78'e iyi kasmısın , ama 70 lvl üstü koxp kullanmak akıl karı değil aslında ...eet999 gün yedim 1.5 2 sene falan kaldı. Logosta 78 archer.. 80 yapıp bırakacaktım koxp kullanmayı
Kısmet olmadı
![]()
gm çok hainlik yapmış laasenınkı ıyımıs ben 69 olmustum dıezde kosp yaparken gm czye cekmıs benım charı yenı adıyla ronark land e orcların kuleye yatırıp kaldırıodu yatırıp kaldırıodu son gordugumde 67 ıdımve dc oldum baktım banlanmsım .D 30 gun sonra ban acıldı tekrar basladım 70 oldum kospu bıraktım 1 hafta cz yaptım roc cıkarmıstım ıtem almıstım merchant acmıstım geldım dc olmusum abim ınternetı kapadı sandım baktım banlanmısım .D
2 banlanısımdada 1 tane yabancı adam resımlerımı cekmıs sıteye vermıstısitede ünlü oldumm hihi o adamı bulsam ................... hıyarto
bende para kazanırım dıye dusunuodum ama olmuo nedenmı ?
paran oluo gb olarak ytl ıle satarım dııosun sonra bosver yuzuklerımı +9 dex yapım dıosun sonra tekrar paran oluo +1 kekurı yapım dıon sonra yıne paran oluo +2 yapım sonrakı paralarımı satarım dıon sıra gelıo silahlara .D
bende hiç öyle bişey olmuyo , para kastıgım charın üzerinde +7/DEX12 Fp set var , chitin bile almıyom