Peki a2 ehliyeti olan b için yazılı sınava girecekmi ?
one yahu. öyle alan varmıki
Peki a2 ehliyeti olan b için yazılı sınava girecekmi ?
motor sınavı aşırı derece zorlaştırılmış,vitesiz motor ile girmek yasak,kursun motoruylada girmek yasak,mılli egıtımın motoruyla girdik,uygun görülmeyen kişiler kaldı,25-30 dakıka motor kullandırıyorlar,dubaların arasından geçiliyor, 7-8- metre kadar uzunlugunda demırın ustunden geliş gidişli 10 defa kadar geçiyorsun,kalanlar oldu,yada bir kaç kişi dedıkı ben hazır degılım viteslıye giremem dedıler,gittiler onlar,bizde sınava girdik kazandık,
ben bu hafta gircektim sınava , eylülün ilk haftası dediler kaç günde belli oluyor dreksiyon sınavı ? kaç günde sertifika çıkıyor ? (B ehliyet var emniyete kaç para vericez bilen biri varmı?
150 lik mondial motor resmen dagılıyor,direksiyonu tutamıyorsun,çalışmaya çalışmıyor,gaz vermeden çalışmıyor,mılletın kalması için elınden gelenı yapmışlar devletın paraya ihtiyacı cok var ama vatandaşı düşünen hiç yok, hayat güzel olana parası,
Direksiyon sınavına 15 eylülde girdim, kardeşimle ardarda girdik sınava, 6-7 dubanın arasından slalom yapıp sonra 8 çizdik ve düz metal tırtıklı platformdan geçtik, ki platformun kalınlığı tekerin kalınlığı kadar ancaydı. Süreyi tamamlamak için bikaç kere slalom yapıp platformdan geçtik.Metal platformdan bikaç kere düzgünce geçtim bi kaçında düz gidemedim platformdan çıktım ama sakinliğimi korudum.Hatta nasıl becerdiysem sürerken bikaç kere yanlışlıkla vitesi 2 ye ya da 1 e alıyorum derken boşa almışım gaz veriyorum gitmiyo, çaktırmadım tabi uzaktan izledikleri için çakmadılar, o kadar heyecanlıydım ki, durduğum yerde vites 1 deyken debriyajı bırakıp stop ettiriyodum nerdeyse normalde hiç yapmadığım hataları sınavdayken yaptım.Sonra arabaya komisyon üyeleri ve 2 kurs hocası bindi, arkasında "sürücü adayı" yazan bi ceket giydirip trafiğe çıkardılar.Arabayı takip ettim trafik yoğundu biraz ama arabayı takip ettiğim için rahattım.Bi 5 dakika anca sürmüşümdür trafikte, geldiğimizde kaldın dediler, kaskın vizörünü indirmemişim açık kalmış çok gergin görünüyomuşum. Meğer şakaymış, geçmişim, şu an sertifikanın çıkmasını bekliyorum hala 2 hafta oldu. Bence büyük hatalar yapmazsanız geçersiniz, tabi sınav komisyonuna da bağlı.