8-9 milyara 125lik yamaha alinir mi?

Bana sorarsan alınmaz,
Paran yoksa alınmaz,
Paran varsa alınmaz,
O paraya yamahadan piyano, gitar vs. alırsın, en azından torunlarına mükemmel bir miras bırakır, belki iyi bir virtüöz yetişmesine vesile olur hayır duası alırsın. Konservatuarlarda söyleşide falan seni anlatırlar.
Bunun 100 de birini yaşatamayacak o motor alınmaz.

her zaman sıfır almaya bak bence. Çünkü rodajı nasıl yaptı düştü mü ne gibi değişiklikler yaptı adam motorda bilemezsin. Ama 25.000 km de ikinci el yamaha alan arkadaşımda var karar senin.. en güzeli al sıfır kafan rahat etsin :)

Bence alınmaz ben olsam sıfır bir Bajaj 150-200 alırdım.
Piyasaya gelince ekonomi de "greater fool theory" diye bir teori var , yani kısacası sen bir malı alacak kadar aptalsan o malı senden aynı fiyata veya daha üstüne alacak en az bir aptal daha vardır (Teşbihte hata olmaz :) )

Atiyorum para var alacam simdi bu motor 125 lik topu topu..ilerdeki piyasasi ne olur cc buyutmek istedigimizde 9 milyara alip 2 yil sonra kaca satariz vs vs konusabilirz bu konu uzerine

125 cc ve 9 bin tl bana çok geliyor üzerine biraz daha koyup 250cc alırım

Bende o 2-3 bin liralık dediğin Cg'den var 125'lik yamahaya nal toplatır. Hele yokuşta :cherry: 125'liğin 70'le çıktığı yokuşu benim motorum en az 100km hızla çıkıyor.
Abi yanlış anlama ama şu hız meselesini geçsek? Birazda konfor, yakıt vs. Durumlara bakmalıyız. Ayrıca bi kahve dükkanının önüne hangisini koyarsam daha çok bakarlar acaba diye düşünenlerde yok değil.

Abi yanlış anlama ama şu hız meselesini geçsek? Birazda konfor, yakıt vs. Durumlara bakmalıyız. Ayrıca bi kahve dükkanının önüne hangisini koyarsam daha çok bakarlar acaba diye düşünenlerde yok değil.
koysan ne olacak r125 millet şekle aldanıp 200 yapıyor mu diye soracak hadi uzun uzun açıkla :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar