abiler durduğum yerde düştüm ya

daha yeni benzin almış eve geliyordum.

sağ şeridin sağ taraftaki çizgisinin üstünden gidiyordum şimdi diyeceksiniz neden o kadar kenardasın
50 km/h ile gittiğim için bu kadar kenara çekildim. yol 70 civarı akıyor

bi anda kadının birisi yola çıkıverdi (tabi ki görmemiş)hep aynı bahane zaten ben seni görmedim. 25 metre kadar mesafe var

ve 50 km/h ile giderken motor saniyede 13 metre gidiyor yani yaklaşık 2 saniyem var çok şükür tekeri kitlemeden durdurmayı başardım ama bilin bakalım noldu

fren mesafesi boyunca dibine kadar kapanan amortisör ayağımı daha yere koyamadan bir anda açılınca ön tarafı yaklaşık 15 cm hava fırlattı durduğum yerde düşmüş oldum

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Geçmiş olsun, size birşey olmamış olması iyi. Kusuruma bakmayın ama ben hayatımda bu kadar patates bir kaza görmedim, duymadım. İnşallah son olur.

daha durduğun yerde anlık ayağın kayıpta düşecen ağır motoru geri geri yüksek zemine yağmurda park ederken düşecen olur yani bunlar

Açılan yayın motoru yerden kestiğine eminmisiniz hemde 15 cm :D geçmiş olsun Allah daha beterinden korusun..

daha durduğun yerde anlık ayağın kayıpta düşecen ağır motoru geri geri yüksek zemine yağmurda park ederken düşecen olur yani bunlar

Hepsini yaptım, ilerleyen level'larda ne bekliyor beni :mrgreen:

Koruma topuzlarında ufak birkaç çizik hariç sıkıntı çok yok ama durduğum yerde düştüğümün görüntülerini aldım. Satarken rahat rahat diyeceğim, görüntüsü olmayanlar düşünsün.

Harbiden zor bir araziden geçtim, altında enduro olan adam bir hesap kitap yapmadan zor geçer yani. Dura dura geçtim. Hedefe varınca ayaklığı açarken bağcığım vites pegine dolandı motosikleti kendimle aşağı çekerek de düşürdüm allahtan tam topuz değecekken havada tutabildim. O zeminde banko çizilirdi çünkü. Acemi arkadaşlara tavsiye olsun o bağcıkları iyice ayakkabının kenarına, birbirine dolasınlar. Bol paça ve bağcık çok dolanıyor.

Son düzenleme:
Hepsini yaptım, ilerleyen level'larda ne bekliyor beni :mrgreen:

Koruma topuzlarında ufak birkaç çizik hariç sıkıntı çok yok ama durduğum yerde düştüğümün görüntülerini aldım. Satarken rahat rahat diyeceğim, görüntüsü olmayanlar düşünsün.

Harbiden zor bir araziden geçtim, altında enduro olan adam bir hesap kitap yapmadan zor geçer yani. Dura dura geçtim. Hedefe varınca ayaklığı açarken bağcığım vites pegine dolandı motosikleti kendimle aşağı çekerek de düşürdüm allahtan tam topuz değecekken havada tutabildim. O zeminde banko çizilirdi çünkü. Acemi arkadaşlara tavsiye olsun o bağcıkları iyice ayakkabının kenarına, birbirine dolasınlar. Bol paça ve bağcık çok dolanıyor.

Apaçilik varsa tekerde stopide falan düşer en fazla artık:)
Benimde başıma benzer bir olay bisikletle geldi eski bir bisikletimde pedallar ayakkabıya kitlenebiliyordu ilginç bir mekanizması vardı ilk gün hiç sürmeden biraz pratik yapıp alıştım, akşamında turlarken durup telefona bakasım geldi birden ayağımı çıkaramadım boş bulundum yavaş çekimde sola doğru düştüm ama öyle bir kabulleniş hali vardı ki çabalamadım bile şansa canım bile acımamıştı:cherry:

Motosikleti
D400
tek şerit değil ise sağ şeritten min. 30 ile gitme hakkınız var. Çizgiden gitmek görüldüğü üzere daha büyük tehlikelere yol acıyor.

Kurallara uyalım
Uymayanları uyaralım

:queen:

Bende iki kere düştüm. Ama benimki ayağımı koyduğum yerdeki toprak gevşekmiş yeni sermişler.Aynalı vizörden fark edemedim.Ayağı basmayla batması bir oldu.
Motorun altında kalmamak için öyle bir takla attımki popom ile güneşe nişan aldık öyle yani.
İkinciside hafif rampa aşağı U dönüşü yaparkan yattı.
Artık basacağımm yere dikkat ediyorum.U yapacağıma iki mahalle arakdan dolanıyorum U yapmıyorum.Çok elzemse inip elle döndürüyorum :)
Size bir şey olmasın satarken isteyen alır istemeyen almaz takmayın kafanıza.

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
bende bir keresinde evin bahçesine girmiştim motorla ve ilginç bir şekilde ayağım yere yetişmedi, ayağımı yere koyamayınca da yavaş yavaş devrilmeye başladık, devrilirken aklımdan sadece ormanlarda kesilip de yavaş gine devrilen ağaçlar geldi, bizde o şekilde devrildik motorla, bende bir şey yok ama motosikletim kafayı merdivene vurdu.. ama sadece sinyal kırıldı yani bir şeyi yok.

bu arada tvs apache orta kasalarda(diğerlerinde de aynı mı bilmiyorum) ön amortisör 8 cm civarı açılıp kapanıyor, az geliyor bana.. yaylanma konusunda konforsuz.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
daha yeni benzin almış eve geliyordum.

sağ şeridin sağ taraftaki çizgisinin üstünden gidiyordum şimdi diyeceksiniz neden o kadar kenardasın
50 km/h ile gittiğim için bu kadar kenara çekildim. yol 70 civarı akıyor

bi anda kadının birisi yola çıkıverdi (tabi ki görmemiş)hep aynı bahane zaten ben seni görmedim. 25 metre kadar mesafe var

ve 50 km/h ile giderken motor saniyede 13 metre gidiyor yani yaklaşık 2 saniyem var çok şükür tekeri kitlemeden durdurmayı başardım ama bilin bakalım noldu

fren mesafesi boyunca dibine kadar kapanan amortisör ayağımı daha yere koyamadan bir anda açılınca ön tarafı yaklaşık 15 cm hava fırlattı durduğum yerde düşmüş oldum

geçmiş olsun. önde mesafe kaldıysa freni dozajlayarak açmak bu tür hızlı rebaundların önüne geçer.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar