9 mayıs GÜRKAY'ın Doğum günü...

bu gün GÜRKAY kardeşiminde doğum günü , daha nice sağlıklı huzurlu ,ailen ve sevdiklerin ile beraber uzun yıılar geçirmen dileği ile kardeşim :rendeer: :rendeer: :rendeer:

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
nice mutlu senelere dogum günün kutlu olsun

:rendeer: dogum günün kutlu olsun Gürkay abi.
ve bugün dogan bütün arkadasların dogum günü kutlu olsun nice seneler görünüz saglıklı ve mutlu sevdiklerinizle

sevgili kadim dostum (lodos)abim yol arkadaşım fikir adamı ve manisa mt'nin değerli kurucularından SERKAN abim bana bu topiği açtığın için çok teşekkür ederim benim için büyük süpriz oldu sagol.:cat:

benim gibi bu gün dogan herkezin doğum günü kutlu olsun

ayrıca bana doğum günü mesajı atan atmayan herkeze şimdiden çok teşekkür ederim.tüm motosiklet.net ailesine sevgi ve saygılarımla. İYİKİ VARSINIZ:rendeer:

doğum günün kutlu olsunnn gürkayy abiiiii

nice mutlu yıllarraa:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer:

doğum günün kutlu olsun mutlu ol senelerce.........:cat:

nice yaşlara gürkay.. dilediğin bütün güzelliklerin bu yaşında olması dileğiyle.. Nice yıllara...

prazdravlayu ..tvayih den rajdenya..:)..(dogum gununu kutlarim..)ruscadir..:)

Ehhh benim eşşek kafam 2 oldu bu nasıl kaçırdım yaa abi kalabalığa denk geldi kutlamayı unuttuk :pr: :pale: Mutlu, huzurlu, sağlıklı ve bol benzinli :) nice yıllara.. (göksu & umut)

doğum günün kutlu olsun, yaşadığın her yılın bir öncekinden daha güzel geçmesi dileğiyle :)

HEYYYYTTTT beeee seneler ne cabuk geciyor, Manisalilar da yaslaniyor hehehehe... Gurkay dogum gunun kutlu olsun ve her zaman sevdiklerinle yaslanmani dilerim...:rendeer:

tanismaktan, muhabbet etmekten cok keyif aldigim insanlardan birisin, en onemlisi harbisin...

doğum günün kutlu olsun gürkayyy
keşke bi pasta olayına girseydik dün yaa
basmadı kafalar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar