8 ASKERİMİZ SERBEST (Son Dakika)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çok karışık duygulara sevkediyor bu konu insanı.
hükümet askeri operasyon yapmamak ile iyi bir iş yaptı fakat en azından ekonomik olarak bir yaptırım başlatsa idi en azından bu kadar çaresiz ve rezil hessetmemizi sağlamazdı.
Amerikanın icazetinden, itin köpeğin havlamasından gına geldi.
hak ettiğimiz gibi yönetiliyoruz. kimse orasını burasını oynatmasın. elinde bayrak sokakta gezmekle memlekete sahip çıkılmıyor.

Buyrun bu 8 askerin esirkenki konuşmaları

[YT]PFWfKMZFbUc[/YT]

Buda askerlerimiz teslim edilirkenki merasim baş konuklar tabiki DTP milletvekilleri hani bizim vatandaşlarımızın seçtiği hani bizim vergilerimizle milyarlarca maaş alan hani bi tanesinin kocası dagda terorist olan miletvekilleri

[YT]_j1feCpGQvs[/YT]

Youtube dan Alıntıdır Sorumluluk PKK propagandası yapılmasına ızın veren YOUtube undur....

Son düzenleme:
bu ne kepazelıktır arkadaşlar.bide çıkıp terörislere gerilla deyip arkadaşça yaklaştılar diyolar.ulan hiç mi utanma arlanma yok sizde 12 arkadaşınız şehit olmuş hala konuşuyosunuz.bu işte bir bit yeniği var kanımca neden hep bu doğu kökenli arkadaşlar esir düşüyo yada çoğunluğu öyle anlamış değilim.niye bi karadenizden egeden marmaradan içanadoludan çoğunlukta değil.bunlar düşünülmesi gereken şeyler benim sezgilerim beni yanıltmıyosa burda bir ihanet sözkonusu.herkez ayağını denk alsın derim ben.bu iş böyle gitmez.hakkımızda hayırlısı olsun derim ben.hepinize iyi günler

Serzenişini anlıyorum ama burda kimseyi hedef göstermemek gerek tamam konuşanların hepsi doğu illerinden vatandaşlarımız ama genelleme yapmak cok yanlış olur tekrar diyorum ki hıc bı zaman genelleme yapmıyalım.

Ama su gunlerde haberlerde cıkıyo bılıyorsunuz sorustrma acıldı Askerlerın ıcınden bazılarınn teror orgutu sempatızanı oldugu ve haber sızdırdıgı ıle ılgılı haberler cıkyıor kesın olmamakla bırlıkte tabıkı arastırıyor ama görünen köyde kılavuz istemiyo

Son düzenleme:
Vİdeoları izledim ve üzüldüm yazık yazık 4-5 tane cahil askeri kullanarak propaganda yapıyorlar asıl üzüntüm bu işin içinde o cahil 4 askerimizinde olması...

Orda onlara anlatılan senaryo " Biz aslında özgürlük için mücadele ediyoruz adalet istiyoruz vs.. vs.." Tabi bu sözlerin yanında sıcak çay ve güler yüz ile birleşince o 4 tane askeri birgüzel ikna etmişler. Madem devletten şikayetçisin bölgeye yatırım yapılmayıp ordaki insanların aç sefalet içinde bırakıldıgına inanıuyorsun neden caddelerde hiçbiryeri yıkmadan yakmadan adam gibi gösterini yapmıyorsunda dagda adam öldürüyorsun. Bu gibi durumlar karadenizde'de oldu bir ara çay fındık üreticileri paralarını alamadılar 3-5 gün gösteri yapınca yukardaki devlet büyükleri durumdan tırsıp vatandaşın parasını ödedi. Yani amacın adalet iş özgürlükse bunu uygun şekilde dile getirmen gerekir. Çık sokaga kurallara göre gösterini yap açıklamanı yap. Dağlara çıkıp adam öldürerek ne adalet saglanır ne iş güç sahibi olursun . Bütün bunlar bir yana zamanında dogudaki doktorları mühendisleri ögretmenleri daga kaldırıp örgüte katılmayı kabul etmeyenleri öldürdügü zamanıda biliyorum. Kısaca amaçları adalet özgürlük felan degil tek amaç ülkeyi bölerek kendilerine yeni bir devlet kurmak. işin en ilginç tarafı işe bunlara silah ve para yardımı yapan ülkeler. Yani bizim şu strateji ortağımız.............

Orda 8 tane asker var dikkat edin sadece 4 tanesi videoda var. Peki neden diğerleri yok. Kandırabildikleri sadece 4 tanesi. Digerleri bunların ne mal olduklarını bildikleri için muhtemelen videoda örgütün istedigi gibi konuşmadılar Onun için görüntüleri yayınlanmamıştır.

Son düzenleme:
Vİdeoları izledim ve üzüldüm yazık yazık 4-5 tane cahil askeri kullanarak propaganda yapıyorlar asıl üzüntüm bu işin içinde o cahil 4 askerimizinde olması...

Orda onlara anlatılan senaryo " Biz aslında özgürlük için mücadele ediyoruz adalet istiyoruz vs.. vs.." Tabi bu sözlerin yanında sıcak çay ve güler yüz ile birleşince o 4 tane askeri birgüzel ikna etmişler. Madem devletten şikayetçisin bölgeye yatırım yapılmayıp ordaki insanların aç sefalet içinde bırakıldıgına inanıuyorsun neden caddelerde hiçbiryeri yıkmadan yakmadan adam gibi gösterini yapmıyorsunda dagda adam öldürüyorsun. Bu gibi durumlar karadenizde'de oldu bir ara çay fındık üreticileri paralarını alamadılar 3-5 gün gösteri yapınca yukardaki devlet büyükleri durumdan tırsıp vatandaşın parasını ödedi. Yani amacın adalet iş özgürlükse bunu uygun şekilde dile getirmen gerekir. Çık sokaga kurallara göre gösterini yap açıklamanı yap. Dağlara çıkıp adam öldürerek ne adalet saglanır ne iş güç sahibi olursun . Bütün bunlar bir yana zamanında dogudaki doktorları mühendisleri ögretmenleri daga kaldırıp örgüte katılmayı kabul etmeyenleri öldürdügü zamanıda biliyorum. Kısaca amaçları adalet özgürlük felan degil tek amaç ülkeyi bölerek kendilerine yeni bir devlet kurmak. İşin en ilginç tarafı işe bunlara silah ve para yardımı yapan ülkeler. Yani bizim şu strateji ortagımız.............

Orda 8 tane asker var dikkat edin sadece 4 tanesi videoda var. Peki neden digerleri yok. Kandırabildikleri sadece 4 tanesi. Digerleri bunların ne mal olduklarını bildikleri için muhtemelen videoda örgütün istedigi gibi konuşmadılar Onun için görüntüleri yayınlanmamıştır.

Son derece katılıyorum :cat: ama soyle bısıde bızde cok vurdum duymaz ve sorumsuz ozelıkle yenı genclık bende bu topıc cok onemlı bır konuyo vıdeolarla parmak basmıs ama kımsenın ılgısını cekmıyo ama bırı suraya yok R1 aldım yok Lastık yaktım tektekere kalktım vıdeosu koysa ohhooo yıkılıyodu sımdı topıc 50 tane cevap yazılmıstı ama nerdeeee gecnlerımız gıt gıde sorumsuz bılıncsız duyarsuz bıreyler oluyorlar cogu ünv öğrencısı bosver banane modunda yazık cok yazık. :farao: :pale:

söylediklerinize katılıyorum zaten en büyük tehlikede ülke içinde doüu batı çatışmasının cıkmasıdır.buda ülkeyi kaosa sürükler bölünürüz.ama demek istediğim sadece sorun doğuda yok,yoksulluk açlık fakirlik k.denizde,iç anadoluda egede yokmu sanıyosunuz.türkiyede birilerinin sesi biraz çıktımı gündem orası oluyo.devlet sana öğretmen göndermiş öldürmüşşün yol yapmaya çalışmış iş makinalarını yakmişşın elektirik gelmiş trafoları tahrip etmişşin vs.doğudaki rant hiçbiryerde yok.benim burdan demek istediğim şey gelin hep beraber birlik olalım bu ülkeye bişey olsa geride kalanlar cok rahatmı yaşıcaklarını sanıyo.kimse üç kuruş rant için bu güzelim ülkeyi satmasın.bu güzellikler bir daha geri gelmicek.

bu konuya bizim ülkemizin yaklaşımı yanlış birkere.amerikanın bir kadın askerini hizbullahçılar kaçırdı,ne oldu afganistanda taştaş üstünde kalmadı.israilin iki askerini lübnan kaçırdı ne oldu lübnana anında sorgusuz suhalsiz kuşatma.ıngilterenin 12 askerini iran esir aldı ne oldu,bir hafta içinde geri verdiler.biz ne yaptık olay üzerinden iki hafta geçmiş dtp gidip askerleri alıyo sözde protokol imzalayarak.türkiye cumhuriyetinin milletvekilleri bunlar.arkadaşlar türkiyenin her türlü gücü vardır anında diyarbakırdan beş F16 kaldırırsın erbil uzerinden bi alçak uçuş o binaların camlarını bi indirirsin aşağı.kararlılık yok caydırıcılık yok talabani barzani hala konuşuyo.neymiş amerika ordaymış yerim amerikayı ya.biz ne amerikalar gördük.ülkeyi pinpon topuna çevirdiler yumruğunu masaya vurcak birikleri lazım.

Son düzenleme:
arkadaslar bana bir mail geldi paylaşmak istedim kaçırılan askerlerın kimlikleri

1)RAMAZAN YÜCE: MARDİN DTP GENÇLİK KOLLARI ÜYESİ

2)İRFAN BEYAZ: G ANTEP DTP GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI

3)FUAT BAŞODA: CİHANBEYLİ DTP GENÇLİK KOLLARI ÜYESİ

4)İLHAMİ DEMİR: AĞRI-PATNO DTP GENÇLİK KOLLARI ÜYESİ

5)HALİ TAN: ADANA DTP GENÇLİK KOLLARI ÜYESİ

6)ÖZHAN ŞABANOĞLU: HATAY DTP GENÇLİK KOLLARI ÜYESİ
kalan 2 askerin akıbetini sormayın bende bilmiyorum :cat:

arkadaslar bana bir mail geldi paylaşmak istedim kaçırılan askerlerın kimlikleri

1)RAMAZAN YÜCE: MARDİN DTP GENÇLİK KOLLARI ÜYESİ

2)İRFAN BEYAZ: G ANTEP DTP GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI

3)FUAT BAŞODA: CİHANBEYLİ DTP GENÇLİK KOLLARI ÜYESİ

4)İLHAMİ DEMİR: AĞRI-PATNO DTP GENÇLİK KOLLARI ÜYESİ

5)HALİ TAN: ADANA DTP GENÇLİK KOLLARI ÜYESİ

6)ÖZHAN ŞABANOĞLU: HATAY DTP GENÇLİK KOLLARI ÜYESİ
kalan 2 askerin akıbetini sormayın bende bilmiyorum :cat:

bit yeniği olduğu belliydi adamlar zaten pkk'ymış:farao::farao: bizde bunlara güvenip ewde yatıyoruz

gerçekten yazıklar olsun bu ülke toprakları üzerinde yaşayıpta nankörlük edenlere ekmek yedıgı tezgaha taş atanlara yazıklar olsun :pr:

Ben bi ihtimal söylemek istemedim acaba tehtidlemi söylediler dedim ha burada yazmadım yanlış anlaşılır diye ama sebebi buymuş.. zaten ailelerinin DTP den yardım istemesinden belliymiş...

bu askerler keske geri gelmeselerdi..kalsinlar onlarla zaten,bunlarin adina zimmetli silahlardan bi el bile ates edilmemis buda bilgilerinize..arkadaslar ben bu devletin yerinde olsam cin seddi gibi yaparim oraya 5 metre duvari veririm ceryanida gecsinler kopek soylari o zamanda goreyim..sinirden birsey yapamamazliktan elim ayagim titriyor yaa..ve bide siyasetcisinden tutda askerine kadar kimseninde kilinin kipramadigini gordukcede kahroluyorum ..

bu askerler keske geri gelmeselerdi..kalsinlar onlarla zaten,bunlarin adina zimmetli silahlardan bi el bile ates edilmemis buda bilgilerinize..arkadaslar ben bu devletin yerinde olsam cin seddi gibi yaparim oraya 5 metre duvari veririm ceryanida gecsinler kopek soylari o zamanda goreyim..sinirden birsey yapamamazliktan elim ayagim titriyor yaa..ve bide siyasetcisinden tutda askerine kadar kimseninde kilinin kipramadigini gordukcede kahroluyorum ..

aa olurmu hiç? kundakta bebeği öldürenin, bilerce çocuğu babasız anasız bırakanın bi ton şehit ailesinin evine ateş düşürenin bu ülkeyi bölenin devletin yolladığı öğretmeni doktoru öldürüp kürt halkını cahil sağlıksız işsiz bırakanın sonrada kendi yanına çekenin kısacası itin köpeğin insani hakları var ama suçsuz ölen insanımızın şehidimizin kundaktaki bebemizin insani hakkı yok... nasıl öldürüceksin. ab nin kapısında yatan biziz. ne zaman onlar izin verir o zaman. Amerika bile geldi kaç bin km den ırağı işgal etti sorun yok ama biz 8 km ötedeki ülkemize saldırı yapılan yere giripte terörist öldüremiyoruz.

Siyaset konularına girmeyim diyorum ama bence askeriyenin suçu yok. suç askeriye altımızda kalan bir kurum diyende..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar