Trident'e Veda, 765'e Merhaba

Motosikleti
Honda Forza 250 / Triumph Street Triple 765 RS
Herkese Merhaba,

Bugün ani bir operasyon ile Trident'imi satıp, sayın @73845 'in Street Triple'ını almış bulunmaktayım.
Kendisi 765 için açtığı konuda böyle bir mesaj yazmıştı, hayat işte denemek nasip oldu. 😁
Hocam ayni set up bende de var:) cik bakalim yola 30 km sonra neler oluyor :)

Şimdilik yolumuza 765 ile devam ediyoruz, ileri de hayat ne getirir bilinmez. Yaşayıp göreceğiz.

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
Hayirli olsun. Canakkalede denk gelememistik ST'ye.

Motosikleti
cbf 150
triden pitbulla benziyor çok seviyorum o motoru, speed triple pardon street triple acayip güzel motor.

Sarı renklisi vardı v stromdan evel çok baktım ona. Güle güle kullan.

Motosikleti
Honda Forza 250 / Triumph Street Triple 765 RS
Motosikleti
Crf250 L - Wave 110i - Crypton S - CB125F
Hayırlı olsun. Güle güle kullanın.

Motosikleti
Çükü Olanın Dükü Olur.
Hayırlı olsun.
Farları en pis bakan makinalardan.
Kıllanan Adam gibi bakıyor.
lmhj3h1.jpg

Motosikleti
Triumph Street Triple RS, Yamaha Tracer 9 GT+
Herkese Merhaba,

Bugün ani bir operasyon ile Trident'imi satıp, sayın @73845 'in Street Triple'ını almış bulunmaktayım.
Kendisi 765 için açtığı konuda böyle bir mesaj yazmıştı, hayat işte denemek nasip oldu. 😁

Şimdilik yolumuza 765 ile devam ediyoruz, ileri de hayat ne getirir bilinmez. Yaşayıp göreceğiz.
Herkese Merhaba,

@John Gotti kazasız belasız bin. Seninkide güzel armut piş oldu :))

Kısa zamanda bir tekirdağ falan yapalım. Sana gitmesine ayrıca sevindim. Bende tracer ile bir süre beraberim. Pikes peak yada v4 e kavuşana kadar devam.

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Su yasima ragmen beni heyecanlandiran , kalp atis hizimi 120 lere zorlayan, üzerine ciktigimda yasimi ve hocaligimi unutup kahkahalar atarak acimasizca kirbaclayacagim yagane makinaya sahip olmussunuz.

Cok kiskandimm

Hayirli olsun 🧿🧿🧿🧿🧿🧿, keyifle ve güvenle kullanin.

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
güle güle kullanın, buda 3 silindirmiş, benim düldülün beygiri daha fazla ama 0-100 performansı daha düşük, sevdiğim tarz bir motor olsa bende kıskanırdım, kıskanmaya çalıştım biraz ama olmadı :)

bugün işe giderken önümde kalın tekerli bir motor gördüm, düzlükte şunu bir tokatlayayım dedim ama yetişemedim, üzüldüm biraz.. fazla geride kalmadım ama geçemedim de..

Triumplar hepsi mi 3 silindir?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar