70 lv battle priest vs 61 lv rogue

Abi ole dıo onun ıcın oyuna gırerken vurus proqramını kapatcan yada skıp dıcen yoksa vurus fılan yok :)

Virüs var keylog var diye defalarca tartışıldı yazıldı çizildi.. Ama ben ne koxpun nede knightonlinenin temiz masum bir olay olduğuna inanmıyorum

kapadım skıp dedım yemedı a. ... :p gene deneyım ben en ıyısı :pr:

Vurus proqramı ney abı senın ? kasper skymı ?

Virüs var keylog var diye defalarca tartışıldı yazıldı çizildi.. Ama ben ne koxpun nede knightonlinenin temiz masum bir olay olduğuna inanmıyorum

Abi bu nalet oyuna 2000 yılında ılk tanıstım ve 2005 tıcaretıne basladım :queen::queen: bu zmn kadar 1400 gaymelık kazancım var ama 1200 ytl harcadım sana oyle dıyım :) oynamam bana kar kaldı anla kazandıgımı yatırdım ettım aynı borsa gıbı oyun gb ler bı ara 1 mılıyondu bı ara 20 cıktı o zmn 40 tane aldım 1 hafta pıyasa bı dustu gb yıne 1 m oldu sonra pahalandı ettı zarara sattık yanı 200 gayme karım var ama bıdaha tıcaret yapmam gozum korkuo :queen::queen: Bu oyunda pıyasayı cok ıyı bılıyorum dıen bırısını bılırsen gonder aklını alıyım :queen::queen::queen: Hıc bellı olmuo anlıycagın .
SImdı ole eskısı gıbı delısı deılım delı dıe bakmayın bana :queen::queen: :mrgreen: yılda bı gırerım :)

8 yılda bı olay olmadı yanı ne vurus oldu nede bıse oldu sapasaglam oyun yaf :queen::queen:

smirnouf ben satmıyom gb kardesım oynatıyom cocukları ınternet cafem var :queen:

bişi dicem x-trap viruslu dıyor oyuna gırılmıyor neden? sız gırıyormusunuz suan? eger gırıyorsanız bana x-trapı bı msnden atıversenız?
oyun su an sorunsuz ...
Abi ole dıo onun ıcın oyuna gırerken vurus proqramını kapatcan yada skıp dıcen yoksa vurus fılan yok :)
durumu açıklamış selçuk :wiinkk:
Abi bu nalet oyuna 2000 yılında ılk tanıstım ve 2005 tıcaretıne basladım :queen::queen: bu zmn kadar 1400 gaymelık kazancım var ama 1200 ytl harcadım sana oyle dıyım :) oynamam bana kar kaldı anla kazandıgımı yatırdım ettım aynı borsa gıbı oyun gb ler bı ara 1 mılıyondu bı ara 20 cıktı o zmn 40 tane aldım 1 hafta pıyasa bı dustu gb yıne 1 m oldu sonra pahalandı ettı zarara sattık yanı 200 gayme karım var ama bıdaha tıcaret yapmam gozum korkuo :queen::queen: Bu oyunda pıyasayı cok ıyı bılıyorum dıen bırısını bılırsen gonder aklını alıyım :queen::queen::queen: Hıc bellı olmuo anlıycagın .
SImdı ole eskısı gıbı delısı deılım delı dıe bakmayın bana :queen::queen: :mrgreen: yılda bı gırerım :)

8 yılda bı olay olmadı yanı ne vurus oldu nede bıse oldu sapasaglam oyun yaf :queen::queen:
piyasa tamamen beleş koxpun çıkmasına bağlı , beleş koxp çıksın ardındanda fiyatlar tavan , gb fiyatları düşer :wiinkk:

Vurus proqramı ney abı senın ? kasper skymı ?

oyun su an sorunsuz ...

durumu açıklamış selçuk :wiinkk:

piyasa tamamen beleş koxpun çıkmasına bağlı , beleş koxp çıksın ardındanda fiyatlar tavan , gb fiyatları düşer :wiinkk:

abi bana biriniz atsanıza msnden su X trap ı sadece zipleyip ? [email protected] :cat: AvG kullanıyorum bu arada virus programı

kardeşlerim tşkler konustugumuz gibi gene yemedı oynamasın cocuklar napalım :p

Abi Tr nın yarısı o oyunu oynuo coluk cocouk olaraka:) Dun aksam reset atıldı oyun duzeldımı ? ınsallah musterı kaybın olmaz.

Yaw tekrar başlamayı düşünüyorum.Aynı serverda bi kaç kişi bulabilirsem başlarım.Smir ve erhan bide selcuk.Nerde oynuosunuz lvller ne ?

Mali ben oynamıyorum kardeşim dukkanda cocuklar oynuyorlardı da bu x-trap viruslu dıyor oynayamıyolar,
Smir DNS değiştirip oynatıyordum ben ama sımdı hiç oynamıyorlar artık, Silkroad a başladılar 90 level patchı geldı ıyı kasıo veletler :queen:

Yaw tekrar başlamayı düşünüyorum.Aynı serverda bi kaç kişi bulabilirsem başlarım.Smir ve erhan bide selcuk.Nerde oynuosunuz lvller ne ?

Abi Ben Pathos 57 warıwor Cash kıyafetlerı full +7 rebit ii chıtın set kafalık dd onlarda rebıt . str 9 takılar full lupus +1 kolye var oglu var ıste abı pathosa gel ıste senı kasarıs sorun deıl

abi bende pathostayım , 59 okçu var ,seri counter strike ile kasıyoz ,onla birlikte bide warrior kasıyom 59'a yine

abi bende pathostayım , 59 okçu var ,seri counter strike ile kasıyoz ,onla birlikte bide warrior kasıyom 59'a yine

ardream takılıyorsunuz sanırım:silent:
Ardreamdan pek zevk almıyorum..Full kasmak istiyorum.Kasmak içinde Pathos çok eski bir server..Elini sallasan 80e çarpar:pale:
Metin II die bi oyun varmış onu tavsiye ediolar bakalım bi..Olmadı orjinal serverda wow düşünüyorum

Ardreamdan pek zevk almıyorum..Full kasmak istiyorum.Kasmak içinde Pathos çok eski bir server..Elini sallasan 80e çarpar:pale:
Metin II die bi oyun varmış onu tavsiye ediolar bakalım bi..Olmadı orjinal serverda wow düşünüyorum

ya bırak metini pıs bişi sakın başlama git silkroad oyna bari para kazanırsın belkim M mem satarsn :queen:

banada arrdream zevkli geliyo , herkes nerdeyse birbirine eş (tabii +75 lvl adamların itemleriyle 59 arrdream yapanlar hariç :p )

Az önce işden molaya çıktım bizim molamızda yarım saat ve bu saatlerde (turizm eğlence sektörü ) haftalardır knight e girmiyordum arkadaşın lap topdan girdim birde ne göreyim charda item filan yok hemen ben yaz boyunca oynamazken 80'e kassın diye verdiğim poke çocuğu aradım charı hacklettirmiş zarar tahminen 600-800 ytl arası item namına bişey kalmamış çıldıracağım sinirden ne yapacağımı şaşırdım

bora abi geçmiş olsun , üzüldüm char için .

Bugün çok ayrı bi gündü knight tarihinde. Sabah kalktım uyku sersemi girdim oyuna.hemen dts slotuna gittim . başladım kesmeye ama hala uyku sersemliği üstümde . 15 tane dts kestim ve 2 fp ile bir middle class düştü . 16. kesişimde kutuyu açtım , coins'i aldım ama kutunun sağında bi item duruyodu , DTS'den düşmesine alışık olmadığımız bi item. bi daha baktım ve doğru görüyodum , Shard çıkmıştı . hayırdır dedim ve kesmeye dewam ettim , Ahh bi baktim mage shell kafalık. laa dedim noluyo . Kesmeye dewam ettikce sheller , raptorlar ,elixirler patır patır düşüyo :) . bu gun işim var diye pc başından kalkmam gerekti. ama iyi derecede high class item düşürmüştüm . hemen işimi halledim kasmaya dewam etcektim . işimi hallettim , pc başıan geri geldim ama serverlar kapalıydı , oyunu kapamışlardı. sonra forumdan öğrendimki K2N safir-opal-cristal bugunu düzeltmeye çalışırken drop rateleri karıştırmıştı . herkes roll back olcak diyodu ama roll back'te olmadı . şimdi itemler bende ve yavaştan satıyom . Worm'dan 35 kağıdı düşürenler , Gölemden rol roc ve bunun gibi değerli unique'ler düşürenler . anlaycan herkes vurdu parayı bugün :p , hatta kekondan shard düşüren bi eziq bağır bağır bağırıyodu sevinçten :)

bi zamanlar mt'ye sık sık girerdim ve aynı zamanlar ko oynardım vayy be yaşlanmışım :salut:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar