Bana bi xmax 250 falan lazım.
Sayın bay ve bayanlar, overlok makinesi ayağınıza geldi. Adam R6'yla bir günde, çok yorulusam iki günde 1600km yapacağım diyor, naked sahipleri gelmiş "yabarsın ya, n'olcak, bak ben bir günde şu kadar kilometre yaptım" diyor. Forum bazen tavsiye almak için çok tehlikeli bir mekan. Gönderdiğim videoda tam da bundan bahsediliyor, "SS'i bırakıp naked'la yola çıkın çkıyorsanız" diyerekten.
Sonradan gurme: bunu yapan arkadaşlar zamanında SS ile yapmışlarsa saygılarımı sunar, boyun fıtıklarına selam ederim.
Haklısın o açıdan düşünmemiştim. Şimdi tekrar baktımda arkadaşın biri 125 cc diper R6 racing motoru var. 125 likle gitse sıkıntılı olur, uzun sürer. R6 da çok yorucu ve riskli olabilir.
Sana Nc750 lazim...
Az yakar,uysaldir,her yola gider,şehir içi şehir dışı uygun,bakimi işletme maliyeti cebi üzmez.kisaca efsane kasa honda civic otomobilin,iki tekerlisi gibi düşün.
Yemlediğin kadar gider..
Sana Nc750 lazim...
Az yakar,uysaldir,her yola gider,şehir içi şehir dışı uygun,bakimi işletme maliyeti cebi üzmez.kisaca efsane kasa honda civic otomobilin,iki tekerlisi gibi düşün.
Yemlediğin kadar gider..
800 km r6 kullanırsan basur olursunayrıca ses için sünger tipi kulak tıkacı kullan ses keser ağrı yapmaz :cat:
dostum bana kalırsa sen motorla yol yapmak istiyorsun
r6 ile 1600 km yol yapacaksın, benzine vereceğin para ile otobüsle gelirsin, 1 günlüğüne 100-110 tl arası bir araba kiralar işlerini halleder memleketine dönersin.
bu arada antalya'da hava normal aşırı sıcak yok.
temmuz ve ağustos ayları evet sıkıntılı...
Sana Nc750 lazim...
Yemlediğin kadar gider..
nerden geldıgını yazmamıssın.ankara antalya en yakın yol afyon uzerıdır.konya uzerı gıdersen antalyanın dogusuna yakın yerelere gıdecksen yanı sıde alanya manavgat gıbı oralar ıcın gecerlıdır.antalyanın batısına yanı kaş fınıke kalkan o tarafa gıdeceksın yol degısır burdur tefennı cavdır sogut seydıkemer kalkan kaş fınıke olur.dedıgım gıbı eger dırek antalyanın ıcıne gıdeceksen ankara afyon uzerı en mantıklı kısa oz yoldur.mesala ben yarın kaşa gıdecgım 250cc maxscooterım var ankaradakı evımden kaşdakı evım arası 670km gozum yemedı otobusle gıdıp gelecegım.cesaret ısı.taktır senın
Sayın bay ve bayanlar, overlok makinesi ayağınıza geldi. Adam R6'yla bir günde, çok yorulusam iki günde 1600km yapacağım diyor, naked sahipleri gelmiş "yabarsın ya, n'olcak, bak ben bir günde şu kadar kilometre yaptım" diyor. Forum bazen tavsiye almak için çok tehlikeli bir mekan. Gönderdiğim videoda tam da bundan bahsediliyor, "SS'i bırakıp naked'la yola çıkın çkıyorsanız" diyerekten.
Sonradan gurme: bunu yapan arkadaşlar zamanında SS ile yapmışlarsa saygılarımı sunar, boyun fıtıklarına selam ederim.
Sonucu merak ediyorum![]()
Hevesinizi kırmamak adına yazmadım ama her iki motosiklet de hiç uygun değil o yola bence.