'Abi ne olur kalk ya'

içimden SAVAŞ AÇMAK gelıyor kıme nasıl ne şkılde bılmıyorum ama bende bütün gün trafıkte yaşadıklarımı anlatsam ki sizlerde aynı durumlarla karşılaşıyorsunuz dur.destan olur anlattıklarımız ya bu motosıklet üzerıne bınmekten vaz gececeğiz yada işte o yada aklıma gelmıyor içim acıyor gerıde kalanlara bır ınsan hayatına
bu gün kırmızıda tam gaz gecen beledıye otobüsü şansa kımseye carpmadı .Ya carpsaydı bılınkı bu son olmayacaktır.

Bu arkadaşın hayatını kaybettiğine dair herhangi bir bilgiye ulaşamadım 2 GÜNDÜR.

Tanıyıp bilen varsa paylaşırsa hem benim hemde forum arkadaşlarımız için sevinç kaynağı olacak.

Tüm sürücü arkadaş ve kardeşlerimizin kazalardan uzak kalması dileğiyle iyi akşamlar dilerim.

Arkadasım su saat gec ancak yaralı arkadasın basında bekleyenlerden bırtanesı boynunda yaka kartı asılı ollan mahalleden komsum kendısıde bır ılac fırmasında calısıyor muhtemelen kazazedenın sırketınden olabılır.
Yarın durumuyla alaklı bırseyler ogerenebılırsem yazarım.

Görüntülerde takıldığım bir nokta var. Sedyede heryeri sabitlemişler ama kollar sallanıyor.

Başka kazalarla ilgili görüntülerde de vardı, sanki ambulansla gelen bazı sağlık ekiplerinde bir amatörlük, başıbozukluk var.

Arkadaslar aldıgım bılgıye gore motorcu kardesımızın vadesı daha dolmamıs, hayatı tehlıkesı yokmus yanı sukurler olsunkı hala hayatta ve sag ımıs.
Bızım komsu tesadufen oradan gecıyormus yanı kazaya karısan motorcu arkadasla alakası yok bunuda belrteyım..
ALLAH a sukurler olsunkı herkesın tazıye ve rahmet dıleklerı bosa gıttı keske hep boyle olsa:)
Yasadıgı bılgısınıde yıne kazayerınde olan komsumdan aldım bu sabah haberlerde durumu ıle alakalı acıklama yapılmıs benım ogrenebıldıklerım bukadar herkese keyıflı kazasız surusler dılerım..

Arkadaslar aldıgım bılgıye gore motorcu kardesımızın vadesı daha dolmamıs, hayatı tehlıkesı yokmus yanı sukurler olsunkı hala hayatta ve sag ımıs.
Bızım komsu tesadufen oradan gecıyormus yanı kazaya karısan motorcu arkadasla alakası yok bunuda belrteyım..
ALLAH a sukurler olsunkı herkesın tazıye ve rahmet dıleklerı bosa gıttı keske hep boyle olsa:)
Yasadıgı bılgısınıde yıne kazayerınde olan komsumdan aldım bu sabah haberlerde durumu ıle alakalı acıklama yapılmıs benım ogrenebıldıklerım bukadar herkese keyıflı kazasız surusler dılerım..

oh be. yeminle çok sevindim. bilincide açıktır umarım. kalıcı bir hasarı varmıymış peki

Arkadaş:cat::cat:

Son zamanlarda bu frumlarda işe yarayan bir Adam Gördüğüme hiç bu kadar sevinmemiştim, teşekkürler sana, ilgine-alakana:cat: Tüylerim diken diken oldu, kardeşimize geçmiş olsun dileklerimi buradan iletiyorum, uzun ve sağlıklı ömürler dilerim.

Tekrar teşekkürler arkadaş

Hayatı tehlıkesının olmadıgı soylenmıs haberde. Durumuyla alakalı detaylı bılgım yok malesef. ALLAH acıl sıfalar versın.

çokkk teşekkür ederim arkdaşım çok sevindim iyikide açmışım konuyu yoksa vefat etti diye bilecektm bilecekti herkes :rendeer::rendeer:

@denızcımuzaffer: :) saolasın bende cok sevındım ne yaptıkmkı yerımde kım olsa aynısını yapardı:p
Gercekten sevındırıcı bır olay ALLAH cocuklarına ve sevenlerıne bagıslamıs ıste...

ohhh be rahatladım ::xblink:: mezitci abi inş.bakarsın konuya açtım diye sinirlenmiştim bak kurye abi vefat etmemiş çok şükür

SS le olmuyor bu işler... o gariban kardeşlerimin İstanbulda biz nicesini Kara toprağa verdik..Suçları ailesine çocuklarına bir lokma ekmek götürmek .Sürücülerin kuryelere ait tutumlarını davranıslarını bilsen ondan sonra bana kaza maza deyıp zıttırıvıttırı konusursun.Dertiyim arkadas

ben mi bilmiyorum:silent:
bilip bilmeden konuşma paşa.
ömründe kaç gün kuryelik yaptında konuşuyorsun.!?
inan senden iyi biliyorum.çünkü kuryelik yaptım ve zaman zaman yapmaktayım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar