Abi ole dıo onun ıcın oyuna gırerken vurus proqramını kapatcan yada skıp dıcen yoksa vurus fılan yok 
kapadım skıp dedım yemedı a. ...gene deneyım ben en ıyısı
r:
Virüs var keylog var diye defalarca tartışıldı yazıldı çizildi.. Ama ben ne koxpun nede knightonlinenin temiz masum bir olay olduğuna inanmıyorum
oyun su an sorunsuz ...smirnouf ben satmıyom gb kardesım oynatıyom cocukları ınternet cafem var :queen:
bişi dicem x-trap viruslu dıyor oyuna gırılmıyor neden? sız gırıyormusunuz suan? eger gırıyorsanız bana x-trapı bı msnden atıversenız?
durumu açıklamış selçuk :wiinkk:Abi ole dıo onun ıcın oyuna gırerken vurus proqramını kapatcan yada skıp dıcen yoksa vurus fılan yok![]()
piyasa tamamen beleş koxpun çıkmasına bağlı , beleş koxp çıksın ardındanda fiyatlar tavan , gb fiyatları düşer :wiinkk:Abi bu nalet oyuna 2000 yılında ılk tanıstım ve 2005 tıcaretıne basladım :queen::queen: bu zmn kadar 1400 gaymelık kazancım var ama 1200 ytl harcadım sana oyle dıyımoynamam bana kar kaldı anla kazandıgımı yatırdım ettım aynı borsa gıbı oyun gb ler bı ara 1 mılıyondu bı ara 20 cıktı o zmn 40 tane aldım 1 hafta pıyasa bı dustu gb yıne 1 m oldu sonra pahalandı ettı zarara sattık yanı 200 gayme karım var ama bıdaha tıcaret yapmam gozum korkuo :queen::queen: Bu oyunda pıyasayı cok ıyı bılıyorum dıen bırısını bılırsen gonder aklını alıyım :queen::queen::queen: Hıc bellı olmuo anlıycagın .
SImdı ole eskısı gıbı delısı deılım delı dıe bakmayın bana :queen::queen: :mrgreen: yılda bı gırerım
8 yılda bı olay olmadı yanı ne vurus oldu nede bıse oldu sapasaglam oyun yaf :queen::queen:
Vurus proqramı ney abı senın ? kasper skymı ?
Abi bu nalet oyuna 2000 yılında ılk tanıstım ve 2005 tıcaretıne basladım :queen::queen: bu zmn kadar 1400 gaymelık kazancım var ama 1200 ytl harcadım sana oyle dıyımoynamam bana kar kaldı anla kazandıgımı yatırdım ettım aynı borsa gıbı oyun gb ler bı ara 1 mılıyondu bı ara 20 cıktı o zmn 40 tane aldım 1 hafta pıyasa bı dustu gb yıne 1 m oldu sonra pahalandı ettı zarara sattık yanı 200 gayme karım var ama bıdaha tıcaret yapmam gozum korkuo :queen::queen: Bu oyunda pıyasayı cok ıyı bılıyorum dıen bırısını bılırsen gonder aklını alıyım :queen::queen::queen: Hıc bellı olmuo anlıycagın .
SImdı ole eskısı gıbı delısı deılım delı dıe bakmayın bana :queen::queen: :mrgreen: yılda bı gırerım
8 yılda bı olay olmadı yanı ne vurus oldu nede bıse oldu sapasaglam oyun yaf :queen::queen:
oyun su an sorunsuz ...
durumu açıklamış selçuk :wiinkk:
piyasa tamamen beleş koxpun çıkmasına bağlı , beleş koxp çıksın ardındanda fiyatlar tavan , gb fiyatları düşer :wiinkk:
abi zaten cafelerde knight yasaklanmadımı ?kardeşlerim tşkler konustugumuz gibi gene yemedı oynamasın cocuklar napalım![]()
selcuk ,akşamki reset olağan resetlerden, fazla bişey yaptıklarını zannettmiyom. ayrıca Xtrap problemi tamamen pc ile ilgili bi sorunDun aksam reset atıldı oyun duzeldımı ? ınsallah musterı kaybın olmaz.
Yaw tekrar başlamayı düşünüyorum.Aynı serverda bi kaç kişi bulabilirsem başlarım.Smir ve erhan bide selcuk.Nerde oynuosunuz lvller ne ?
Yaw tekrar başlamayı düşünüyorum.Aynı serverda bi kaç kişi bulabilirsem başlarım.Smir ve erhan bide selcuk.Nerde oynuosunuz lvller ne ?
abi bende pathostayım , 59 okçu var ,seri counter strike ile kasıyoz ,onla birlikte bide warrior kasıyom 59'a yine
ardream takılıyorsunuz sanırım:silent:
Ardreamdan pek zevk almıyorum..Full kasmak istiyorum.Kasmak içinde Pathos çok eski bir server..Elini sallasan 80e çarparale:
Metin II die bi oyun varmış onu tavsiye ediolar bakalım bi..Olmadı orjinal serverda wow düşünüyorum
ardream takılıyorsunuz sanırım:silent:
Ardreamdan pek zevk almıyorum..Full kasmak istiyorum.Kasmak içinde Pathos çok eski bir server..Elini sallasan 80e çarparale:
Metin II die bi oyun varmış onu tavsiye ediolar bakalım bi..Olmadı orjinal serverda wow düşünüyorum