70 lv battle priest vs 61 lv rogue

eet:) 999 gün yedim 1.5 2 sene falan kaldı. Logosta 78 archer.. 80 yapıp bırakacaktım koxp kullanmayı :p Kısmet olmadı :p
78'e iyi kasmısın , ama 70 lvl üstü koxp kullanmak akıl karı değil aslında ...

senınkı ıyımıs ben 69 olmustum dıezde kosp yaparken gm czye cekmıs benım charı yenı adıyla ronark land e orcların kuleye yatırıp kaldırıodu yatırıp kaldırıodu son gordugumde 67 ıdım :( ve dc oldum baktım banlanmsım .D 30 gun sonra ban acıldı tekrar basladım 70 oldum kospu bıraktım 1 hafta cz yaptım roc cıkarmıstım ıtem almıstım merchant acmıstım geldım dc olmusum abim ınternetı kapadı sandım baktım banlanmısım .D

2 banlanısımdada 1 tane yabancı adam resımlerımı cekmıs sıteye vermıstı :D sitede ünlü oldumm hihi o adamı bulsam ................... hıyarto

bende para kazanırım dıye dusunuodum ama olmuo nedenmı ?
paran oluo gb olarak ytl ıle satarım dııosun sonra bosver yuzuklerımı +9 dex yapım dıosun sonra tekrar paran oluo +1 kekurı yapım dıon sonra yıne paran oluo +2 yapım sonrakı paralarımı satarım dıon sıra gelıo silahlara .D
gm çok hainlik yapmış laa :p
bende hiç öyle bişey olmuyo , para kastıgım charın üzerinde +7/DEX12 Fp set var , chitin bile almıyom :p , elindede dandik horn var .

beleş koxp yok su an , veriyon nakiti alıyon koxpu , megathron , glypodont ,sentedon slotları bana ait , elinde eziq horn var ama seri cs ile 2000-2500 arası gömüyo . bazen 3000 üstü bile vuruyo . bezoar of glypodont ve blood of glypodont ile iyi para kasılıyo :)

len nasıl yok koxp mosp kullanmadıgım halde heryerde bas bas bagırıyorlar beleş koxp kullanıyoz diye oradan biliyorum charım hacklensede sorun deil dersen al sana adres cevrende kullanmak isteyen olursa www.exbilgi.com bu koxp hilaladam lamerinin koxpu içinde binbir türlü trojan var ama dediğim gibi para kasmak için birebir senin kullandıgın heavenfire +65 e kadar koxp kullanmakda sakınca görmüyorum eskiden ban çok nadirdi ama şincik acımıyolar çakıyolar banı 999 gün

töbee knight sapıkları bırakın bu işleri bağımlılık yapıo bu oyun :D bende lise 1 de baslamıstım buna sonra diezde 70 _osmancan_ yaptım banlandım sonra pathosda 71 losmancanl yaptım sattım sonra gırakona gectım nasıl olduysa sıkıldım bıraktım oyunu ama aradan 3 sene gecmıstı bıle lise bitti oyunu bıraktım ,
bbaday abi nıckın tanıdık geldı sanki yav bizim burdada bayagı var cyperde oynayan
Siskatil2 vardı warrıor bı ara human kralı oldu patheon var
sonracıgıma creusa mı ne var 80 prıest
ben oynarken mıllet bana dıodu sımdı bende size diyim bırakın bu boş oyunlarıı :D

ben bu oyuna 2005 de başladım 2006 başında bıraktım daha dogrusu charımı sattım lvl sınırı 70 iken 70 lvl de satmıştım iyide para aldım geçtiğimiz kış benden gb isteyen çocuklar oldu öğrenmişler eskiden oynadığımı bendede 69 lvl bi char daha vardi onu 1 ay kastim ve bu lvle getirdim son 4 aydir filanda sadece char pazarda bifrpst saatiharicinde charla ilgilenmiyorum arada bakıyorum dcolmuşsa sokup yeniden pazar kuruyorum bahsettiğin nickleri tanımıyorum dediğim gibi oyunla pek alakam yok zaten artık oyun sıkıyoda eskisi gibi değil

oyunu oynatan arkadaşlıktı o arkadaşlar hep bırakmış all chat,shout ve ozelmesaj kapalı geziyorum oyuna girinceilk onları kapatıyorum yaş ortalaması çok düşmüş yabancıların clanındayım kimse kimseye karışmıyor 100k np verdim clana artık bozulana kadar kalırım royal yapacaklarmış kışa devam edersem uzun pelerin olur:p

Son düzenleme:
len nasıl yok koxp mosp kullanmadıgım halde heryerde bas bas bagırıyorlar beleş koxp kullanıyoz diye oradan biliyorum charım hacklensede sorun deil dersen al sana adres cevrende kullanmak isteyen olursa www.exbilgi.com bu koxp hilaladam lamerinin koxpu içinde binbir türlü trojan var ama dediğim gibi para kasmak için birebir senin kullandıgın heavenfire +65 e kadar koxp kullanmakda sakınca görmüyorum eskiden ban çok nadirdi ama şincik acımıyolar çakıyolar banı 999 gün

lenn exbilgi'yi bilmeyenmi var :queen: 1526 versiyon için koxp çıktı uzun bir aradan sonra, ama çıkan koxpta çok sorunluydu. 3lü ve 5li atmıyodu .skill kayıt problemi vardı . ancak kutu toplamaya yarıyordu . şimdi versiyon 1527 ve HeavenFire'dan başka koxp yok . eger beleş koxp bulursan adres at bana :wiinkk: . bir zamanlar ko2le koxp vardı ama adamlar artık koxp yapmıyolar . ko2le kullanırken hiçbir charım soyulmamıştı . keşke yeniden yapsalar , hem 8li ok kullanabiliyo olcaz ko2le çıkarsa :)

ben tekrar başladığımda duyuyordum ko2 leyi aman en guzeli 2005 yılında kullandığımız kosp idi yalan gelecek ama tam 1 gün boyunca eslandda harp slotunu kapattığımı bilirim mana potu heal potu ve arrowu ve wolfu otomatik bittikce hostesden cekiyordu re.. derdi yok yani crimson filan çekerlerdi o zamanlar sen atak yapmayınca yanında kanat çırpar çırpar slotlarına geri dönerlerdi özledim kosplu zamanlarımı :salut:

78'e iyi kasmısın , ama 70 lvl üstü koxp kullanmak akıl karı değil aslında ...

gm çok hainlik yapmış laa :p
bende hiç öyle bişey olmuyo , para kastıgım charın üzerinde +7/DEX12 Fp set var , chitin bile almıyom :p , elindede dandik horn var .

aslına bakarsan heavenfire için bi geyik dönüyordu.Paralı olduğu için k2network el altından satıyor,yeni patchlere hemen cevap veriyor ve o yüzden karışmıyorlar şeklinde:p Bende yedim. Zaten full 7x bugtaydım..7x24 çok bi zamanımı almadı..Ama banlanınca soğudum:p

ne oynardım be ultima onlie............ nebula servgerinda Gm Tamer' dim Nightmer tame etmeye giderdim vay annasını awwwww

bugun senı pek bi msj sayısını artırmaya yonelık kişilik olarak gördüm:p ama konu dışında msj sayısı artmıyo artis msjdan sayılmıo :queen:

Biliorum :p Sana sardım bugün :p mesajla sayıyla alakası yok :p

ben tekrar başladığımda duyuyordum ko2 leyi aman en guzeli 2005 yılında kullandığımız kosp idi yalan gelecek ama tam 1 gün boyunca eslandda harp slotunu kapattığımı bilirim mana potu heal potu ve arrowu ve wolfu otomatik bittikce hostesden cekiyordu re.. derdi yok yani crimson filan çekerlerdi o zamanlar sen atak yapmayınca yanında kanat çırpar çırpar slotlarına geri dönerlerdi özledim kosplu zamanlarımı :salut:
artık daha kolayı var item çekmenin . Letter ile gönderilen itemler gerektiğinde letter'dan çekiliyo . yeni bi bug var şimdi , çok işe yarıyo . karakterinle oyuna giriyosun ve koxp kurcağın slota gidiyosun , atak y apmaya başlamadan oyundan çıkıyosun ve yine koxp ile giriş yapıosun ama 2. giriş yaptıgında charı hiçbi yöne oynatmaman lazım . oynatmadıgın surece yanına troll king bile gelse sana bişey yapmıy . zaten koxptan atak sağlık limitinide ayarladınmı güvenli güvenli kasarsın :wiinkk: . slotu alsınlar die troll tarzı yaratık çekerlerdi , ama yaratık bana vurmayınca delirirlerdi :queen:
aslına bakarsan heavenfire için bi geyik dönüyordu.Paralı olduğu için k2network el altından satıyor,yeni patchlere hemen cevap veriyor ve o yüzden karışmıyorlar şeklinde:p Bende yedim. Zaten full 7x bugtaydım..7x24 çok bi zamanımı almadı..Ama banlanınca soğudum:p
Hakkatten ne zaman patch geliyo , anında koxp çıkıyo , sanki patch'ten önce koxp hazırmış gibime geliyo :) .
ahh be ne zamanlardı 7'li ex bug , keşke yine olsa :p

artık daha kolayı var item çekmenin . Letter ile gönderilen itemler gerektiğinde letter'dan çekiliyo . yeni bi bug var şimdi , çok işe yarıyo . karakterinle oyuna giriyosun ve koxp kurcağın slota gidiyosun , atak y apmaya başlamadan oyundan çıkıyosun ve yine koxp ile giriş yapıosun ama 2. giriş yaptıgında charı hiçbi yöne oynatmaman lazım . oynatmadıgın surece yanına troll king bile gelse sana bişey yapmıy . zaten koxptan atak sağlık limitinide ayarladınmı güvenli güvenli kasarsın :wiinkk: . slotu alsınlar die troll tarzı yaratık çekerlerdi , ama yaratık bana vurmayınca delirirlerdi :queen:

Hakkatten ne zaman patch geliyo , anında koxp çıkıyo , sanki patch'ten önce koxp hazırmış gibime geliyo :) .

ben o zamanların playeriyim :p Şimdi banlanmayacağım garanti bi koxpum olsa kasmam..Ölüm geliyor yahu :p Bugsuz bir hiçim :p

oh kaynaştınız hemen...olm ne diyonuz ya...merakda etmiyom değil oyunu...ama cafede bebeler oynuyo hep nedense...:queen:

ben o zamanların playeriyim :p Şimdi banlanmayacağım garanti bi koxpum olsa kasmam..Ölüm geliyor yahu :p Bugsuz bir hiçim :p
sende çok şey istiyon yaw :p
oh kaynaştınız hemen...olm ne diyonuz ya...merakda etmiyom değil oyunu...ama cafede bebeler oynuyo hep nedense...:queen:
hee kanka napcaz, sen bana yandaş olmuyon , bende satarım böle seni bi çırpıda :cherry:
ben o oyundan para kazanıom metehan :queen:
sen hangi serverda gb satıyon
abi sıkmıyomu o oyun...sonsuzlukta sürekli bişeyi öldürmenin sonu ne...:pale:

istersen canlısına geçelim , ilk denek olarakta sen , ne dersin ?? :queen:

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797

la mete ne diyor bunlar sen anlamışsındır :p

dfx extreme oynarım. maksat namımız yürüsün, yürüdü de :bounce:

Pathosta 5 gb satılır :queen: tanesı 15m O da mt ye ındırımlı halı :queen: cok eskıden oynadıgım bı oyundu ama sımdı arada sırada gırıyorum bazen ınsanın bos bos otorunca canı sıkılıyor ve oynuyor Acil 5 gb satılır 75 ytl ye come go go (:)

Pathosta 5 gb satılır :queen: tanesı 15m O da mt ye ındırımlı halı :queen: cok eskıden oynadıgım bı oyundu ama sımdı arada sırada gırıyorum bazen ınsanın bos bos otorunca canı sıkılıyor ve oynuyor Acil 5 gb satılır 75 ytl ye come go go (:)

way hibinyo way , benden istiyo 5 ytl'ye , elaleme satıyo 15 ytl'ye :queen:

Yok abı sen ver ben satmıcam daha :queen::queen::queen: Yazmaz olaydım :queen: :mrgreen:

smirnouf ben satmıyom gb kardesım oynatıyom cocukları ınternet cafem var :queen:

bişi dicem x-trap viruslu dıyor oyuna gırılmıyor neden? sız gırıyormusunuz suan? eger gırıyorsanız bana x-trapı bı msnden atıversenız?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar