artık bunları :p

ışıklarda dururken mümkünse yolun en sağında dur ve her an hareket edecekmiş gibi hazırda dur. Motoru kesinlikle boşa alma!!!!

çok kötü bir alışkanlıktır boşa almak bu sakın bunu yapma. Kaçman gereken yerde ıslanmış kedi yavrusu gibi bakıp izlersin olanları sonra :)

Şaka bir yana, her zaman aynalarını kontrol et! insan kullandıkça bazı şeyleri daha iyi anlıyor gerçekten. Güzergah dışında giderken de her an bir yerden araba çıkacak veya sürücüler üzerine kıracakmış gibi bir güvenlik boşluğu oluştur.

Kavşaklara yaklaşırken mutlaka YAVAŞLA!ya da DUR!!

geçiş hakkı sende olsa dahi sürücülere güvenip manevra yapma, alttan alan hep sen ol bırak geçsin.

umarım açıklayıcı olmuşumdur. :)
keyifli sürüşler :cat:

sen gene yat kalk dua et, hatasını anlayıp en azından özür dileyen birine rast gelmissin, öylelerine kızmıyorum, insandır hata yapar. bazısıda o durumda sana el kol yapmaya, laf atmaya baslıyor... tampondan yaslanmak benimde ilk basıma gelen olayımdı :) mazallah Allah beterinden korusun bundan bişi olmaz :)

geçmiş olsun bu ara amma kadın şöför olayı var..
ulusal kadın şöför haftası düzenleniyoda bizim mi haberimiz yok :p

aaa abi ben o gruba dahıl degılım
gerci ben gruba karşıyım ama .... :p

GKN

kızlara hava atçam die kaldırımda patlayan benim dimi:p
bak sonuçta bi kadın mağduriyeti var:cherry:

Bu ablalara birgün birisi dürtecek. :mrgreen: Sözüm meclisten dışarı :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar