93luyum daha ne kadar beklicem

geçermi 2 yıl bea :salut::) ben sonuçların açıklanmasını bekliyorum nasıl zor seni hiç düşünemiyorum ama zamanla geçer gider döner bakarsın nede çabuk olmuş bitmiş ben doğru düzgün liseye girsem gerisi boş diyodum şimdi lise sonuncu sınıftayım üniversiteyi bekliyorum

bir zamanlar bende yazardım bu sitede böyle :D yaşlandık bee! ilk mesajlarımı aratabilirsiniz.ne kadar çocukça ve gereksiz. ama yinede mantıklıymışım :p zaman çabuk geçiyor. kayıt tarihine bak. bide ondan 1 sene once misafir olarak yazıyordum.misafir diye cıkıyodu :D

bekle bende 93 lüyüm ama bekliyom elbet o gün gelcek ve ehliyet bizim olcak

sadece 2 sene neki

beklemene gerek yok hemen bu ay kursa yazılbilirsin. peki nasıl diceksin:silent:

mahkeme yolu ile yaşını büyültebilirsin. :queen:

:silent:Küçüğüm sen duvarına her geçen gün için bir çizik at.Başla şafak saymaya,sayılı gün çabuk geçer....

1993 doğumluyum daha ne kadar beklicem ehliyet için abiler

bende 93 lüyüm dostum sık dişini

Asıl senin yanlışın var A1 49cc ye kadar motorlu bisiklet kullanabilmekte.

o 125cc olayıda hala kagıt üzerinde.

Arkadaşa gelince.

ben 91 doumluyum sınava girdim artık sonucları beklıorum ama butun yaz sadece 2 gün gec dogmam nedeni ile temmuzda sınava giremedim.

Sende sık dişini elbet alıcaksın :queen:

geçermi 2 yıl bea :salut::) ben sonuçların açıklanmasını bekliyorum nasıl zor seni hiç düşünemiyorum ama zamanla geçer gider döner bakarsın nede çabuk olmuş bitmiş ben doğru düzgün liseye girsem gerisi boş diyodum şimdi lise sonuncu sınıftayım üniversiteyi bekliyorum

bekle bende 93 lüyüm ama bekliyom elbet o gün gelcek ve ehliyet bizim olcak

sadece 2 sene neki

bende 92 liyim mecburen bekliyoruz kesin ilk 10 un içindeyim:p

ben 93 lüyüm 2 sene daha var:salut:

Vay anasını, yaşlanmışız :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

ohhhhhh be siteden kendimden daha küçük bulamıyordum 17-09-1992 :mrgreen: şimdi ehliyetten dert yanan iki arkadaşım var onlarda daha yeni üyeler:cherry: banada bu 17 eylüldde tam 1 sene kalmış olacak bende dha çok bekleyeceğim :mrgreen:

bende varım ehliyet bekleyen 21-07-1992:queen:

Ben ehliyeti 10 kasım 1993 de senin doğduğun zamanlarda almıştım... Sabret güzel kardeşim sabrın sonu selamet :)

hayat 18'e kadar çok yavaş geçiyor ama 18 den sonra su gibi (bir abim söyledi)

Beklemek hiçbir zaman bitmez. Yaşın dolar kursa yazılırsın kurs bitmez , sınav biter açıklanmasını beklersin o biter direksiyon sınavını beklersin (benim gibi) sonra ehliyeti alırsın sonra motor ile ilgili beklentiler başlar daha büyük falan gibi .

Beklemek hep vardır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar