Oo hayırlı olsun. İstediğin şekilde nasip olur inşallah.Bekle beni trident
Bu arada nörüyonuz laaa
Teşekkürler abi umarımOo hayırlı olsun. İstediğin şekilde nasip olur inşallah.
Ne aldın yerine, teşekkürlerHayırlı olsun, sen yokken benim Trident gitti.![]()
Ne aldın yerine, teşekkürler![]()
Banka soycam ya da onlyfans acacam galibahadi bakalim, ehliyeti halletmen iyi olmus. Sira tridentte demek
Hoşgördük teşekkürlerKazasız belasız sürüşler. Efeler ligine hoş geldin.
Teşekkürler, yokluğunda V-Strom kabilesi çok kan kaybetti. Yakında herkes köfte yemek için Triumph'a binecek.Hayırlı olsun eridim![]()
Hahahha çok teşekkür ederimTeşekkürler, yokluğunda V-Strom kabilesi çok kan kaybetti. Yakında herkes köfte yemek için Triumph'a binecek.Tez zamanda gönlündeki Trident'i alabilmen dileklerimle.
![]()
Gotik ablalardan medet umuyorsan zor only fans isiBanka soycam ya da onlyfans acacam galiba![]()
Hoşgeldin.Bekle beni trident
Bu arada nörüyonuz laaa
vstrom kabilesinden bir ben kalıcam galiba. Son mohikan gibi hissettim birden.Teşekkürler, yokluğunda V-Strom kabilesi çok kan kaybetti. Yakında herkes köfte yemek için Triumph'a binecek.Tez zamanda gönlündeki Trident'i alabilmen dileklerimle.
![]()
Eyvahlar olsun, V-Strom'cular da GS'ciler gibi ayrışmış. Düz GS/ ADV GS, V-Strom/Düz-Strom.vstrom kabilesinden bir ben kalıcam galiba. Son mohikan gibi hissettim birden.
Kamyoncu da vstrom sürüyor ama onun motorun adı vstrom sadece, v motor değil.![]()
en iyi kasa vstrom 2015 model v-strom dl650 XT diye iddia ederim ama kanıtlayamam. 2017'den sonra kasa değiştirdiler şeklini bozdular daha da çirkin oldu, benimki en azından sevimli çirkin.Eyvahlar olsun, V-Strom'cular da GS'ciler gibi ayrışmış. Düz GS/ ADV GS, V-Strom/Düz-Strom.![]()
Şahsen ben de çift farlı tasarımı daha çok beğeniyordum. Daha bi albenisi vardı o kasanın. Keza 2016 kasa Tracer 9'da aynı konudan mütevellit çok hoşuma giderdi.en iyi kasa vstrom 2015 model v-strom dl650 XT diye iddia ederim ama kanıtlayamam. 2017'den sonra kasa değiştirdiler şeklini bozdular daha da çirkin oldu, benimki en azından sevimli çirkin.![]()
kardeşimde 2017 model tracer 9 var, şekli çok güzel, sonraki kasalarda şekli bozuldu o heybeti kayboldu. Hala kullanıyor o motoru, değiştirmeye niyeti yok, henüz 30bin km'de zaten.Şahsen ben de çift farlı tasarımı daha çok beğeniyordum. Daha bi albenisi vardı o kasanın. Keza 2016 kasa Tracer 9'da aynı konudan mütevellit çok hoşuma giderdi.
Hoşgördük abi teşekkürlerOoooo kardeşim hoş gelmişsin. Hayırlı olsun ehliyet.
Hoşgördük abi zaten kiloluyum boya göreHoşgeldin.
Ehliyetin hayırlı olsun.
Trident'i al da baharda sezon açılınca köfte turuna gel. Daha güçlü motor alacağına göre bir kaç kilo daha alabilirsin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
vstrom kabilesinden bir ben kalıcam galiba. Son mohikan gibi hissettim birden.
Kamyoncu da vstrom sürüyor ama onun motorun adı vstrom sadece, v motor değil.![]()