evvetttttttttttttt arkadaşlar hepinize sıcacık bir günaydın bendeeeeeeeeeen :queen: lafı fala uzatmadan hemen sölim.resimlerimiz süper amma velakin bir de karanlık olmasa...hani bide benim bir de bir resmim eksik,onu özenle çekilmiştir,motorcumla birlikte

ale:
neyse gece süperdi,yemekler güzeldi,dostluklarda harikaydı.gerçi benim 3 arkadaşım yer sıkışıklığı dolayısıyla katılamadı ama grubumuzun bu şekildeki bağlılığına da hayran kaldılar doğrusu.. :cat:
valla sizden sonra eve falan dedim ama şeytan kanıma girdi gece fenere uğradık bikaç arkadaşla..bir trafik bir kalabalık ama içimizi ısıtmaya engel olmadı..
gelelim BOWLİNG'e..Masada da belirtiğim gibi Ramaan ayı bitiminden sonraki İLK HAFTA bu organizasyonu düşünüyorum.Yani Kasım ayının ilk haftsonu.Neden derseniz de ,iftar muhabbetlerimiz olduğu için katılımın az olacağı düşüncesindeyim.Ha derseniz ki bir cumartesi veya pazar İFTAR+BOWLİNG yapalım oda uyar tabi..Amma velakin ben bu olayı fazla sıkıştırmama tarafında olmakla beraber,Kasım ayının ilk haftası yapalım derim.Sizin fikirlerinizi de bekliyorum tabi.. :cat: