Arkadaşlar boyanan yer artık yok Ben yağmur çamur demeden kullandığım için boya daha fazla dayanamadı ve manifolda en yakın yerden atmaya başladı. Daha kaliteli bir boya bulmak lazım çünkü alt taraflarda hiç bi sorun yoktu sadece sorun manifolda çok yakın yerlerde... Bende en ince zımparayla boyayı baya bi uğraşarak kazıdım. Beyazlamıştı ama kullana kullana yine sarardı. Kendini ispatlamış bir boya bulursam tekrar boyayacağım
Daha evvel bende düşünmüştüm, Macota 800 derecenin verdiği şu sonuçtan sonra vazgeçmiştim:
http://www.motosiklet.net/forum/mt-atolye-teknik-servis/41882-gsr-600-egzoz-boyama.html
würth ün ısıya dayanıklı boyasını kullanın, 4-5 farklı boya kullanıp en sağlamının bu olduğuna karar verdim:wiinkk:
Sanırım boyayalı bir 500 km oldu, Pazar günü 90+90 km yol yaptım, halen bir bozulma yok aynen duruyor.
mrb..arkadaşalr...siteye yeni üye oldum ...güzel forum muhabbetleri dilerim ayrıca şu ısıya duyarlı boyanın sonuçlarını dört gözle bekliyorum
Sanırım boyayalı bir 500 km oldu, Pazar günü 90+90 km yol yaptım, halen bir bozulma yok aynen duruyor.
Beşyüzün üstüne bir yediyüz daha yaptım özellikle ön tekere dönük tarafta boyanın eseri kalmadı, bir süredir yağmur çamur biniyorum onunda etkisi vardır tabi.