A ehliyetini aldım şimdi sıra tridentte

Ged

Motosikleti
Forza 250, Tiger Sport 660
😂hadi bakalim, ehliyeti halletmen iyi olmus. Sira tridentte demek

Motosikleti
Triumph Trident 660
Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Bekle beni trident 🤘
Bu arada nörüyonuz laaa
Hoşgeldin.
Ehliyetin hayırlı olsun.
Trident'i al da baharda sezon açılınca köfte turuna gel. Daha güçlü motor alacağına göre bir kaç kilo daha alabilirsin. :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Teşekkürler, yokluğunda V-Strom kabilesi çok kan kaybetti. Yakında herkes köfte yemek için Triumph'a binecek. 😁 Tez zamanda gönlündeki Trident'i alabilmen dileklerimle. 🤘🏼
vstrom kabilesinden bir ben kalıcam galiba. Son mohikan gibi hissettim birden. ;)
Kamyoncu da vstrom sürüyor ama onun motorun adı vstrom sadece, v motor değil. :)

Motosikleti
Honda Forza 250 / Triumph Street Triple 765 RS
vstrom kabilesinden bir ben kalıcam galiba. Son mohikan gibi hissettim birden. ;)
Kamyoncu da vstrom sürüyor ama onun motorun adı vstrom sadece, v motor değil. :)
Eyvahlar olsun, V-Strom'cular da GS'ciler gibi ayrışmış. Düz GS/ ADV GS, V-Strom/Düz-Strom. 🤣

Motosikleti
Eyvahlar olsun, V-Strom'cular da GS'ciler gibi ayrışmış. Düz GS/ ADV GS, V-Strom/Düz-Strom. 🤣
en iyi kasa vstrom 2015 model v-strom dl650 XT diye iddia ederim ama kanıtlayamam. 2017'den sonra kasa değiştirdiler şeklini bozdular daha da çirkin oldu, benimki en azından sevimli çirkin. :)

Motosikleti
Honda Forza 250 / Triumph Street Triple 765 RS
en iyi kasa vstrom 2015 model v-strom dl650 XT diye iddia ederim ama kanıtlayamam. 2017'den sonra kasa değiştirdiler şeklini bozdular daha da çirkin oldu, benimki en azından sevimli çirkin. :)
Şahsen ben de çift farlı tasarımı daha çok beğeniyordum. Daha bi albenisi vardı o kasanın. Keza 2016 kasa Tracer 9'da aynı konudan mütevellit çok hoşuma giderdi.

Motosikleti
Şahsen ben de çift farlı tasarımı daha çok beğeniyordum. Daha bi albenisi vardı o kasanın. Keza 2016 kasa Tracer 9'da aynı konudan mütevellit çok hoşuma giderdi.
kardeşimde 2017 model tracer 9 var, şekli çok güzel, sonraki kasalarda şekli bozuldu o heybeti kayboldu. Hala kullanıyor o motoru, değiştirmeye niyeti yok, henüz 30bin km'de zaten.

Motosikleti
Triumph Trident 660
Ooooo kardeşim hoş gelmişsin. Hayırlı olsun ehliyet.
Hoşgördük abi teşekkürler 😄

Hoşgeldin.
Ehliyetin hayırlı olsun.
Trident'i al da baharda sezon açılınca köfte turuna gel. Daha güçlü motor alacağına göre bir kaç kilo daha alabilirsin. :)

Hoşgördük abi zaten kiloluyum boya göre 😁

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar